Berke Büyükağaçcı
10 Numara!
- 27 Mayıs 2012
- 19.566
- 6.057
- 1.373
Ereni alacan anladıkta zaten 1-0 yeniliyosun Gomisi niye çıkarıyosun be akıllı ? Karabük hocası diye boşuna demiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana gerçekten biri açıklasın ya gomisi Aziz yıldırım bile çıkarmazdı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakın işte böyle yorumlardan bahsediyorum, futbol ile uzaktan yakından alakası yok, tek amaçı var kavga çıkarmak. Hayır efendi, her maçta galibiyet beklemiyor kimse, hiç bir mesajta böyle bişey yazmıyor. Eleştirilen noktalar belli, iki haftadır görünen yanlışlar, ortada olmayan futbol, korkarak oynayan bir takım. Eğer bunları dile getirmek lise ergeni olmak ise lise ergeniyim ama en azından Galatasarayın başarısı için bunları dile getire biliyoruz.Size kalsa her maçı kazanalim.
Futbolun realitesi bu.
Lise sıralarından yorum yapmayalım.
Benim hala aklım almıyor,adam gibi Galatasaraylı gazeteci olsa yaptığı bu ahmaklıklardan dolayı östersunds maçı sonundan daha beter eder şu herifi. Ligin kalburüstü takımlarının yarım düzine gol attığı takıma karşı defansif futbol oynatıyor bide gerizekalı herif.Bana gerçekten biri açıklasın ya gomisi Aziz yıldırım bile çıkarmazdı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
70 dakika şut çekememek futbolun realitesi aynen. Lise sıralarındakiler farkeder anca bunu.
Neden gomis ?
Oyuna giren eren daha girdigi ilk dakika zaten 120 dakika oynamis gibiydi
Oyun mentalitesi ve degisiklikler ile maci verdi
Size kalsa her maçı kazanalim.
Futbolun realitesi bu.
Lise sıralarından yorum yapmayalım.
-tolganin sol k oynamasi
-gomisi cikartmasi
-odlek bir tarz benimsemis olmasi
-illa yeni gelenleri oynatacam diye hucumda katki saglayabilecek adamlari kesmesi (gary, yasin, gawat olsa da sinan)
-fb macina kadar zaten sansliydik ama takke dustu kel gorundu
-gb macina ayhan ile cikip international arada yeni bir isimle isler cok boka sarmadan devam etmeli
Trabzon deplasmanında yenildik diye eleştirmen.
Bugün Real bile girona deplasmanında yenildi. İlla bı yerde kaybedecektik.
Bakın işte böyle yorumlardan bahsediyorum, futbol ile uzaktan yakından alakası yok, tek amaçı var kavga çıkarmak. Hayır efendi, her maçta galibiyet beklemiyor kimse, hiç bir mesajta böyle bişey yazmıyor. Eleştirilen noktalar belli, iki haftadır görünen yanlışlar, ortada olmayan futbol, korkarak oynayan bir takım. Eğer bunları dile getirmek lise ergeni olmak ise lise ergeniyim ama en azından Galatasarayın başarısı için bunları dile getire biliyoruz.
3 haftadır ışık vermiyor takım mal mal kanatsız oynamanın alemi yok, Trabzon çatır çatır oynayıp da yenmedi bizi.Trabzon deplasmanında yenildik diye eleştirmen.
Bugün Real bile girona deplasmanında yenildi. İlla bı yerde kaybedecektik.