Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ereni alacan anladıkta zaten 1-0 yeniliyosun Gomisi niye çıkarıyosun be akıllı ? Karabük hocası diye boşuna demiyorum

Bana gerçekten biri açıklasın ya gomisi Aziz yıldırım bile çıkarmazdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aziz Yıldırım Galatasaray'ın en çok şampiyonluk gören başkanı... En çok şampiyon yapan başkanla ile çapsız,bilgisiz, iqsu düşük teknik direktörü kıyas yapmayalım lütfen.

Neden gomis ?

Oyuna giren eren daha girdigi ilk dakika zaten 120 dakika oynamis gibiydi

Oyun mentalitesi ve degisiklikler ile maci verdi

Size kalsa her maçı kazanalim.

Futbolun realitesi bu.

Lise sıralarından yorum yapmayalım.
Bakın işte böyle yorumlardan bahsediyorum, futbol ile uzaktan yakından alakası yok, tek amaçı var kavga çıkarmak. Hayır efendi, her maçta galibiyet beklemiyor kimse, hiç bir mesajta böyle bişey yazmıyor. Eleştirilen noktalar belli, iki haftadır görünen yanlışlar, ortada olmayan futbol, korkarak oynayan bir takım. Eğer bunları dile getirmek lise ergeni olmak ise lise ergeniyim ama en azından Galatasarayın başarısı için bunları dile getire biliyoruz.

-tolganin sol k oynamasi
-gomisi cikartmasi
-odlek bir tarz benimsemis olmasi
-illa yeni gelenleri oynatacam diye hucumda katki saglayabilecek adamlari kesmesi (gary, yasin, gawat olsa da sinan)
-fb macina kadar zaten sansliydik ama takke dustu kel gorundu
-gb macina ayhan ile cikip international arada yeni bir isimle isler cok boka sarmadan devam etmeli

Bunu savunan varsa banlayın çünku o kişi kesinlikle Galatasaray taraftarı olamaz.

Bana gerçekten biri açıklasın ya gomisi Aziz yıldırım bile çıkarmazdı

Benim hala aklım almıyor,adam gibi Galatasaraylı gazeteci olsa yaptığı bu ahmaklıklardan dolayı östersunds maçı sonundan daha beter eder şu herifi. Ligin kalburüstü takımlarının yarım düzine gol attığı takıma karşı defansif futbol oynatıyor bide gerizekalı herif.

Dakika 70. Ekranda şut sayılarını gösterdi, Trabzon 14, Galatasaray 1 şut! Biz kimle oynadık arkadaş, Barcelona ile falan mı?

Her şeyi bir kenara bırakıyorum, sırf şu istatistik bile kovulmayı gerektirir. Teknik direktör değişiklikleri fayda sağlamıyor deniyordu. Yemişim faydasızlığını, ben böyle rezalet izlemedim. Küme düşmemeye oynayan takıma ezildi herif, büyük maçlarda yenilmesi bir yana, herif sürekli eziliyor. Eline hangi kadroyu verirsen ver farketmiyor.

Bu herifin şampiyon falan olamayacağı gün gibi ortada, hazır liderken bir an evvel gönderilmeli

Beş para etmez rezil herifin teki

Hep diyorum bu cahil hırvat köylüsü asla bizim teknik direktörümüz olamaz

Elimde imkanım olsa bugün şimdi koyarım kapının önüne

-tolganin sol k oynamasi
-gomisi cikartmasi
-odlek bir tarz benimsemis olmasi
-illa yeni gelenleri oynatacam diye hucumda katki saglayabilecek adamlari kesmesi (gary, yasin, gawat olsa da sinan)
-fb macina kadar zaten sansliydik ama takke dustu kel gorundu
-gb macina ayhan ile cikip international arada yeni bir isimle isler cok boka sarmadan devam etmeli

İsmaili guldurenken seni gulduruyordu xd tutarsizliquee

Bakın işte böyle yorumlardan bahsediyorum, futbol ile uzaktan yakından alakası yok, tek amaçı var kavga çıkarmak. Hayır efendi, her maçta galibiyet beklemiyor kimse, hiç bir mesajta böyle bişey yazmıyor. Eleştirilen noktalar belli, iki haftadır görünen yanlışlar, ortada olmayan futbol, korkarak oynayan bir takım. Eğer bunları dile getirmek lise ergeni olmak ise lise ergeniyim ama en azından Galatasarayın başarısı için bunları dile getire biliyoruz.

Bu gibi adamlar bütün olarak maç analizini bilmeyen, at gözlüğü takmış adamlar. Geleceği göremeyen, maç maç analiz yapıp, bütünü algılamayan kişilerdir. Bırakın kendi hallerine. Şu zamanda bile kendince cesaretle böyle bir post atmayı marefet sayıyorlar. Salla gitsin.

sosyal medyadakiler dile getirmeli anca öyle gidebilir hala durduramayacaksınız hakem falan diyolar baş sorun tudor

Trabzon deplasmanında yenildik diye eleştirmen.

Bugün Real bile girona deplasmanında yenildi. İlla bı yerde kaybedecektik.
3 haftadır ışık vermiyor takım mal mal kanatsız oynamanın alemi yok, Trabzon çatır çatır oynayıp da yenmedi bizi.

Şu takıma karşı koy kanatlara Garry ile Feg'i oyna Fernando,Tolga, Badou ile kur baskıyı görürdüm Trabzon'u o zaman.

Adamların defanslarının hepsi tank gibiydi bir tane savunma arkası pas atamadık, 70 dk şut çekmedik neymiş Tudormuş he ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt