Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tebrikler reis ilk golü atmisiz

DNU2eXOWkAAdwUx.jpg

Ben İstifa demiyorum, niyetim kavga falan da değil ama Tudor için olumlu bakan renktaşlarımız, buyrun sizde fikirlerinizi yazın. Bu davetimin sebebi ise, bu forumda en sinir olduğum olayı yapan, insanların Taraftarlığına laf eden arkadaşların hiç yazmaması. Aşağı yukarı her eleştiriye karşı, yapıcı veya realist bir yaklaşım çerçevesinde yapılan bir eleştiri olsa dahi saldırgan bir tavır sergileyen, insanların taraftarlığına laf edecek kadar ileri giden renktaşların hiç birinin yazmaması doğru değil. Buyrun sizde yazın fikirlerinizi.
Helal olsun kardeşim daha güzel anlatılamazdı :005: :005:

sent via GSC

Büyük maçlarda ilk golünü attı. Gelişme gösteriyor. Tebrikler hocam.

Bana biri açıklasın gomisi neden çıkardı bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam oyun okumanın o sunu bilmiyor. Değişiklikler fiyasko. Belki şampiyon oluruz vs ama bu nasıl bir rezilliktir arkadaş. Neden hiç çoğalamadık ilerde. İki haftadır neden böyle tutuk bu takım. Daha nasıl bir kadro olmalı elinde şu maçları kazanmak için. Neden tutmadığı bilindiği halde Gomis Eren değişikliği yapıyorsun. Gomisle yapamadığını Erenle nasıl yapmayı planlıyorsun. Neden hiç taktik kırıntısı yok. Neden Tolgaya bu kadar sabrediyorsun. Neden korkuyorsun ulan. Neden. Kimden korkuyorsun da böyle korkak oynatıyorsun bu takımı.
Defol

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet Tudor bugün hangi zeka örneği taktiği sergiledi var mı açıklayan uzun uzun paragraflar yine.

Yalamayı bitirdikten sonra mı yazacaksınız yoksa?

Simdi tudor denilen saklabazi savunanlar gelip konusmaz, cunku onlarin sevgisi Galatasaray degil, forum'da populer olayimda, herkesten farkli olayim dusuncesi icerisinde olduklari icin boyle konusuyorlar.

Allah belani versin senin tudor, gozumde hoca degildin, simdi adam bile degilsin.

Seninde yapacagin taktiginde oynaticagin futbolcularininda allah bin turlu belasini versin.

tam bir fiyasko maçı okuyamıyor bu kadar aptal olamaz linnes iyi gidiyordu 3 hafta forma vermedi rodriges iyi gidiyordu tolga geldi sıçtı
tam herkes var işte güzel takım çıkaracak diyoruz salak gibi 3 lü defansa dönüyor içine sıçıyor

Size kalsa her maçı kazanalim.

Futbolun realitesi bu.

Lise sıralarından yorum yapmayalım.

Küçük takım Td si okadar netki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Buruk gelsin iş başı yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt