Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 maçta 22 gol yiyen bi takım var karşımızda ve bu herifin oynattığı aptalca takım yüzünden pozisyona giremedik.aferin tudor lig 13.süne karşı korkak oynat.şu salaklara karşı düştüğümüz hallere bak herifler dalga geçiyo ya.
Adamlar her lig maçında en az 1 gol yedi.

Şutumuz bile yok. Resmen facia. Bir de Trabzon'un ilk 11 de eksikleri var.

Burak olsa o da kesin en az 1 gol atardı bugün.

sent via GSC

Fernado'ya da sarı veremedi hakem yoksa o da cezalı olacaktı haftaya senin mallığın yüzünden

Bizim takımın taktiği yok.Sadece pasa dayalı olduğu için önde basan takımlar oyun üstünlüğünü alıyor.Tolga hevesi yüzünden hırvat köylüsünün her maça sol kanat olmadan çıkıyoruz.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

İSTATİSTİK | Igor Tudor, Galatasaray'ın başında çıktığı Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor karşısında oynanan 5 maçta gol atamadı. TESADÜF MÜ?

Garry attı ama umutlanmadım bile senin mallığın yüzünden hırvat

Ulan Terim gelmesin diye en çok desteği ben verdim ama defol git artik.Yine o yanar döner paratöre kalacağız.:mad:

Ulan gider ayak sövmeyeceğim sana. Değmezsin.

Göreve geldigi ilk 5-6 haftada temkinli, sonrasinda futbolun F'sinden anlayan herhangi birinin de rahatca görebilecegi gibi umutsuzdum. Geldiginden beri hakkinda yazdigim olumlu tek bir yorum yok (baslarda nötrdüm). Mevcut kadronun potansiyelinin yarisini bile aciga cikartamiyor.

FT gittiginden beri teknik dirketörsüz oynuyoruz. 2 senedir de is bilmez ahmaklar sürüsünün elinde kulüp. Acilen FT gelmeli ve Ali Dursun baskanliginda yeni bir yapilanma olmali Mayis kongresi icin. Dursun kanlanmis pire gibi adayliktan bahsetmeye basladi. Gerci parayi basip transfer yapti diye hic ettigi 2 sezona, neden oldugu sayisiz skandala ve becerikizlige ragmen capsiz Dursun icin bu forumda bile olumlu konusabilen bukalemunlar varken Dursun'un utanmadan adayliktan bahsedebilmesi normal.

70 dk boyunca tolga isimli unidentified objecti sahanın içinde tutan kişiye söyleyecek fazla bir söz bulamıyorum.

Takım o kadar ayarsız ki hep senin yüzünden. Takımı mental olarak hazırlayamıyorsun. Takımdaki oyuncular net olarak mutsuz, keyifli değil. Oynadıkları oyundan hiçbir şekilde keyifli değiller. Seni yarın kovmayan YÖNETİM net haindir.

Al bunu da bir tarafına sok hoca dedik N'diaye atılacak diye 2 kere atmadı hakem 3. mallığında attı artık

Ben İstifa demiyorum, niyetim kavga falan da değil ama Tudor için olumlu bakan renktaşlarımız, buyrun sizde fikirlerinizi yazın. Bu davetimin sebebi ise, bu forumda en sinir olduğum olayı yapan, insanların Taraftarlığına laf eden arkadaşların hiç yazmaması. Aşağı yukarı her eleştiriye karşı, yapıcı veya realist bir yaklaşım çerçevesinde yapılan bir eleştiri olsa dahi saldırgan bir tavır sergileyen, insanların taraftarlığına laf edecek kadar ileri giden renktaşların hiç birinin yazmaması doğru değil. Buyrun sizde yazın fikirlerinizi. Öyle bizim maç ile alakası olmayan konularda, başka maçların konularında eleştiren üyelere hitaben dalga içeren mesajlar yazmak ile olmaz, ne oluyor yahu şaka yapıyoruz diyerek insanların aklı ile dalga geçmek ile olmaz. Buyrun sizde fikirlerinizi yazın. Böyle kaybolmak doğru değil, gelin yazın neler doğru idi yerler yanlış.

Son düzenleme:
Bak bu adam bugün kovulmazsa şampiyonluğa elveda diyin gerçekten diyorum. Daha 10. haftadayız kanseri önceden atmazsak bütün vücudu saracak.

maç sonu sakın kırmızı kartların arkasına sığınma takımın anasını belledin.

Şunları bir açıklar mısın?
1) Eren-Gomiş değişikliği
2) Kornerlerde Uğur’u Badou ile tutmak?

Her şeyini geçtim, geçen hafta Belhanda bu hafta Ndiaye kabak gibi kırmızı göreceği belliyken oyundan almaması olmayan hocalığının eksikliği.

Böyle TD olmaz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt