- 16 Haziran 2010
- 191.738
- 134.829
- 6.478
Tudor: "Şu anda yapmamız gereken bunu tamamen bırakıp önümüzdeki maça odaklanmak. Bizim açımızdan bu önemli maç değil."Evet Doğru Tudor, peki biz ne oynadık?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor: "Şu anda yapmamız gereken bunu tamamen bırakıp önümüzdeki maça odaklanmak. Bizim açımızdan bu önemli maç değil."Evet Doğru Tudor, peki biz ne oynadık?
Ulan yüzsüz mal herif,12-0 yenilsen de lider ayrılacaktın zaten insanların zekasıyla dalga mı geçiyorsun? Bu nasıl bi açıklama kafayı yiyeceğim. Gomisi niye çıkardın diye sormadı mı kimse buna?Tudor: "Lider geldik ve lider olarak ayrıldık."
Tudor: "Kazanmak için geldik. Rakip futboldan uzak, uzun top ile oynadı. Ama bu maçı burada bırakmalıyız. "
Hayat sana laylaylow Yusuf Kara.Sorunlu musun sen digerleri gibi duzgunce elestirsene.
Dünde gereksiz yere ortami gerdin .
Aydın savunmasına savun, kimse sana bişey diyemez ama neden kalmasının yanlış olacağını düşünen herkese giydiriyorsun? Savunmak ne kadar hakkın ise, eleştirenlerin de eleştirmek hakkı.Savunurum savunmam sanane ?
Bu benim düşüncem
Ben başarılı olacağını düşünüyorum herşeye rağmen.Tabi senin gibilerle başarı ortamı zor
Uslubunu duzelt kardesim sonra ne yazarsan yaz.Hayat sana laylaylow Yusuf Kara.
Sorunluyum birader napicaksin? Sizin yalamayi birakmadiginiz adamlar yuzunden neler neler yasiyor koskoca Galatasaray'in taraftarlari.
Kesinlikle rencide etmek değil amacım. Yahu gelsinler yazsınlar, milletin Galatasaraylılığına laf edip duruyor bu kişiler, aşağı yukarı hep aynı kişiler. Yetmiyor, gidip alakasız konularda, başka maçların konularında eleştirenler ile dalga geçiyorlar. Öyle mesajlarda direk bişey yazdığın zaman ise şaka yapıyoruz yahu diye birde insanların aklı ile dalga geçiyorlar. Gelip yazsınlar yahu, Galatasarayı düşünüyorlar ise gelsinler eksikleri, yanlışları, var ise doğruları dile getirsinler. Ama hiç bir tanesi ortada yok gibi, ee o zaman sağda solda dalga geçmeyeceksin, yatıştıktan sonra gelip yazmayacaksın, onun adı acizliktir, orda burda dalga geçmek provokatör olmaktır, başka hiç bir şey değil.
Aydın savunmasına savun, kimse sana bişey diyemez ama neden kalmasının yanlış olacağını düşünen herkese giydiriyorsun? Savunmak ne kadar hakkın ise, eleştirenlerin de eleştirmek hakkı.
Ha Mehmet'in yaptığı doğru mu, hayır, kişiselleșiyor ama sende onun kadar şiddetli olmasa bile gitmesini isteyen herkese giydiriyorsun.
Bu açıklamalar gerçek mi?Eğer gerçekse yedi ceddine küfür edeceğim bu adamın benTudor: "Lider geldik ve lider olarak ayrıldık."
Tudor: "Kazanmak için geldik. Rakip futboldan uzak, uzun top ile oynadı. Ama bu maçı burada bırakmalıyız. "
Yahu sen inan buna kimse bişey demiyor ama sırf bu konu altında bile yapmadığım dediğin şeyi yaptın. Bir başka mesajına da cevap olarak yazdım mesela, savun kardeşim kimse bişey diyemez ama gitmesini isteyenlere ne diye inceden dokunduruyorsun. Hadi o mesajın yine hafif kalır, tam benim alıntı yaptığın mesajımda yazdıklarımı sende yaptın Aydın.Bana diyorsan kimin Galatasaraylılığına laf ettim burada ? Aksine şu konu altında incele bakalım adamı savunduğumuz için ne laflar ediliyor
Sırf karşıt görüş diye sallayın durun.Ben başarılı olacağına inancım var hala