Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandoyu stoper gibi oynattigından luiz=fernando desek aynı kadro işte.

24209e0c08c6bd37e986f7834cfc410d.jpg

Tudor: "Lider geldik ve lider olarak ayrıldık."
Tudor: "Kazanmak için geldik. Rakip futboldan uzak, uzun top ile oynadı. Ama bu maçı burada bırakmalıyız. "
Ulan yüzsüz mal herif,12-0 yenilsen de lider ayrılacaktın zaten insanların zekasıyla dalga mı geçiyorsun? Bu nasıl bi açıklama kafayı yiyeceğim. Gomisi niye çıkardın diye sormadı mı kimse buna?

Igor Tudor: “Bugün buradan ders çıkarmamız gerekiyor. Yaptığımız hataları çalışıp bir daha yapmamalıyız.”

Yani ne söylenebilir bilemiyorum. Sözün bittiği yerdeyiz.

Maç başlığında kimseyi bir maçlığına yargılayıp infaz etmem diyen ve bu sığırı hala daha kendince savunmaya çalışan aklı evveller var olduğunu görüyorum. Ya arkadaş bu herifi eleştirenler bu maçta yenildi eleştirmiyor. Bu yenilgi bu hezimet bağıra bağıra geldi. Haftalardır Tudor'un bu kafa yapısı ile devam edemeyeceğini söyleyip durduk. Kazanırken de söylediğimiz için kaybederken hayli hayli söyleriz hakkımızdır. Sezon başı olmasına rağmen Östersunds maçı kariyerindeki en ciddi çentiklerden biridir. Antalya maçı ha keza öyle. Bursa ve Karabük maçları da kazanmasına rağmen öyle. Biz bu iki maçı özellikle Bursa maçını Tudor'a rağmen kazandık. Bunu görmek isteyen gördü zaten. Biatçılık yapmak isteyenler de hala daha Tudor reyiz re re rö rö diye yalanıyordur sağda solda bakın görürsünüz.

Fener ve Trabzon maçlarında da alenen gördük ki Tudor bu takımın hocası değil olamaz da. Hiç ciddi rakiple oynamadılar diyen şikeci ve tinerci tayfasını haklı çıkardı. Kendi evimizde Fenerbahçe maçı oynuyoruz gidiyor 3 stoper oynuyor yetmiyor Rodrigues'i oyuna almıyor o da yetmiyor gidiyor Gomis'i oyundan alıyor. Trabzon maçı ha keza benzer şekilde. Selçuk ve Tolga denen iki sığır aynı anda sahada olmaz dedik. Dedik ama dinletemedik. Oynatacaksan da bari birini oynat dedik. Yetmedi Rodrigues'i yine oynatmadı. O da yetmedi yine Gomis'i oyundan çıkardı!! Ya arkadaş bu Eren denen sığır Gomis'in yapamadığı neyi yapabilir? Neden oyuna alıyorsun? Ha Gomis'in yanına 2. forvet olarak sokarsın anlarım da Gomis şu takımda çıkacak son adamdır. Ayıptır günahtır ya. Elimizdeki avantajı resmen bile isteye rakiplere verdi.

Bu hırvat sığırından Galatasaray'a hoca falan olmaz. Şimdi hoca değiştirsek ne olacak deniyor da o kadar dedik bu herifle başlamayın diye. Ha başladın o vakit kangrenli parmağı keseceksin. Biz hoca değişimlerinden dolayı bu durumda değiliz. Yanlış hoca tercihleri ve yine ısrarla yapılan yanlış hoca değişimlerinden dolayı bu haldeyiz. Yanlış hocayı alıyorsun sonra farkına varıp gönderiyorsun tamam da gidiyorsun yine yanlış adamı getiriyorsun. Burası Galatasaray arkadaş! Stajyerlik yapacaksa gitsin Serie B'de yapsın.

Velhasıl kelam bir an önce hocayı değiştirmek zorundayız çünkü bu sığır ile ne lider kalabiliriz ne de şampiyon olabiliriz. Bu akşam artık iyice ortaya çıktı. Belhanda ve N'Diaye ise gider ayak soktuğu kazıklar oldu.

Bize tecrübeli, futbolu bilen, disiplinli ve büyük takım kimliğini kaldırabilecek bir hoca gerekiyor hem de acilen. Bu FT mi olur yoksa yabancı hoca mı olur bilemem lakin bir an önce bir şeyler yapılmak zorunda.

Son düzenleme:
gomisi çıkarıyorsun yerine aldıgın adam eren.

neden hocam neden?

Savunurum savunmam sanane ?

Bu benim düşüncem

Ben başarılı olacağını düşünüyorum herşeye rağmen.Tabi senin gibilerle başarı ortamı zor
Aydın savunmasına savun, kimse sana bişey diyemez ama neden kalmasının yanlış olacağını düşünen herkese giydiriyorsun? Savunmak ne kadar hakkın ise, eleştirenlerin de eleştirmek hakkı.

Ha Mehmet'in yaptığı doğru mu, hayır, kişiselleșiyor ama sende onun kadar şiddetli olmasa bile gitmesini isteyen herkese giydiriyorsun.

Iyi giden bir düzeni kendi ellerinle nasıl bozuyorsun büyük hocaaaaa topla kendini artik

Hayat sana laylaylow Yusuf Kara.

Sorunluyum birader napicaksin? Sizin yalamayi birakmadiginiz adamlar yuzunden neler neler yasiyor koskoca Galatasaray'in taraftarlari.
Uslubunu duzelt kardesim sonra ne yazarsan yaz.
Millet zaten ofkeli ne diye sinirleriyle oynuyorsun insanlarin.

Kesinlikle rencide etmek değil amacım. Yahu gelsinler yazsınlar, milletin Galatasaraylılığına laf edip duruyor bu kişiler, aşağı yukarı hep aynı kişiler. Yetmiyor, gidip alakasız konularda, başka maçların konularında eleştirenler ile dalga geçiyorlar. Öyle mesajlarda direk bişey yazdığın zaman ise şaka yapıyoruz yahu diye birde insanların aklı ile dalga geçiyorlar. Gelip yazsınlar yahu, Galatasarayı düşünüyorlar ise gelsinler eksikleri, yanlışları, var ise doğruları dile getirsinler. Ama hiç bir tanesi ortada yok gibi, ee o zaman sağda solda dalga geçmeyeceksin, yatıştıktan sonra gelip yazmayacaksın, onun adı acizliktir, orda burda dalga geçmek provokatör olmaktır, başka hiç bir şey değil.

Bana diyorsan kimin Galatasaraylılığına laf ettim burada ? Aksine şu konu altında incele bakalım adamı savunduğumuz için ne laflar ediliyor

Sırf karşıt görüş diye sallayın durun.Ben başarılı olacağına inancım var hala

acıklamalar facia neymiş rakip uzun top oynamış sanane be adam bugunku maglubiyetin en büyük sorumlusu sensin

Galatasaray, Igor Tudor yönetiminde Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı 6 maçta 1 gol attı, sadece 1 beraberlik aldı.

Saka gibi

Geçen sene riekering gönderdin takım eskisinden kötü oldu gitmese belki de şampiyon olacaktık bu düşük bir ihtimal ama ligi ilk 3 içinde bitireceegimizin garantiydi bana göre
Ondan önceki sene Hamza salagini gonderdin gene takım boka sardı.

Şu durumda terim gelmeyecekse TD değişikliği gene boka götürür bizi.

Aydın savunmasına savun, kimse sana bişey diyemez ama neden kalmasının yanlış olacağını düşünen herkese giydiriyorsun? Savunmak ne kadar hakkın ise, eleştirenlerin de eleştirmek hakkı.

Ha Mehmet'in yaptığı doğru mu, hayır, kişiselleșiyor ama sende onun kadar şiddetli olmasa bile gitmesini isteyen herkese giydiriyorsun.

Giydiririm tabi

Sizde Tudor'a savunanlara yalıyor derseniz ne dememi bekliyorsun

Zabita baskalarina gelince dogru yapmiyor kisisellestiriyor yaziyor ama baskalarinin terbiyesini sorguluyor

Hadi lan ordan

Rakip uzun top oynadi, biz birsey oynamadik, keske uzun top oynasaydik, birsey oynamis olurduk belki.

Bana diyorsan kimin Galatasaraylılığına laf ettim burada ? Aksine şu konu altında incele bakalım adamı savunduğumuz için ne laflar ediliyor

Sırf karşıt görüş diye sallayın durun.Ben başarılı olacağına inancım var hala
Yahu sen inan buna kimse bişey demiyor ama sırf bu konu altında bile yapmadığım dediğin şeyi yaptın. Bir başka mesajına da cevap olarak yazdım mesela, savun kardeşim kimse bişey diyemez ama gitmesini isteyenlere ne diye inceden dokunduruyorsun. Hadi o mesajın yine hafif kalır, tam benim alıntı yaptığın mesajımda yazdıklarımı sende yaptın Aydın.

Son düzenleme:
niye rakiplerin hücum presini çözebilecek bir plan üretemiyorsun kardeşim

hadi çözemezsin de farklı bi şey denersin en azından koduğumun yerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt