Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry kesik yediginden beri marianonun da performansi dustu.artik ilk 11 i oturtmasi lazim.tolga malindan vazgecmesi lazim. Deplasmanda derbilerde beraberlik iyi anlayisindan vazgecmesi lazim.boyle giderse bjk macinda liderligi kaptiracaz.
sezon basindaki 4 1 4 1 taktigine geri donup pres futbolu oynamamiz lazim icerde disarda. Garry feghouli ayni anda sahada olmasi lazim.

Umarim sonu bilic gibi olmaz

Büyük Mac alamadigi icin sampiyonlugu bize kaptirmisti,gerci o anadolu maclarinda da cok takilmisti

Derbileri iyi oynatıyordu Biliç.Sürekli kırmızı görüyorlardı.Melo-Sneijder gibi lider oyuncu eksiğimiz felan var diyordu.Valla Biliç'in bize gelmesini isterim.

Bu arada Belhanda'ya çok kızılıyor felan ama gördük işte adam oynamadan kaleye bile gidemedik doğru dürüst

Geçen sezonki performansının yetersizliğine karşılık, takımın yenilenme ihtiyacınının gereklerini iyi sayılabilecek düzeyde yerine getirdiği için nötr bir tavır içindeydim...

Bir taraftar olarak, başarılı olmasını istemekle birlikte, belli saplantılara sahip bir profil olarak algılamaktan endişelerimi de belirtmiştim burada...

Maalesef an itibariyle endişelerimi haklı çıkarmış oldu Tudor. Ayhan Akman şöyle böyle yapsaydı diyenler var da saplantılı bir adama, kendi iradesi dışında atanmış biri ne kadar tesir edebilir?, bunu da düşünmek lazım. Ha Ayhan filan umurumda değil bu arada, futbolu bilir mi bilmez mi, liyakatı var mıdır, hiçbir fikrim yok?!...

Aklıma 2 hafta sonra Başakşehir maçının olduğu geliyor ve dehşete düşüyorum. Allah kahretsin, bitirdin beni be adam

Bu arada Belhanda'ya çok kızılıyor felan ama gördük işte adam oynamadan kaleye bile gidemedik doğru dürüst

Bbelhanda değil ki problem. Maçı Tudor katletti net biçimde.

Feghouli gibi çizgi topçusunu sen ortaya gömüp rakibin kucağına atarsan Mariano koca kanatta tek kalırsa, diğer kanatta da Linnes-Tolga gibi sadece rakibi karşılayabilecek iki oyuncu koyarsan kanat diye bir şey kalmıyor.

Tarihimizde ilk defa herhalde 4 ön libero orjinli topçu ile sahaya çıkmışızdır. Tolga-Selçuk-Ndiaye-Fernando hepsi nereye koşacağını şaşırdı, birbirini bozdu. Koyacaksın 2 kanat 2 bek, 1 ön libero, 1 sekiz, bir de kreatif adam keyfine bakacaksın abi çok mu zor.

Modric gibi adamın olsa zaten 10 numara falan da kalmadı artık futbolda. Tek çapa yetiyor işte şu kodumun topunu oynayabilmek.

Bugünki maçta sorun Belhanda' nın yokluğu değildi. Farazi fikir yürütecek olursam, takımın futbol oynamaktan komple aciz hali nedeniyle ilk atılan oyuncu o olurdu, derim ben de. Ortada bir şey yokken saçmalamaya başlayan kafası kırığın önde gideni zira...

cikardigi 11i takim ondeyken son 5-10 dk kullanirsin fazlasi rezillik olur

Potansiyeli olan bir teknik direktör fakat Galatasaray'ın ağırlığını taşıyacak kapasitesi şu an yok. Daha alt sıralardaki takımlarda çalışmalı ve tecrübe kazanmalıdır , özellikle
İtalya veya İspanya liginde. Bizim yapmamız gereken sene sonuna kadar destek olmak sene sonunda sonuç ne olursa olsun yollayıp, yerine Abdullah Avcı'yı getirmektir.

Son düzenleme:
Bbelhanda değil ki problem. Maçı Tudor katletti net biçimde.

Feghouli gibi çizgi topçusunu sen ortaya gömüp rakibin kucağına atarsan Mariano koca kanatta tek kalırsa, diğer kanatta da Linnes-Tolga gibi sadece rakibi karşılayabilecek iki oyuncu koyarsan kanat diye bir şey kalmıyor.

Tarihimizde ilk defa herhalde 4 ön libero orjinli topçu ile sahaya çıkmışızdır. Tolga-Selçuk-Ndiaye-Fernando hepsi nereye koşacağını şaşırdı, birbirini bozdu. Koyacaksın 2 kanat 2 bek, 1 ön libero, 1 sekiz, bir de kreatif adam keyfine bakacaksın abi çok mu zor.

Modric gibi adamın olsa zaten 10 numara falan da kalmadı artık futbolda. Tek çapa yetiyor işte şu kodumun topunu oynayabilmek.

Bu maçlık biraz mecburiyetten oldu özellikle orta üçlü

Sol tarafı dengede tutmaya çalışıyor,yalnız bu seferde en iyi olduğumuz sağ tarafı bozdu.Kaleye gidemez olduk orasına katılıyorum

Bence ne olursa olsun Belhanda ya ihtiyacımız var bu maç özelinde demiyorum.Yaratıcılık konusunda takımdaki en iyi adamlardan biri,bir maçla kestirip atmak doğru değil bu maç kanıtladı biraz bence

Selçuk oynasın daha iyi deniyordu geldiğimiz nokta yine Selçuk'a sallanıyor :asd22:

ulan hala kovulmadi mi bu capsiz.

inanilir gibi degil.

gecen hafta demistim bu herif hemen kovulmali yoksa is iyicene boka saracak diye.

al iste. eger bu herif bir an once kovulmazsa basaksehir ders verir bu capsiza.

zaten oyle yada boyle bu herif kovulacak. su an amac puan farki varken kovmak olmali. yoksa puanlar esitlendiginde bir esprisi kalmayacak isin.

bunu yalayan gafilleri dalmaçya kıyılarında kılıçtan geçirmediğimiz için başımıza geldi bu işler

birayı çekip zıbarmaktan başka çare bırakmadınız bize

Bu maçlık biraz mecburiyetten oldu özellikle orta üçlü

Sol tarafı dengede tutmaya çalışıyor,yalnız bu seferde en iyi olduğumuz sağ tarafı bozdu.Kaleye gidemez olduk orasına katılıyorum

Bence ne olursa olsun Belhanda ya ihtiyacımız var bu maç özelinde demiyorum.Yaratıcılık konusunda takımdaki en iyi adamlardan biri,bir maçla kestirip atmak doğru değil bu maç kanıtladı biraz bence

Selçuk oynasın daha iyi deniyordu geldiğimiz nokta yine Selçuk'a sallanıyor :asd22:

Selçuk'un fiziki olarak iflas ettiği bir gerçek. Futbol da fizik güç olmadan bir yere kadar gidiyor. İniesta bile 3 senedir bitmiş durumda. Yetenekleri Messi gibi olsan bile etrafında seni taşıyacak isimler lazım. Selçuk'un o kadar yeteneği de yok zaten. Bu kadar abartılıp misyon yüklemek hata adama. Aldığı maaşı da veren vermiş ne yapsın adam geri mi iade edecek.

Taraftar aşırı duygusal yaklaşıyor meseleye. Buna kendimi de dahil ediyorum. Mantık ile düşünemiyorum söz konusu Galatasaray olunca çünkü.

zamaninda dedik bu herif riek'ten bile kotu hoca diye.

adamin tek anladigi sey scouting. isterse scout olarak kalabilir.

ama hocaligin yanindan gecmemeli.

40 milyon euro harcanan super ligin 5 kat uzerinde olan kadro ligin kume dusmeme mucadelesi veren takimina karsi bir sut atiyor ve gecen hafta belkide son yillarin en kotu fbsine 5 defans 4 on liberoyla oynuyor.

boyle hocalik olmaz.

defol tudor defol.

yaglı surat bugun azizle beraber sarayda resepsiyondaymıs uzunla pek samimi görünüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt