Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsettiginiz veya kucumsediginiz basaksehir fb yi deplasmanda 3 ledi , bjk den yine deplasmanda son dk golu ile 1 puan alip galibiyeti kacirdi

dun kucumsenen trabzon ise , hem bjk hem fb hem de basaksehire ustelik deplasmanda yenilmedi

su gercegi kabullenin diye actigim baslik arkalara dustu , dun 5 gol atilmasina ragmen sutlac muamelesi yapilan genclerbirligi hem besiktas hem basaksehiri yendi , hani bugun bizim 6 puan almamizin mucize olacagi dusunulen iki takimi da yendi

yorumlari yaparken bu skorlari dusunerek konusalim

Skordan bağımsız oynanan rezil futbola kızdığımızı anlayın artık

Gençlerbirliği değilde dün b.şehir olsaydı 15-25 dklar arası 2 tane tıkardı,görürdüm ben gelişmeye açık laflarını,3 lü defansı..

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun istikrarsızlığının eleştirilmesi kesinlikle haklı bir durum. Bunda hem Tudor'un takıntılarının rolü var hem de bizim takımın yeni ve oturmamış bir takım olmasının da etkisi var. Ha bir de şunu ekleyelim ki bir büyük takımda olması gereken lider vasıflı, yaprığı hareketlerle maçı çevirecek bir büyük oyuncumuz da yok. Bu da oyun karakterinin oturmamasında etken oluyor bana göre.

Ben de diyorum ki rezil denen oyunla hem basaksehir hem bjk yi yenen takimi 5 leyemezsin

benim mantigim boyle isliyor , fb macinda da rakibin oyunu kitledi sen de acamadin . Ama ona da actirmadin , kaybedilen 5 puana ragmen fb ile su an mac fazlasiyla 10 puan farkla ondesin , daha ne olacakti

basaksehir ile bjk ile durumumuzu da 3-5 hafta sonra gorecegiz , bakalim onlar once malatyalari goztepeleri yenebilecek mi ?

Gençlerbirliği değilde dün b.şehir olsaydı 15-25 dklar arası 2 tane tıkardı,görürdüm ben gelişmeye açık laflarını,3 lü defansı..

Peki o zaman merak ediyorum , besiktas ile basaksehir niye bu sutlac genclerbirligine 2 tane 3 tane tikamadi ?

bu ligde herkes herkesi yenebilir , er gec bunu anlayacaksiniz , ama erken anlarsaniz her hafta td gondermeye kalkmazsiniz

bu aynen diger takimlar icin de gecerli . Bu yuzden hangi takimlari yendigimize degil toplam puanda ne durumda oldugumuza bakin

Ben de diyorum ki rezil denen oyunla hem basaksehir hem bjk yi yenen takimi 5 leyemezsin

benim mantigim boyle isliyor , fb macinda da rakibin oyunu kitledi sen de acamadin . Ama ona da actirmadin , kaybedilen 5 puana ragmen fb ile su an mac fazlasiyla 10 puan farkla ondesin , daha ne olacakti

basaksehir ile bjk ile durumumuzu da 3-5 hafta sonra gorecegiz , bakalim onlar once malatyalari goztepeleri yenebilecek mi ?

Göztepeye yenilip , bizi yenince yine aynı olucak ama tamam anadolu takımlarını yenmek önemli ama büyük maçları alamıyınca pek önemi kalmıyor rakibin sana yetişiyor

bjk deplasmanda oynadi biz kendi sahamizda

oynanan sahalar tam tersi olsaydi skorlar da tam tersi olabilirdi

sen oyle duz mantik bakiyorsan olaya, ben de boyle duz mantik bakiyorum

fb macinda kendi evinde silik oynadin, akhisarin 6 attigi ayni sahada ts ile oynadin ve oyunda yoktun

olaya laf carpitarak ve duz mantikla bakamazsin

Fb yetisebildi mi ? Yenemedik ic sahada ama hala en kotu olasilikla 7 puan gerideler

bjk 9 puan geride , macini kazanirsa halen arada 3 beraberlik kredi var

basaksehir ve bjk ile ic sahada da oynamayacak miyiz ?

yani takimin kapasitesi bu takimlari yenecek gucte buna katilirim ama ortada ts maci haric bir rezalet yok bence

turkiyede hic bir zaman ts deplasmanina veya ic dis herhangi bir derbiye garanti 3 yazamazsin

benim gorusume gore ts maci beraberlik olsaydi hesap tamamen tutmustu , yenilgi kotu oldu

1 puan eksigimiz var

Bahsettiginiz veya kucumsediginiz basaksehir fb yi deplasmanda 3 ledi , bjk den yine deplasmanda son dk golu ile 1 puan alip galibiyeti kacirdi

dun kucumsenen trabzon ise , hem bjk hem fb hem de basaksehire ustelik deplasmanda yenilmedi

su gercegi kabullenin diye actigim baslik arkalara dustu , dun 5 gol atilmasina ragmen sutlac muamelesi yapilan genclerbirligi hem besiktas hem basaksehiri yendi , hani bugun bizim 6 puan almamizin mucize olacagi dusunulen iki takimi da yendi

yorumlari yaparken bu skorlari dusunerek konusalim

Merak etme, Ankara'da olsaydı maç bizi de yenerlerdi. Artı şu var, devreye girerken 2.yi yiyince sütlaç oldular, 1-0 gitse net sıkıntı yaşatırlardı bize.

Oynanan oyundan bağımsız olarak sahaya sürdüğü 3-5-2'ye uygun bir kadro çıkardı, en azından herkes doğru mevkideydi. Belki bir tek Rodrigues bu oyuna çok uygun bir oyuncu değil ama onun dışındakiler için bir problem gözükmüyordu. Ama net olarak görüldü ki 3'lüde bu takımın başarı şansı falan yok, eğer Maicon'un tamamen kaleci hatası ile gelen şans golü olmayıp devreye 1-0 ile girsek çok farklı bir hikaye izlerdik muhtemelen. 60'lara doğru artık skoru koruma adına tamamen yarı sahasına çekilmiş bir takım görme ihtimalimiz yüksekti, çünkü ilk yarıda sahada futbol falan yoktu, hatta Gençler'in bizden daha fazla şutu vardı. Neyse ki çok dirençli bir takım olmadıklarından 2.golden sonra sütlaç gibi oldular, 2.yarıda her orta sahayı geçişimizde pozisyona girdik.

Bardağın dolu tarafına bakarsak sadece farklı alınan bir galibiyet var, başka da birşey yok. Bu da ne demek oluyor, 15 gün daha kafa rahat, en azından kendimizi biraz daha kandırabiliriz. Bardağın boş tarafında ise yine oyun üstünlüğü kuramayan ve ha keza ilk yarıda gene üretemeyen bir takım var. Başakşehir maçı bizi gene rüyadan uyandıracak büyük ölçüde. Bu da ağırıma gidiyor benim doğrusu, çünkü sen Galatasaray'sın ve Başakşehir gibi bir takıma karşı galibiyet alsan büyük iş başarmış gibi bir algı oluşacak. Her zaman her takıma yenilebilirsin, ama şu algının oluşması çok berbat bir durum. Takım liderken bile güven vermiyor, 5 gol atıp maç kazanıyor adam akıllı tatmin etmiyor. Şu durumu değiştirecek bir performans lazım bize. Galibiyet falan değil, o gücü ve kuvveti sahada hissettiren bir oyun gerekiyor. Ve bunun zorluk derecesi yüksek bir maçta olması lazım. Bu sadece taraftara değil, oyunculara da farklı bir kimlik aşılar. Bir tek bu şekilde hem biz hem de takım özgüven kazanabiliriz, diğer türlü hep bir tedirginlik olacak ve Tudor'a olan güvensizlik asla bitmeyecek.

Bu yazının altına imzamı atıyorum..

Farklı galip geldiğin maçta hataları görebilmek lazım..

1-Bu takım daha hiçbir buyuk maçı kazanamadı.. Buyuk maçlar 6 puanlık maçlar ve sezon sonuna kadar boyle giderse sampiyonluk hayal olur.
2-Sert oynayan, önde baskı yapan takımlara karsı ustunluk kuramıyoruz..
3-Duran toptan gol yeme problemi hala devam ediyor.
4-Oyuncu tercihlerinde ve pozisyonlarda hatalar yapıyor. (Örnek: NDiaye, Tolga, Feguili gibi.. Ve Denayer stoper falan değil, Ahmet bile daha iyi)

Merak etme, Ankara'da olsaydı maç bizi de yenerlerdi. Artı şu var, devreye girerken 2.yi yiyince sütlaç oldular, 1-0 gitse net sıkıntı yaşatırlardı bize.

Iyi de bunlar faraziye , ankarada olsa yenerlerdi veya 1-0 bitse yenilmezlerdi . Ben tabelada 5 goruyorum , gercekler varken faraziyelerle olmaz ki

o zaman ben de fegouli ve belhanda sacmalamasa hakemler adil olsa 1 puan degil 6 alirdik derim , gercekci olur mu , olmaz

ayrica gencler ile deplasmanda olsa biz de kaybederdik diyorsunuz da , konusulan takimlar arasinda herhalde en kotusu fenerdir , o da deplasmanda yendi gencleri ? Ankarada olunca mac kaybedilir neye gore soyleniyor ?

takim bursayi konyayi deplasmanda yenmedi mi

bjk deplasmanda oynadi biz kendi sahamizda

oynanan sahalar tam tersi olsaydi skorlar da tam tersi olabilirdi

sen oyle duz mantik bakiyorsan olaya, ben de boyle duz mantik bakiyorum

fb macinda kendi evinde silik oynadin, akhisarin 6 attigi ayni sahada ts ile oynadin ve oyunda yoktun

olaya laf carpitarak ve duz mantikla bakamazsin

renktaşm cevabımı sen vermişssin sağolasın,depte bu taktikle kimle oynarsak oynayalım bal mal hariç yenemeceğimizi anlayamıyor arkşlarlar

Tudoristliğe göz kırpan bir mesaj olmuş

Hak yolu Tudor
Ben Tudor'u bilmez etmezdim gelmeden. Hayri ve Arda çok isteyince baya sempatim oluşmuştu ama ÖFK'ye elenmemiz esnasındaki açıklamalarıyla baya güvenimi kaybettim.

Şu aralar da ofansif organizasyon eksikliğine taktım. Onu aşarsa İMPARATUDOR'dur. :ka19:

Oyuna yönelik eleştirilerin bir çoğunu anlıyorum ve katılıyorum da. Ama şu olsaydı yenerdi, burda olsa kazanamazdık demenin anlamı yok. Bursa, Antalya deplasmanları daha kolay değildi ama birinde saçma bir duran top golü ile berabere kalıp birini yendik. Konya keza öyleydi yendik. Şimdi bunlar Gençlerbirliği'nden kolay takımlar ve deplasmanlar mı?

Dominat ve tutarlı bir oyun karakterinin olmaması ve Tudor'un özellikle üçlü takıntısı belli ki zaman zaman canımızı yakacak ama şu an getirdiği nokta başarılı bana göre. Bu eksikleri konusunda da yönetim biraz sıkıştırsa iyi olur.

Iyi de bunlar faraziye , ankarada olsa yenerlerdi veya 1-0 bitse yenilmezlerdi . Ben tabelada 5 goruyorum , gercekler varken faraziyelerle olmaz ki

o zaman ben de fegouli ve belhanda sacmalamasa hakemler adil olsa 1 puan degil 6 alirdik derim , gercekci olur mu , olmaz

ayrica gencler ile deplasmanda olsa biz de kaybederdik diyorsunuz da , konusulan takimlar arasinda herhalde en kotusu fenerdir , o da deplasmanda yendi gencleri ? Ankarada olunca mac kaybedilir neye gore soyleniyor ?

takim bursayi konyayi deplasmanda yenmedi mi

Şartlardan bağımsız konuşuyorsun, fener yanılmıyorsam 10 kişi kalınca yenebildi Gençler'i. Ha bu demek değil ki sende yenileceksin, ama böyle 3-5-2 gibi sistemleri Ankara deplasmanında denersen ordan galibiyet çıkarman zor, dün iç sahada oynamanın avantajı vardı, bu da gayet farkettirir. Ben farazi konuşmuyorum, gördüğüm performansa göre bir yorum yapıyorum. Bazı maçlar olur dersin ki, 9 kişide kalsak biz bu maçı kazanırız. Ama öyle maçlar da vardır ki, 12 kişi bile olsak sabaha kadar gol atamazdık dersin. Bu göz ve izanla alakalı bir durum. Ben mevcut eksiklerle ve bu sistemle maçı Ankara'da oynasak yenileceğimizi düşünüyorum, bu benim fikrimdir. Sen dün 5 gole bakıp tatmin olduysan seni bağlar. Gelip de bana o yendi, bu yenemedi diye kıyaslama yapman boş iş. Ben sadece kendi takımıma bakarım beni başkası ilgilendirmiyor.

Baskasi seni su sekilde ilgilendirmeli , sen o baskalari ile yarisiyorsun

td lerin ve yonetimlerin ve oyuncularin en klise lafidir , kendi maclarimiza bakiyoruz lafi

hayir her ligde basbaya baskalarinin durumu da seni etkiler

Lig bir kiyas sistemidir , bazen gazete haberlerinde okursunuz , su puani alan takim sampiyon oldu , ayni puani alan takim kume dustu diye

yani rakiplerin max 68 puan alirsa sen 69 ile sampiyon olursun ama biri cikar 84 alirsa senin 85 alman lazim

o yuzden su an krediden yiyoruz , gonul ister yemeyelim ama baskasinin maclari onemsiz diyemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt