Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskasi seni su sekilde ilgilendirmeli , sen o baskalari ile yarisiyorsun

td lerin ve yonetimlerin ve oyuncularin en klise lafidir , kendi maclarimiza bakiyoruz lafi

hayir her ligde basbaya baskalarinin durumu da seni etkiler

Sen doğru düzgün topunu oyna da, rakibin kaybederse de senin yararına. Bu olay sadece puan tablosu açısından senin işine gelir, hepsi o. Ama saha içinde ki performansın seni bağlar, onlar gibi kötü oynayıp kaybetmek mecburiyetinde değilsin, neden sen daha iyi olmayasın?

Ben puan kaybetmenin derdinde değilim, herkes 34'te 34 yapamayacağını biliyor. Ama 2 maçta gösterilen berbat performanslar var ve biz bunu göz ardı edemeyiz. Ligin son haftalarında değiliz daha 11.maçlar oynandı, 23 maç daha var ve herşey değişmeye müsait. Geçen sene de iç sahada 4-5 attığımız maçlar var hatta Akhisar'a da 6 atmıştık, kaçıncı olduk sahi? O yüzden romantizmi bırakalım, geleceğe daha sağlam bakmamızı sağlayacak performanslar gerekiyor, bunu idrak etsek iyi olur. Zaten bu dediğim olmuş olsa bu kadar insan da manyak değil herhalde, çıkıp da eleştiri yapsın. Taraftara o özgüveni bi kere verirsen zaten gerisi gelir merak etme.

Basaksehir veya bjk den birini yenersek antalya ve ts maclarinda kaybedilen 5 puanin 2-3 unu telafi etmis sayiliriz

ikinci yarida ise ts fb bjk ve basaksehire puan kaybedip geri kalan 13 macta ise 13 yaparsak ben okeyim

Anadolu maçlarında iyi sonuçlar alsa da büyük maçlarda hala güven vermiyor.Son iki hafta değişik fanteziler denemeseydi açıkçası büyük maçlarda daha güvenirdim kendisine.Aslında bizim kızdığımız büyük maçları kazanamamaktan ziyade rakiplerden korkup işleyen sisteme çomak sokulması.

Ah Fuat ah, ben sizinle ne yapacağım bilmiyorum ki. Düzgün davrandıkça daha vahim bir hal alıyorsunuz, ilginç, trajikomik ama acı gerçek. Travma geçiren bir insan bile bir noktadan sonra toparlıyor, davranışlarını gözden geçirip düzeliyor.

Ah Fuat ah, ben sizinle ne yapacağım bilmiyorum ki. Düzgün davrandıkça daha vahim bir hal alıyorsunuz, ilginç, trajikomik ama acı gerçek. Travma geçiren bir insan bile bir noktadan sonra toparlıyor, davranışlarını gözden geçirip düzeliyor.

efendim kenan

niye böyle bir şey yazdın anlamadım

derbi kazanamayan ama anadolu takımlarına 3,4,5 atan hocamın sonuna kadar arkasındayım. Derbi sevsek feneri tutardık.

Hocaam❤❤
Igor Tudor: "Puan farkı bence de suni, devre arasına kadar fark 10 puana çıkabilir." (28 Ekim 2017)

GSCimbom Mobile App

Tamam hadi ligdeki derbileri kazanamadan şampiyon olduk.Bir tane bile büyük maç kazanamadık diyelim.Seneye şampiyonlar liginde ne yapacağız bunun da bir açıklamasını yaparsanız çok memnun olacağız.0 gol 0 puan mı yapalım ezikler gibi.Bu adamla CL oynarsak olacakları düşünmek bile istemiyorum

Tamam hadi ligdeki derbileri kazanamadan şampiyon olduk.Bir tane bile büyük maç kazanamadık diyelim.Seneye şampiyonlar liginde ne yapacağız bunun da bir açıklamasını yaparsanız çok memnun olacağız.0 gol 0 puan mı yapalım ezikler gibi.Bu adamla CL oynarsak olacakları düşünmek bile istemiyorum

ŞL'de atıyorum büyük takımlarla eşleştik,bu sefer kazanmak zorunda olan biz değil onlar olacak.Derbilerle aynı kefeye koyma yani.

ŞL'de atıyorum büyük takımlarla eşleştik,bu sefer kazanmak zorunda olan biz değil onlar olacak.Derbilerle aynı kefeye koyma yani.
Kendi sahanda bile kazanmaya oynamayacaksın yani.İyi tamam o zaman 2-3 puan yazsınlar totalde bize 6 maçı boşuna oynayıp yorulmayalım.Büyük takımla eşleştik diye maç kazanmaya çıkmayacak mıyız?

Kendi sahanda bile kazanmaya oynamayacaksın yani.İyi tamam o zaman 2-3 puan yazsınlar totalde bize 6 maçı boşuna oynayıp yorulmayalım.Büyük takımla eşleştik diye maç kazanmaya çıkmayacak mıyız?

Rakibe bağlı.Zor bir kura çekersek muhtemelen öyle olacak.Bizim ayarımızdaki takımlar yemediği müddetçe başarılı olur.Savunma anlamında güveniyorum Tudor'a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt