Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D

giphy.gif

TapaTalK

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herif dayı dayı valla adam da döver bu :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor sevdiğim birisi hayırlı olsun gerçekten

Ama bu gereksif yönetim bu saçma sapan kadro ile başarılı olamayacaktır maalesef

Sneijder-Selçuk-De Jong-Poldi-Hakan gibi adamlar oynuyor takımın omurgasında ne yapacak bunlarla mı +120 km koşturacak takımı bu kadroyla mı saldıracak basacak

Tolga
Linnes
Bruma

gibi topçularla güzel bir takım kurabileceğini düşünüyorum.

Sezon sonu da veteranları satıp genç ve dinamik bir takım kurmaya başlar umarım.

Eğer Tudor'la devam edilecekse bence edilmeli baştan bir revizyona gitmemiz lazım bizim bekler ölü yapamıyoruz o işi 3-4-3 gibi yeni sistemler üzerinde durmamız lazım
Bunun için Sneijder-Selçuk-De Jong-Poldi-Hakan-Ched-Yasin gibi yaşlı adamların gönderilmesi gerekiyor+ Sarbi-Semih-Endoğan-Salih-Donk-Tarık gibi saçma sapan isimlerden kurtulup taze bir kadro kurmamız gerekiyor
23157.jpg

Hani artık gerçekten denememiz gerekiyor 3-4-3 sistemini bence

Eğer Tudor'la devam edilecekse bence edilmeli baştan bir revizyona gitmemiz lazım bizim bekler ölü yapamıyoruz o işi 3-4-3 gibi yeni sistemler üzerinde durmamız lazım
Bunun için Sneijder-Selçuk-De Jong-Poldi-Hakan-Ched-Yasin gibi yaşlı adamların gönderilmesi gerekiyor+ Sarbi-Semih-Endoğan-Salih-Donk-Tarık gibi saçma sapan isimlerden kurtulup taze bir kadro kurmamız gerekiyor
23157.jpg

Hakikaten güzel kadroya benziyor rnş

Yalnız Garry sağ kanatta oynayabileceğini sanmıyorum.

Beyler yeter bu kadar övgü sonra sonu kötü oluyor :D

23157.jpg

Linnes ve Rodriguezin yerlerini degistirmesi lazim, zaten biri orjinel sag diregi orjinel sol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt