- 4 Ağustos 2009
- 83.719
- 62.383
- 5.093
Geçerim rdas. Sahada Poldiden daha başarılı bir şekilde elim belimde dolasabilecegime şüphem yok.Poldiyi kesince forvete senmi gececeksin rdas ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçerim rdas. Sahada Poldiden daha başarılı bir şekilde elim belimde dolasabilecegime şüphem yok.Poldiyi kesince forvete senmi gececeksin rdas ?
Geçerim rdas. Sahada Poldiden daha başarılı bir şekilde elim belimde dolasabilecegime şüphem yok.
Renkdaş seninde bitiriciliğin 20 ise buyur geç !!!Geçerim rdas. Sahada Poldiden daha başarılı bir şekilde elim belimde dolasabilecegime şüphem yok.
Bruma'yı yedek bıraksa daha iyi olabilirdi ama kadroya almaması da çok kötü değil.
Balta kararı güzel.
Selçuk'u umarım ya düzeltir, ya da keser.
Selçuku birazcık tanıyorsam yarın yine bi güzel göz boyar "iyi" oynayarak.Selçuk'un akıbeti yarın sahaya koyacağı mücadeleden sonra belli olur. Ben nedense yarın Selçuk'un iyi oynayacağını düşünüyorum. Sahada leyla gibi dolanmayıp sınırlarını zorlamaya çalışabilir. Ha yapmazsa zaten Tudor keser diye tahmin ediyorum. Kesemezse o da gider.
Yarın bir reaksiyon gösterebilir diye bekliyorum ben de bu göz boyama olur toparlanma olur bilemem. Lakin göz boyama olsa bile bu sefer kısa vadede dahi kurtarmaz gibi geliyor çünkü Tudor bana deli ve korkusuz bir hoca izlenimi verdi. Rize maçında iyi oynadı diyelim bjk maçında kötü başladı derken bir bakmışız 30. dakikada somurtarak kulübenin yolunu tutuyor belli olmaz bu işler.Selçuku birazcık tanıyorsam yarın yine bi güzel göz boyar "iyi" oynayarak.
Geriye kalan 5-6 milyon Galatasaray taraftarına ne oldu kuş gribinden öldü mü?Sanıyorum 25 milyonluk Galatasaray aleminde bu hocaya bir ben ısınamadım.
Takımını yarı yolda bırakan bir hoca bana güven vermiyor nedense.