Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'un boy ve cüsseye bakılırsa, kendisiyle ters düşmek isteyen oyuncunun iki kere düşünmesi lazım :)

Bakalım Bruma'ya 3 gün tahammül edemeyen beyimiz yarın Selçuk'un o umursamaz pespaye haline sahada kaç dakika tahammül edecek. Bencil biri kendi adına bile olsa bir şeyler deniyor en azından, umursamaz birinin takıma kattıklarından çok rakip takıma katkısı ortada bakalım sırf otorite sağlayacağım diye yalandan delilik mi yapmış yarın anlamış oluruz.

Tudor hocam en büyük sınavını Selcuk leşinin akıbetini belirleyerek verecek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C44VGWoUEAAXXH-.jpg

Bruma'yı yedek bıraksa daha iyi olabilirdi ama kadroya almaması da çok kötü değil.

Balta kararı güzel.

Selçuk'u umarım ya düzeltir, ya da keser.

Takımın içerde beşiktaşı yenmesi halinde şampiyonluk şansının cok artacagı bir dönemde , takımdaki 2 kilit isimden birinin kadroya alınmamıs olması , böyle bir zamanda , rize deplasmanı öncesi ne şekilde doğru olabilir ki . Ben düşünüyorum bizim takım kağnı selcuk la nasıl ileriye gidecek inşallah vardır bir bildiği hocamızın.Puan kaybı ile hamlesi ne olursa olsun yanlış olacaktır , umarım kazanırız yaptığı + hamle olur.

Son 3 sezonda bize yaramadığı kanıtlanmış olan italyanlardan ders almamış olacağız ki;

kariyerinin büyük çoğunluğunu ıtalya da geçirmiş ve italyan genleri ile furbol oynatan bir hocayı getirmek ne kadar mantıklı?

SARI-KIRMIZI!

selcukgiller bu adama kumpas kurar kesin bir an once s. çek hocam sunlara

Selçuk'un akıbeti yarın sahaya koyacağı mücadeleden sonra belli olur. Ben nedense yarın Selçuk'un iyi oynayacağını düşünüyorum. Sahada leyla gibi dolanmayıp sınırlarını zorlamaya çalışabilir. Ha yapmazsa zaten Tudor keser diye tahmin ediyorum. Kesemezse o da gider.

Selçuk'un akıbeti yarın sahaya koyacağı mücadeleden sonra belli olur. Ben nedense yarın Selçuk'un iyi oynayacağını düşünüyorum. Sahada leyla gibi dolanmayıp sınırlarını zorlamaya çalışabilir. Ha yapmazsa zaten Tudor keser diye tahmin ediyorum. Kesemezse o da gider.
Selçuku birazcık tanıyorsam yarın yine bi güzel göz boyar "iyi" oynayarak.

Hocamiza güveniyoruz

Güzel günler yakin mesaleyi yakin

Selçuku birazcık tanıyorsam yarın yine bi güzel göz boyar "iyi" oynayarak.
Yarın bir reaksiyon gösterebilir diye bekliyorum ben de bu göz boyama olur toparlanma olur bilemem. Lakin göz boyama olsa bile bu sefer kısa vadede dahi kurtarmaz gibi geliyor çünkü Tudor bana deli ve korkusuz bir hoca izlenimi verdi. Rize maçında iyi oynadı diyelim bjk maçında kötü başladı derken bir bakmışız 30. dakikada somurtarak kulübenin yolunu tutuyor belli olmaz bu işler.

Yalnız hoca tam bir psikopat.Şu Selçuk'un façasını da aşağı alacaktır.:asd:

Sanıyorum 25 milyonluk Galatasaray aleminde bu hocaya bir ben ısınamadım.

Takımını yarı yolda bırakan bir hoca bana güven vermiyor nedense.
Geriye kalan 5-6 milyon Galatasaray taraftarına ne oldu kuş gribinden öldü mü?

⚍⚍⚍⚍
⏮▶⏹⏭
⚎⚎⚎⚎

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt