Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanıyorum 25 milyonluk Galatasaray aleminde bu hocaya bir ben ısınamadım.

Takımını yarı yolda bırakan bir hoca bana güven vermiyor nedense.

d2jnt.gif

Son 3 sezonda bize yaramadığı kanıtlanmış olan italyanlardan ders almamış olacağız ki;

kariyerinin büyük çoğunluğunu ıtalya da geçirmiş ve italyan genleri ile furbol oynatan bir hocayı getirmek ne kadar mantıklı?

SARI-KIRMIZI!

Valla Arif 2miz de biliyoruzki zaten asil problem armut gibi en tepemizde duruyor.

Ister Riekerink ister Tudor ister mourinho ister alex ferguson olsun dursun capsizi ile yapilabilecekler son derece sınırlıdır!!

Bir de prandelli o zaman cok daha guclu olan yeniceriler tarafindan sirtindan hancerlendi. O "Video mideo izlemezuk" diyen takim iyi calistirilmamis olsa hamza capsizi 3 kupayi anca ruyasinda gorurdu!!!

Mancini de tum yazi kadroyu takviye etmek ve ekibi calistirmak yerine milli takima gitmek icin kulis calismalari ile gecirmis bir teknik adamin 2 galibiyet 4 beraberlikle biraktigi takimla cok da kotu degildi.

Sağbek'de Sabri ile başlamazsa benim için Terim'den sonra efsane hocalar arasına girer hem de sadece bu hamlesiyle.

ilk günden büyük oynadı brumayı kadroya almayarak

umarım bu büyük oyunu kazanır

oynadığı oyunu kazanırsa yükselişi hızlı olur

başarılar hocam

Bruma aşırı bencil oynuyor. Biraz daha takım oyuncusu olması lazım. Burası GS, kimse kafasına göre oyniyamaz!

brumaya baştan gider yapmak da nedir küstürdüğün zaman nasıl oynatacaksın adamı?

Benim bildiğim tudor, bu zamana kadar gördüğümüz Selçuk gibi oynarsa 30. Dakikada oyundan alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt