Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riek olsa tolgayi almaz 3 puanla donerdik.

Hoca ile konunun ilgisi olmadigini anlayin artik.

50 teknik adam daha mi almak lazim asil sucun dursun denen capsizda oldugunu anlamak icin??
Yani ironi olduğunu anlamak için bir mesaj daha nasıl tezatlık içerebilirdi gerçekten merak içerisindeyim.

ALQrV7.gif

Hoca karakter olarak kesinlikle yakisiyor bu takima. Ancak buyuk takim tecrubesi olmamasi buyuk soru isareti. Bana gore bu kadroyu ancak Fatih Terim sampiyon yapabilir. Onun disinda en fazla 2.lik icin cekisiriz Mou dahi gelse

Beşiktaş maçı çok önemli. Akhisari yenerlerse fark 7 olacak. Gelecek hafta kaybedersek 10 bile olabilir, lakin yenersek tekrar 4e düşer. Arkamızda Fener de var

Bu kadrodan baska kadro olmaz hocam.

Muslera
Linnes-Chedjou-Semih-Carole
De Jong-Josue
Rodriguez-Sneijder-Bruma
Podolski

top oynayan takim gormek istiyorum ben skora yatan degil. 2 farkli one gectigimiz an yaparsin degisikligini

Şu dakikadan sonra başarısız bile olsa şu kadrodaki çöpleri sırf hayattan soğutması için bile isterim bu adamı. Ver antrenmanı hocam ver

Riki bey olsaydı da Sneijder'siz bu maçı kazanamazdık.

Bizim gole kadar izledim maçı bence iyi oynuyorduk, ekstra istek vardı. Kaleye daha rahat gidiyorduk. Yediğimiz golde muslera hatalı, attığımız gol bence ofsayt değil.

Sneijder'siz deplasmanda bundan iyi oynamayı beklemezdim iki günde pek değişiklik olacağını da beklemiyordum yine de daha hızlı paslaşmalar falan şaşırttı beni. Bruma tercihi tartışılır ancak benim açımdan asıl sorun Bruma'nın olmaması değil Sneijder'in olmaması

Klopp ya da Tuchel Mainz'den Dortmund'a değil de Galatasaray'a gelselerdi 3. haftada linç edilirlerdi. Bu yüzden gelmiyor özel adamlar.

Daha yeni geldin hocam kredin var hemde çok.
İlk deplasman maçında senden mucize beklemedi kimse( yada bekleyen varsa aklından şüphe edilmeli)
Beşiktaş maçında biraz daha alışmış olucaksın takıma. 14 maç sonunda takıma bi oyun şablonu oturt, hırs istek mücadele görelim benim için yeterli olacaktır.

ya tamam belki puan kaybettik ama cok farkli bisey oldu bu mac: ilk defa ne bruma nede sneijdersiz bu takim ciddi ciddi top oynadi, bu takim sneijdersiz okadar afalliyorduki bruma+sneijder=gs yaptik resmen, kötü olanda bunu kabullenmistik, bugün gördümki bu adam bu isi basaracak. hirsli, korkusuz, dedigim dedik o ilk yaridaki futbol sanirim uzun yillar özlemini cektigimizin mücadelesiydi su elindeki kadroya ragmen.inaniyorum ben igor tudora!

Ne oynadik ya, ben 1 tane bile adam gibi hucum organizasyonu gormedim, attigimiz golde bile Josue denilen Portekiz kerhanecisi sol ayaginin disi ile sacma sapan bir orta yapti, sansa p11'nin onune geldi'de attik, yoksa sol ayaginin ici ile 2 metre ote'de olan adama pas atmaktan aciz josue assist yapacak, yav he he.

Tudor denilen kepaze 1 defansif orta saha 1 tane stoper alarak takim anasini aglatti, Linnes nasil cikar? Takimin en iyi oyuncusu? Sinan saha'ya girip 1 tane olumlu harekete varmi?

Gidin arkadas.

Ne oynadik ya, ben 1 tane bile adam gibi hucum organizasyonu gormedim, attigimiz golde bile Josue denilen Portekiz kerhanecisi sol ayaginin disi ile sacma sapan bir orta yapti, sansa p11'nin onune geldi'de attik, yoksa sol ayaginin ici ile 2 metre ote'de olan adama pas atmaktan aciz josue assist yapacak, yav he he.

Tudor denilen kepaze 1 defansif orta saha 1 tane stoper alarak takim anasini aglatti, Linnes nasil cikar? Takimin en iyi oyuncusu? Sinan saha'ya girip 1 tane olumlu harekete varmi?

Gidin arkadas.

zaman kardesim bu adam yeni seyler deniyor futbolculara sans vererek tanimaya calisiyor. kolaymi sen baskisiz rahat takimdan gel sampiyonluk baskisiyla her maca stres icinde cik, tudor bu atesten gömlegi giyindi her riske ragmen herkes takimi yüzüstü birakirken tudor kariyerini göze alarcasina bu görevi kabul etti! adamin elinde sihirli deynek yok zamanla adam edecek takimi bu oyuncular kosmuyordu bugün josue dedigimiz capsiz nerdeyse ilk yari 7kilometre kostu!

Sıçmışım Tudor'una beyler, Bruma artiisliği yüzünden büyük ihtimal şampiyonluğu verdi. Bir şekilde yöneteceksin bu tür durumları. Resmen Galatasaray'a zarar verdi herif.

2-3 gün önce çok iyi hocaydı. Şimdi yerden yere vurulmaya başlamış bile.

Karabük'ün hocası işte, seviye buydu ne bekliyordun. Dün vezir değildi, bugün de rezil olmadı. Karabük hocasıydı, seviyesi hala aynı.

Bizim taraftar medyanın gazıyla çalışıyor resmen. Yok efendim saha kenarında hareketliymiş, idmanda futbolcu dövüyormuş diye bir gaz getirdiler takımın başına. Yılmaz Vural gelseydi o zaman onun kadar tepinen görmedim yedek kulübesinde şimdiye kadar.

Riekerink de Bey'di, iki güne bütün medya el ele beden eğitimi öğretmeni seviyesine indirip itibarsızlaştılar. Kimse de ne oluyor kimin haddine bizim takımın hocasını itibarsızlaştırmak demedi.

Sezonu Riekerink'le tamamlayıp sezon sonu maaş sınırlaması kalkmışken terim gibi, mancini gibi büyük isimlerle yeniden yapılanmaya girmek yerine vasat bir günü kurtarma operasyonuna giriştiler. O da ellerine patladı.

Hayal satmayın Allah aşkına ya. Mancini, Terim falan gelir mi bu yönetim varken? Mancini telefonunu açmamış geçen gün. Tudor'un geldiğine şükredin.

Hayal satmayın Allah aşkına ya. Mancini, Terim falan gelir mi bu yönetim varken? Mancini telefonunu açmamış geçen gün. Tudor'un geldiğine şükredin.

Terim gelebilirdi bence.

Mancini de telefonu açmamakta haklı. Sucukçu tayfa adamı öyle bir gönderdi ki. Sanırsın her maç 5 yiyormuşuz gibi her maç istifa diye yeri göğü inletiyorlardı. Mutludurlar umarım.

Ya da başka büyük bir isim de olur aklıma bu ikisi geldi nedense :( Yeniden yapılanmaya girişebileceğimiz deneyimli bir hoca bulunurdu Galatasaray markası için.

Bruma'yı oynatacaksın aga.
O şekli ilk haftadan değil Beşiktaş maçından sonra yap yapacaksan. Bir anlamı kalmaz böyle bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt