Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar kötü değil...Birkaç günde ne yapabilir bu adam ? büyücümü yapmayın etmeyin bjk maçında göreceğiz neler yapacak sabır.

Abi selçuk u çıkardı benim için yeterlidir!! Ölene kadar sözleşme imzalanmalı

2-3 gün önce çok iyi hocaydı. Şimdi yerden yere vurulmaya başlamış bile.

Karabük'ün hocası işte, seviye buydu ne bekliyordun. Dün vezir değildi, bugün de rezil olmadı. Karabük hocasıydı, seviyesi hala aynı.

Bizim taraftar medyanın gazıyla çalışıyor resmen. Yok efendim saha kenarında hareketliymiş, idmanda futbolcu dövüyormuş diye bir gaz getirdiler takımın başına. Yılmaz Vural gelseydi o zaman onun kadar tepinen görmedim yedek kulübesinde şimdiye kadar.

Riekerink de Bey'di, iki güne bütün medya el ele beden eğitimi öğretmeni seviyesine indirip itibarsızlaştılar. Kimse de ne oluyor kimin haddine bizim takımın hocasını itibarsızlaştırmak demedi.

Sezonu Riekerink'le tamamlayıp sezon sonu maaş sınırlaması kalkmışken terim gibi, mancini gibi büyük isimlerle yeniden yapılanmaya girmek yerine vasat bir günü kurtarma operasyonuna giriştiler. O da ellerine patladı.

riekerink kimin hocasıydı da Gs A takımın başına geçti,riekerink kendisi soğuttu taraftarı medyayla alakası yok, ayrıca riekerink bütün hatalarına taamül edip Tudor u tek yanlışıyla gömmek de enteresan

Abi selçuk u çıkardı benim için yeterlidir!! Ölene kadar sözleşme imzalanmalı
JOR kesmisti Selcugu medya taraftar el ele agazina etmedigimiz kaldi...

Igor a gelirsek ilk yaridaki oyunu 60-70 dk ya yayabilirsek iyi olur... FT doneminden bu yana boyle pressli Futbol oynamamistik ama iste hemen pilimiz bitti...
Degisikliklerin zamanlamasi dogru olsada degisiklikler yanlisti ve maci 8 defansif oyuncu ile tamamlamak GALATASARAY gibi bi takima yakismadi...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

mancini telefonu ne açmıyacak yahu. mancini diye kimbilir kimi aradı o keko.
ha doğru numarayı arasada kabul etmezdi gerçi.

edit. şampiyonluk eğer kaçtıysa bu maçla değil devre arası yapılmayanla ve geçen haftaki büyük fırsatla kaçtı

Son düzenleme:
riekerink kimin hocasıydı da Gs A takımın başına geçti,riekerink kendisi soğuttu taraftarı medyayla alakası yok, ayrıca riekerink bütün hatalarına taamül edip Tudor u tek yanlışıyla gömmek de enteresan

Dostum daha adamın yazdığını anlamadan cevap vermeye çalışıyorsun.
Adam diyor ki bu adamın standartı belli. Riekerink'inde standartı belliydi. İki gün önce hoca şöyleydi böyleydi diyenler neden şimdi sallıyor diyor. Haklı da. Medya ne yöne çekerse bizim taraftarda oraya gitmek için can atıyor.

Biz değil miydik Riekerink üst üste galibiyetler alınca Riekerink Bey Diyeceksiniz sloganını atan.
Arkadaş diyor ki dereyi görmeden paçaları sıvama. Bir gelsin 2-3 maç oynasın ondan sonra göğe çıkartılması gerekirse çıkartırız. İtin g.tüne sokulması gerekiyorsa sokarız.

Ayrıca dediği gibi Rie ile devam edilmeliydi. Tudor heyecanlı bir hoca olabilir evet. Fakat bu yönetim ile anlaşamayacak ve eldeki futbolcular onun için uygun değil. Adam koşan, piresi bırakmayan ve topun arkasına geçen oyuncular istiyor. Bizim takımın yaş ortalaması buna müsait değil. Hoca değişikliği riskine gideceksen eğer ne yapıp edip kalan maçlar için Fatih Terim'i bir şekilde getirecektin. Medyayı mı devreye sokarsın büyükleri mi devreye sokarsın. Hocayı taraftarın önüne mi atarsın ne yaparsın bilmem ama kalan maçlarda Fatih Terim dışında kimse bizi şampiyon yapamaz.

Hocaya yüklenmek için henüz çok erken, biraz sabır göstermek gerekiyo sanırım ama bugünkü maçta yanlışları olduğunu da gözardı etmemek gerekiyo. İlk yarıdaki ısıran taktiği ne kadar iyiyse ikinci yarıdaki geriye yaslanan futbolu o kadar kötüydü bana göre. Değişiklikler skoru korumaya yönelikti ve bence bu mentalite zayıf haldeki rizeyi de cesarerlendirdi. Bu arada yanlış değerlendirmiş olabilirim ama ben Josue ve özellikle Linnes'in performansını oldukça iyi bulmuştum çıkmalarına anlam veremedim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum daha adamın yazdığını anlamadan cevap vermeye çalışıyorsun.
Adam diyor ki bu adamın standartı belli. Riekerink'inde standartı belliydi. İki gün önce hoca şöyleydi böyleydi diyenler neden şimdi sallıyor diyor. Haklı da. Medya ne yöne çekerse bizim taraftarda oraya gitmek için can atıyor.

Biz değil miydik Riekerink üst üste galibiyetler alınca Riekerink Bey Diyeceksiniz sloganını atan.
Arkadaş diyor ki dereyi görmeden paçaları sıvama. Bir gelsin 2-3 maç oynasın ondan sonra göğe çıkartılması gerekirse çıkartırız. İtin g.tüne sokulması gerekiyorsa sokarız.

Ayrıca dediği gibi Rie ile devam edilmeliydi. Tudor heyecanlı bir hoca olabilir evet. Fakat bu yönetim ile anlaşamayacak ve eldeki futbolcular onun için uygun değil. Adam koşan, piresi bırakmayan ve topun arkasına geçen oyuncular istiyor. Bizim takımın yaş ortalaması buna müsait değil. Hoca değişikliği riskine gideceksen eğer ne yapıp edip kalan maçlar için Fatih Terim'i bir şekilde getirecektin. Medyayı mı devreye sokarsın büyükleri mi devreye sokarsın. Hocayı taraftarın önüne mi atarsın ne yaparsın bilmem ama kalan maçlarda Fatih Terim dışında kimse bizi şampiyon yapamaz.

alıntı yaptığım yazı da ısrarla karabük hocası mesajı veriliyodu farkettiysen ben de diyorumki bu kadar sevdiğin riekerink nerden geldi

JOR kesmisti Selcugu medya taraftar el ele agazina etmedigimiz kaldi...

Igor a gelirsek ilk yaridaki oyunu 60-70 dk ya yayabilirsek iyi olur... FT doneminden bu yana boyle pressli Futbol oynamamistik ama iste hemen pilimiz bitti...
Degisikliklerin zamanlamasi dogru olsada degisiklikler yanlisti ve maci 8 defansif oyuncu ile tamamlamak GALATASARAY gibi bi takima yakismadi...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Abi jor jor diyoruz da takıma hiç kondisyon yuklelemiş yahu bu nedir ilk yarı pilimiz bitti bir kısım çeteci oyuncular antrenman programından şikayet edip yumuşatmış antrenmanları şunları it gibi koşturacan akşama kadar bak bakalım noluyor .. Ha bire yatmışlar bunlar

Abi jor jor diyoruz da takıma hiç kondisyon yuklelemiş yahu bu nedir ilk yarı pilimiz bitti bir kısım çeteci oyuncular antrenman programından şikayet edip yumuşatmış antrenmanları şunları it gibi koşturacan akşama kadar bak bakalım noluyor .. Ha bire yatmışlar bunlar

Kondisyon meselesi biraz farklı. Direkt teknik direktöre bağlamak doğru olmaz. Bu departmana özel olarak kondisyonerler bakıyor. Ki mesele sadece bu da değil. Oyunculara da bakmak lazım. Bu oyuncular en iyi antrenörlerle en iyi şartlarda kondisyon antrenmanları yapsalar da bir şey değişmez bana göre. Kondisyon yüklenecek fiziksel kapasiteye sahip değiller. Çoğu ihtiyar ve fiziken bitik, futbolu bırakma zamanı gelmiş adamlar. Ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar olmaz. Bu oyuncu kadrosu değişmedikçe de aynı şeyi izlemeye ve söylemeye devam ederiz.

Son düzenleme:
öncelikle bu yönetim ile bir cacık olmaz tudor'a gelince övmek içinde yermek için daha çok erken sezon sonu belli olur herşey bu kalitesiz yetersiz takımla dünyanın en iyi td si gelse yine şampiyon olamaz zaten ama tudorun gelecek sezon için devam edip etmemesi gerektiği kalan haftalarda netleşir iyi çıkarsa ki umarım öyle olur o da yetersizleri görür ona göre planını yapar sezon bitmeden hemen işe koyulur

Terim gelse bu rezil kadroyla ne yapabilecek Allah aşkına?

Onun şansı son gelişinde Melo,Elmander,Ujfalusi gibi çok karakterli savaşçı ve kaliteli oyunculara sahip olması (Şuan da bu tarz oyuncumuz hiç yok)

İşte burada başkan ve futbol aklı devreye giriyor Melo (Kiralık), Ujfa (cüzi bi rakamdı tam hatırlamıyorum), Elmander (bedava)

3 kaliteli oyuncu = bedava gibi bişey resmen.
Özbek sırf bu sene 20 milyon bonservis falan harcadı galiba ama elle tutulur 11 seviyesi tek oyuncu alınmadı.
Bu vizyonsuz,futbol fakiri iş bilmez yönetimden kurtulmadıkça gerisi boş.

Tudor'un elinde 1-2 kişinin ayağına bakan, ligin en kötü fiziğine sahip olan saçma sapan bir kadro var
Riekerink 2 transfer dönemi geçirdi 20 milyon harcandı yönetime sesini çıkartıpta adam akıllı bi oyuncu aldıramadı.
Bu salak yönetim ne dese boyun büktü.
Tudor keşke devre arası gelseydi. Adım gibi eminim devre arası gelse mutlaka bir orta saha isterdi çift yönlü mücadeleci bir oyuncu.

Ayrıca bu leş kadro ve yönetimle terim de bir şey yapamaz.
Terim de terim gördük onu da milli takımda ne hallere düştü
Taktik bilmez,transfer tercihleri çöp. Bir sürü boşa para harcattı o da ilk senesi hariç transfer dönemleri fiyasko büyük enkaz bıraktı

Tudor ise daha adam 3 idman yaptı 1 maça çıktı idam edildi bi sakin olalım ya ne Terim'i ? :D

Kulüplere alt yapı konusunda çok kızıyordum ama şimdi hak veriyorum bu taraftar mentalitesiyle bu ülkeden futbolda daha uzun süre bi halt olmaz

Son düzenleme:
23341.jpg

Büyük ihtimal herşey tam olsa bununla çıkar maçlara. Yeterli mi asla.

Chedjou, Carole, Selçuk, Josue, Podolski, ve Yasin yerine transfer şart. Öyle böyle değil bayağı sağlam adamlar şart hem de.

23341.jpg

Büyük ihtimal herşey tam olsa bununla çıkar maçlara. Yeterli mi asla.

Chedjou, Carole, Selçuk, Josue, Podolski, ve Yasin yerine transfer şart. Öyle böyle değil bayağı sağlam adamlar şart hem de.

Kabus gibi bir orta saha... 2 gol yiyeceğimiz garanti olduğundan galip gelmek için en az 3 gol atmamız gerek. Bence De Jong-Ciğerci ikilisi bundan daha faydalı olur.

Kabus gibi bir orta saha... 2 gol yiyeceğimiz garanti olduğundan galip gelmek için en az 3 gol atmamız gerek. Bence De Jong-Ciğerci ikilisi bundan daha faydalı olur.

Pas yapamıyoruz o zaman da.

Gerçi tudor çok pas değil topu rakibe verip basarak hataya zorlama üzerine daha çok oynatacak gibi.

Tolga İq'su biraz tmyuksrk olsa has adami olur ama umutsuzum Barış gibi hükümsüz kendisi belli ki.

Hoca şu an ne işim var bu takımda diyordur. Karabük'ü özlemiştir şimdiden.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca şu an ne işim var bu takımda diyordur. Karabük'ü özlemiştir şimdiden.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tudor bende zoru seven bir hoca intibası bıraktı emrecim bu hususta bana katılıyorsan beğen geç rengdash.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt