Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'a Elmander, Ujfalusi, Melo, Engin Baytar gibi hırslı ve mücadeci askerler lazım.

Forumda cok ilginc uyeler var. Kus mu degil mi belli degil ama tek bildigim futboldan gram cakmiyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tudor'un muthis taktiksel degisikleriyle birlikte Rize 1 puan almayi basardi, tebrikler.

Istifa hayirli bir muessesedir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer biz önce davranıp almasaydık muhtemelen bu hafta Fener takımın başına getirmeye çalışacaktı.

Istifa hayirli bir muessesedir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dun gelmis bir adama bu nefret neden ? Bir tane mantikli aciklama yaparmisiniz mesajini begenen ve ofke kusan iki arkadasinla ama mantikli olsun ha sacmalama olmasin bekliyorum.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun gelmis bir adama bu nefret neden ? Bir tane mantikli aciklama yaparmisiniz mesajini begenen ve ofke kusan iki arkadasinla ama mantikli olsun ha sacmalama olmasin bekliyorum.

yok ben nefret etmem genel olarak, ara sira kusarim ama ofke diil

1- kariyersiz ve galatasaray seviyesinde olmadigi icin riekering dallamasini (zamaninda az savunmadim) postalayarak yine galatasaray seviyesinde olmayan tudor getirildi. 1 adet sansi var idi ve o da ilk mactan kazanmasini gerektirirdi ama bu tudor arkadasimiz ne yapti? takimin en iyi oyuncusunu kesti ve 1-1

2- gelirken tudora karsi notrdum cunku ligi kazanmanin tek hedefimiz oldugunu ve riekerinkin mutlak suretle gitmesi gerektigini biliyordum ve en uygun aday tudordu. lakin tudor ilk macindan sicti, bu saatten sonra gerek tudorun gerekse bu kadronun basarili olabilecegine inanmiyorum. bjk maci tabi ki her seyi daha net gosterecektir ama benim korkum bu sene 2. olup dursunun tudorla sozlesme uzatma ve daha da kotusu ikisinin gelecek yillin galatasarayini sekillendirme ihtimali. sonucta taraftar seviyor maliyeti dusuk neden olmasin ki?

sampiyon olamayacagimiz gercegini kabul etmemin ardindan tudorun kalmasi icin 1 sebep goremiyorum.

Son düzenleme:
yok ben nefret etmem genel olarak, ara sira kusarim ama ofke diil

1- kariyersiz ve galatasaray seviyesinde olmadigi icin riekering dallamasini (zamaninda az savunmadim) postalayarak yine galatasaray seviyesinde olmayan tudor getirildi. 1 adet sansi var idi ve o da ilk mactan kazanmasini gerektirirdi ama bu tudor arkadasimiz ne yapti? takimin en iyi oyuncusunu kesti ve 1-1

2- gelirken tudora karsi notrdum cunku ligi kazanmanin tek hedefimiz oldugunu ve riekerinkin mutlak suretle gitmesi gerektigini biliyordum ve en uygun aday tudordu. lakin tudor ilk macindan sicti, bu saatten sonra tudorun gerek gerekse bu kadronun basarili olabilecegine inanmiyorum. bjk maci tabi ki her seyi daha net gosterecektir ama benim korkum bu sene 2. olup dursunun tudorla sozlesme uzatma ve daha da kotusu ikisinin gelecek yillin galatasarayini sekillendirme ihtimali. sonucta taraftar seviyor maliyeti dusuk neden olmasin ki?

sampiyon olamayacagimiz gercegini kabul etmemin ardindan tudorun kalmasi icin 1 sebep goremiyorum.
Oncelikle cevap icin tesekkur ederim ama mantıklı olsun demistim,degil.

1-Bruma bu takimin en iyi oyuncusu degil Sneijder ve Muslera'ya hakaret bu, yarim sezon iyi oynadı diye dünya yıldızı muamelesi yapıla yapıla kalktı bir tarafi sadece çok yetenekli ama bu dünya cok, yetenekli ve cabuk sönen adam gördü.Bu tavırlar genc yetenegimizi bitirir.

2-Kaldı ki en iyi bile olsa yedekte denendi diye kusmesi kendisini Galatasaray'dan büyük gördüğü anlamina geliyor o zaman allamei cihan olsa haksızdır gözümde

3-ne is yaptigini bilmiyorum,ben 8 yillik yöneticiyim,mesela insan kaynakları seni ise aldi,sen de gelir gelmez bir hata yaptin,istifani mi isteyeyim kovayim mi?

4-Kariyer önemli bir sey mesela Rijkard takimin basina geldikten sonra neredeyse kume dusuyorduk ve o takimdaki yildiz sayisi simdikinin herhalde en az uc katiydi,Mancini geldi sampiyon olamadi ki cok saglam bir takımı devralmıştı,Terim ikinci döneminde sampiyon olan Lucescu yerine geldi kariyerliydi,Uefa kupasi ve dört yıllık sampiyonluk ama rezil sikeciler karşısında hemde kariyersiz köylü lorant a karsi tarihi maglubiyeti yasatti,Prandelli İtalya milli takimindan gelmedi mi? Lucescu geldi teneke bagladik yolladik sonra kicimizi yirttik geri gelsin diye yani kariyerli hoca basarili olur,kariyersiz basarisiz olur tamamen uydurma

5-ne hatasi yapmis ,madem cok iyisiniz kursa gidin td olun velev ki hatali siz hayatinizda ilk hatanizda istifa edermisiniz???

6-zaten Tudor geldi.puan.kaybetti yoksa kesin biz sampiyonduk,Tudor kaybettirdi

Dedigim gibi tamamen subjektif davraniyorsunuz cogunuz ve gercekten trollemiyor ve Galatasaray'li iseniz sizleri akli selim olmaya davet ediyorum.

Bana gelince benim de takintim Alman hoca,Feldkamp hayraniydim hatta yine Alman hoca istiyordum ama dun gelmis adama sacma sapan yorumlara karsi da yazma geregi duyuyorum,dürüst degil çünkü bu yorumlar

Sonuc olarak Tudor ne super ne rezil,bu sezon da ne öveceğim ne de söveceğim ama ilk macinda 109 km kosan adamlar 118 km koştu ise bu onemli en azından mücadele etmeye basladik demek ki.

Son düzenleme:
Umarım seneye de Tudor'la devam ederiz valla en büyük korkum bizim bu gerizekalı yönetimin seneye yeni hoca araması. Artık sabretmesini bilmeliyiz.

Altyapı hocasını yetersiz diye gönderip yerine Karabük'ün hocasını getirmek.

Ünal Aysal Göreve :(

Altyapı hocasını yetersiz diye gönderip yerine Karabük'ün hocasını getirmek.

Ünal Aysal Göreve :(
Diego Simeone - Vikipedi.

Bir goz atarmisin onceki kariyerlerine ve kac yasinda olduğuna,daha once ne yapmis?

Unal baskani severim ama Prandelli yi getiren de dursunu basimiza musallat eden de secimde destekleyen de Unal baskan onu da unutmamak lazim

Son düzenleme:
Diego Simeone - Vikipedi.

Bir goz atarmisin onceki kariyerlerine ve kac yasinda olduğuna,daha once ne yapmis?

Unal baskani severim ama Prandelli yi getiren de dursunu basimiza musallat eden de secimde destekleyen de Unal baskan onu da unutmamak lazim

ezbere konuşan kafatasının içi boş taraftara laf anlatılmaz

onlar ya skora bakar yada etikete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt