Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Tudor'a Elmander, Ujfalusi, Melo, Engin Baytar gibi hırslı ve mücadeci askerler lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sercan SönmezForumda cok ilginc uyeler var. Kus mu degil mi belli degil ama tek bildigim futboldan gram cakmiyorlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hakan DelikanliForumda cok ilginc uyeler var. Kus mu degil mi belli degil ama tek bildigim futboldan gram cakmiyorlar
@ Ali Camdalı, Mahmut Tekdemiri orta saha için tercih edip selçuk en azından ceza sahasına giriyor diyenlerForumda cok ilginc uyeler var. Kus mu degil mi belli degil ama tek bildigim futboldan gram cakmiyorlar
Eğer Brumanın yaptığı hakkında ki iddialar doğru ise ki Tudor da bir hata yaptı diyerek bunu doğrular gibi oldu o zaman Tudor bence az bile yapmışBruma'yi oynat yoksa er yada gec istifaya davet etmek zorunda kalacagiz.. hic istemeyerek..
Aynen öyle devir takım oyunu devri ve Bruma bu konuda çok zayıf. Sezon başında aslında iyi başladı bu konuda ama sonra yine ilk geldiği döneme geri döndüBruma bu kafayla giderse eğer kendisi geleceğin en büyük bidonlarından biri olacaktır.
Dun gelmis bir adama bu nefret neden ? Bir tane mantikli aciklama yaparmisiniz mesajini begenen ve ofke kusan iki arkadasinla ama mantikli olsun ha sacmalama olmasin bekliyorum.Istifa hayirli bir muessesedir
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dun gelmis bir adama bu nefret neden ? Bir tane mantikli aciklama yaparmisiniz mesajini begenen ve ofke kusan iki arkadasinla ama mantikli olsun ha sacmalama olmasin bekliyorum.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trollük müessesesinin de bir sınır olmalı bence
Oncelikle cevap icin tesekkur ederim ama mantıklı olsun demistim,degil.yok ben nefret etmem genel olarak, ara sira kusarim ama ofke diil
1- kariyersiz ve galatasaray seviyesinde olmadigi icin riekering dallamasini (zamaninda az savunmadim) postalayarak yine galatasaray seviyesinde olmayan tudor getirildi. 1 adet sansi var idi ve o da ilk mactan kazanmasini gerektirirdi ama bu tudor arkadasimiz ne yapti? takimin en iyi oyuncusunu kesti ve 1-1
2- gelirken tudora karsi notrdum cunku ligi kazanmanin tek hedefimiz oldugunu ve riekerinkin mutlak suretle gitmesi gerektigini biliyordum ve en uygun aday tudordu. lakin tudor ilk macindan sicti, bu saatten sonra tudorun gerek gerekse bu kadronun basarili olabilecegine inanmiyorum. bjk maci tabi ki her seyi daha net gosterecektir ama benim korkum bu sene 2. olup dursunun tudorla sozlesme uzatma ve daha da kotusu ikisinin gelecek yillin galatasarayini sekillendirme ihtimali. sonucta taraftar seviyor maliyeti dusuk neden olmasin ki?
sampiyon olamayacagimiz gercegini kabul etmemin ardindan tudorun kalmasi icin 1 sebep goremiyorum.
Altyapı hocasını yetersiz diye gönderip yerine Karabük'ün hocasını getirmek.
Ünal Aysal Göreve![]()
Diego Simeone - Vikipedi.Altyapı hocasını yetersiz diye gönderip yerine Karabük'ün hocasını getirmek.
Ünal Aysal Göreve![]()
Diego Simeone - Vikipedi.
Bir goz atarmisin onceki kariyerlerine ve kac yasinda olduğuna,daha once ne yapmis?
Unal baskani severim ama Prandelli yi getiren de dursunu basimiza musallat eden de secimde destekleyen de Unal baskan onu da unutmamak lazim
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi