Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mandzukici alabilmek gibi bir çılgınlık yapılırsa bu ligde rahat kral olur Poldi satılsın üstüne eklensin direkt bonservisiyle gelsin,bir orta saha bir tecrübeli stoper birde sağ-sol bek oynayan bir oyuncu buluruz Zabriyi tekmükleyerek hoş olur.
cee58fc3f907912f460476b00fd2dd4a.jpg

Kazma ve hantal

Gördüğüm en kötü forvet oyuncularından ve kıyaslamam Errn falanda değil o tam bir çöplük malesef

Bir çok Hırvat tanıyorum onlar bile beğenmiyorlar

Yok reis yav öyle mükemmel bir golcü değil evet hızlıda sayılmazz tamam ama Mandzukic'e kazma demekte olmuyor be reis

Pozisyon bilgisi olan stamiina'sı yüksek kafa ayak bitiriciliği olan belki hava toplarında düynyanın en iyi forvetlerindendir
Fiziksel özellikleri gayet sağlam tecrübesi var şu lig standartlarının üzerinde forvet

Yok reis yav öyle mükemmel bir golcü değil evet hızlıda sayılmazz tamam ama Mandzukic'e kazma demekte olmuyor be reis

Pozisyon bilgisi olan stamiina'sı yüksek kafa ayak bitiriciliği olan belki hava toplarında düynyanın en iyi forvetlerindendir
Fiziksel özellikleri gayet sağlam tecrübesi var şu lig standartlarının üzerinde forvet
dediğim gibi fazla izlemedim, izlediğim maçlarda da fazla hoşuma gitmedi. Tabi bu benim beğenim ile alakalı bir durum ben şöyle ele avuça sığmayan forvetleri seviyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.

Manzdzukic bu ligin ustunde bir forvet adam gol koklayan forvet bir kere. Ligde tutabilecek adam yok onu diyeyim. 1-0 onde baslamak demek orta sahaya iki cigersiz hayvan koyacaksin. Birde lens gibi sag acik.

OMG

Ama dey dursun denen adam vardi degil mi

Tudor başlığında Mandzukic tartışıyoruz o da iyi. :D

Ne Mandzukic'i beyler Mehmet Batdal'ı alıp Zlatan gibi eke eke derler.

Bjk maçı için söylemleri çok iddialı eğer dediği gibi olursa taraftar tapaf bu adama.
Olmaz ise işi zor.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manzdzukic bu ligin ustunde bir forvet adam gol koklayan forvet bir kere. Ligde tutabilecek adam yok onu diyeyim. 1-0 onde baslamak demek orta sahaya iki cigersiz hayvan koyacaksin. Birde lens gibi sag acik.

OMG

ne dursunu yaw manzukicin babasi baskan olsa gelmez herif. juvede banko oynayan adam netcede

Mandzukic bu ligin anasina selam soyler arkadaslar, adam fantastic bir striker, sanmiyorum gelecegini, gelirse bu ligin gomez'den 2kat daha seyine koyar

Net worth'u 17 milyon € olan bir adamdan bahsediyoruz :) zor gelir. Şu anda da iyi oynuyor, porto, sevilla, zagreb maçlarında iyi oynadı, sevilla ya da 90'da çaktı bi tane. Öyle her zaman golcü kimliğiyle önce çıkan bir adam değil. Ama hayal kurmanın anlamı yok. Alamayız

Mandzukic burda gol krali olur.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Drogba 35 yasinda geldi gelir gelmez ligi salladi ya, iste ayni etkiyi Mandzukic de yaratir.

Böyle adamlari getiremeyiz biz buraya 33-35 yasindan önce anormal bir durum olusmadigi sürece.

ne manzukici beyler ya hala mi dursunun palavralarina inaniyorsunuz ne cabuk unuttunuz önce ibrayi getiriyordu bir sezon sonrada dzeko geliyor geciniz

OMG

Ama Mandzukic bizim takıma olmaz reis maalesef

Şöyle dediğin gibi 2 tane ciğersiz tempolu oynayan ortasaha lazım
Kolaroc-Srna gibi orta kesen 2 tane bek lazım
Bir kanatda Lens gibi sıfıra inebilen adam lazım
Diğer tarafta Q7 gibi adamın ağzının içine top gönderen adam lazım

Şu kadroya Mandzukic'i koy Eren'den 1-2 tık fazla verim alırsın en fazla

Bu senenin dani alveside mandzukic herhalde. Mandzukic gibi gerçek dışı şeyleri bırakalım. Alvaro Negredoyu iste Igor Bey.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt