Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayı tek 1 kısı aldırdı İsmail Güldüren eminim bi acıklaması vardır. Ona guvenım tam

Bu kadarını Riekerink de yapardı. Büyük hayal kırıklığı.

He is so amazing, best coach in the world two games one point, not even JOR could do so much

Taktigi gayet iyi ama uygun oyuncular yok seneye uygun oyuncular alınırsa bıze juventusu ızletebılır

Hocam Beşiktaş'ı izleye izleye doyamadın herhalde 8 gündür. Arada bir bizim takımın nasıl gol atacağını da düşünürsen sevinirim.

Seni en başından beri sevmedim ve sevemeyeceğim de bence Karabükte'de başarılı filan değildin

Hatta bence Riekerink kadar bile olamazsın

Ama şanslı adamsın vesselam çünkü bizim romantik Galatasaray taraftarının gözü çok geç açılır

O yüzden daha zamanın var takıl kafana göre

Kadrosunda problem yoktu şansa yenen gol planları bozdu ama buna hazırlıklı olmalıydı. Takım oyunu yıkacakken Sneijder'i çıkarmak maçı teslim etmektir. Tolga yerine Josue girmeliydi. Hakem sıçtı maçın içine Bruma ve Podolski sıvadı ama sende maç içinde hatalı tercihlerle tüh diktin tebrikler

Son düzenleme:
0 puanı kurtardın hoca. Cenk'i de alsaydın Muslera'nın yanına 1 puan bile alabilirdin belki.

Dünyadaki bütün futbol otoriteleri bir araya toplansa bence son değişikliği çözemez. Adam oyuna forvet aldı forvete pası atacak adamı çıkardı zuhahahah. Ligin en kötü hocası herif. Şimdi kadro madro diyen olucak sanki bütün ilk yarı 11 kişi takımı ben geride beklettim. Tolga'ya da bi güzel sövdürdü. Ön libero adam girip ofansif orta saha olarak oynadı resmen o herifin kendine güveni de patladı bu maç. Gülünç bir herif Riekerink'i aratabilen tek t.d olarak tarihe geçebilir yakında.

oyuncu değişiklikleri takımı daha etkisiz yaptı..
kesinlikle josue hamlesi şarttı selçukun sarı kartı varken..
tolganın bu kadar amatör oynayacağını bilemezdi orası ayrı..
şans ve hakem faktörü kargalardan yanaydı buna yapabileceği bişey yoktu

Bos konusmayin yaw her hafta antrenor mu degiselim bruma barajda nasil durmasi gerektigini bilmiyor diye kovulsun mu

Podolski bos kaleye atamasin sonra neymis hoca kovulsun yok ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt