Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gscye kafam girsin. Aldırdınız bu köylüyü Rize maçında
1-0'a yatmaya kalktı patladık kendi evinizde Bjkye savunma yaptık şubatta lig bitti.

Florya'nın suyunu içen değişiyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 şeyi baştan anlamak lazım bu kulübun başarısız olmasındaki en az pay teknik direktör mevkisidir.isimler çok önemli değil tudor olmuş riekerink olmuş bu malzemeyle ne kadar ev yapmaya kalksan her defasında başımıza yıkılmaya mahkum

tapa
a
l
k

Geldigi günden beri yanlis kadrolari kurmada usta oldu. 1 tane dogru isi yok adamin. Bruma'yi bile küstürdü sayilir.

Bu arkadasi savunanlari göremiyorum nedense burada.

Linnes'i filan oynatma zaten, Semihi sag beke koy, orta sahayi veteran oyunculardan olustur, Rodriguezi oynatma.

Defol anca gidersin.

Zannediyorum hayatımda kendi sahamızda 30-40 pas ypıp pozisyona giren takımı ilk defa görüyorum. Dakika 70 filandı herhalde.

Nereden tutsan elinde kalir. Hayatinda bu taktigi hic oynamamis 11 oyuncuya 9 gunde bu taktigi ogretip Turkiyenin ayagi en duzgun Besiktas takimina oynatirsan Galatasarayda sana hocalik yaptirmazlar.Cok buyuk hayal kirikligi. Seneye Unal Baskan gelirse bunu sutlar. Dursun kalirsa zaten sutlar. Seneye takimda kalma ihtimali kalmadi.

Bu adam ilk geldiği,açıklandığı an yazdım, enteresan bir tip fırladı bir şeyler karaladı. Yahu bir kulüp yönetimi düşünün , twitter taraftarıyla kalkıp gidip hoca alıyor.
Yazıklar olsun.. O yönetimin, topunun belasını versin.Şerefsiz herifler

7 puan geride takımın rakip kaleye hücum etmemesi, kazara 2.5 kişi ile hücum etmesi mi doğruydu?

Yapmayın Allah aşkına sanki karşı da Chelsea, Bayern filan var. Rakibin doğru düzgün büyük maç kazanamamış, Daha ligin ilk yarısında Sneijder ve Bruma rakibin içinden geçebildiklerini götermiş, kendi ellerinle bunları bitir bu mu doğru?

Yapmayın Allah aşkına objektif gibi değerlendirin.

Belki seneye kalsa çok iyi olur(ümidim olmasa da) ama rezaletti bugün. İlk dakikadan son dakiakaya kadar.

Alakasi yok

Derbi macina cikiyorsun rakibin ligin lideri

Bjk bizden daha organize böyle bir takima karsi kontrollu oynanir ki bjk nin pozisyonu yok bizim ilk yari penaltimiz ve Yasin'in vuramadigi pozisyon var

Degisiklikler yanlisti sadece

geçen hafta bruma bu hafta linnes gelecek hafta da muslera'yı oynatmaz!!! mal herif

Gülün eğlenin amk niye sinirleniyorsunuz ciddi ciddi takımı toparlayacağını falan mı sanıyordunuz ? Bu sene bizim için biteli çok oluyor boş hayallere kapılmanın anlamı yoktu. En başından beri Jor'un yollanmasına karşıydım çünkü bir şey değişmeyecekti... Yönetim değişip yeni kadro kurulmadan bizden bir bok olmaz.

Futbol dehası; Tudor

Senin kadar korkagi takımın başına gelmemişti.

Top toplayıcı çocuk bile selçuk çıktığı zaman yerine tolganin oyuna girmemesi gerektiğini bilir.

Çıkardığı kadro ise en az kendi futbol bilgisi kadar rezalet.

30 yaşında futbolu bırakmasına şaşırmamak lazım vücudu bile o kadar defansif oymamaya dayanamamış ve error vermiş.

Neyse artık anadolu takımlarından birini yenince futbol cahilleri gelip seni savunmaya devam eder.

Derhal Dursunla birlikte defol.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Biri anlatsın buna; Tolga'yı öne atıp De Jong'u arkada bekleterek fayda sağlayamazsın. Tolga hücumda hiç meziyetli değil. Ondan ofansif verim alamazsın. De Jong'un pozisyonunda oynatacaksın, kesicilik yapacak ve rakibe basacak. De Jong'u da oynatmayacaksın. Pili bitmiş duba gibi şişmiş futbolu 10 metrede oynayan oyuncudan orta saha olmaz. Önde kullandığın Tolga yerine de Josue/Sneijder oynayacak. İkinci yarı için konuşuyorum. Hücumda topu Tolga'ya verip Sneijder'lik yapmasını bekliyor hoca.

Futbol dehası; Tudor

Senin kadar korkagi takımın başına gelmemişti.

Top toplayıcı çocuk bile selçuk çıktığı zaman yerine tolganin oyuna girmemesi gerektiğini bilir.

Çıkardığı kadro ise en az kendi futbol bilgisi kadar rezalet.

30 yaşında futbolu bırakmasına şaşırmamak lazım vücudu bile o kadar defansif oymamaya dayanamamış ve error vermiş.

Neyse artık anadolu takımlarından birini yenince futbol cahilleri gelip seni savunmaya devam eder.

Derhal Dursunla birlikte defol.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Hee tabi Mancini de vardı hani Drogba'yı çıkarıp Ceyhun'u oyuna alan.

Alakasi yok

Derbi macina cikiyorsun rakibin ligin lideri

Bjk bizden daha organize böyle bir takima karsi kontrollu oynanir ki bjk nin pozisyonu yok bizim ilk yari penaltimiz ve Yasin'in vuramadigi pozisyon var

Degisiklikler yanlisti sadece

Ligin lideri de atla deve değil. Adamlar biraz daha gayret etse ilk yarıda da bitirebilirlerdi işi. 7 puan gerideki takım Bruma'nın isyan edip sola geçerek yarattığı pozisyonlar haricinde kaleye gidecek planı yok. Galatasaray 3 puana ihtiyacı olan taraf. Kendi sahasında. Rakibi ise büyük maç özürlüsü. Hiç birşey yapmasa sadece ligin ilk yarısındaki ilk yarıya baksa yeterdi.

Babel'i durduracağım diye Bruma ve Sneijder'i bile bitiriyorsan insana gülerler.

Linnes'i geçen hafta beğenmemiş mesela. O yüzden almamış kadroya. Adam rakip kaleye bizi götürebilecek herkesi takımdan kesiyor ya da oyundan alıyor.

Kadro kotu oldugu icin bir beklentim yok ama;

Rize'de takimin tek adam eksilten oyuncusu Bruma'yi goturmedi.
Bu mac takimin en formda oyuncusu Linnes'i kadroya almadi.
Yine son maclarda iyi oynayan Josue'yi sonradan bile oyuna almadi.

Sapkadan tavsan cikarma derdinde galiba.Eger Garry transferinde parmagi varsa daha fazla konusacak birsey yok zaten.

Biri anlatsın buna; Tolga'yı öne atıp De Jong'u arkada bekleterek fayda sağlayamazsın. Tolga hücumda hiç meziyetli değil. Ondan ofansif verim alamazsın. De Jong'un pozisyonunda oynatacaksın, kesicilik yapacak ve rakibe basacak. De Jong'u da oynatmayacaksın. Pili bitmiş duba gibi şişmiş futbolu 10 metrede oynayan oyuncudan orta saha olmaz. Önde kullandığın Tolga yerine de Josue/Sneijder oynayacak. İkinci yarı için konuşuyorum. Hücumda topu Tolga'ya verip Sneijder'lik yapmasını bekliyor hoca.
Kimsede demiyor ki klubede hamle oyuncusu yok. Josueyi alsa nolcak lan. Hocayi elestirmeyi kesin artik sorun futbolcularda. Bu kadar mi zor anlamak.

Semih-Selçuk malı ile maça başlaman, Tolga denen o.ç yeteneksizin ne kadar leşh olduğunu geçen hafta görmene rağmen yine oyuna alman, 3'lü defans ile başlayarak kanatları sikip atman, neresinden tutarsan orasından elinde kalıyor, maalesef ilk 2 hafta için leşh.

TaPaTaLk

Ligin lideri de atla deve değil. Adamlar biraz daha gayret etse ilk yarıda da bitirebilirlerdi işi. 7 puan gerideki takım Bruma'nın isyan edip sola geçerek yarattığı pozisyonlar haricinde kaleye gidecek planı yok. Galatasaray 3 puana ihtiyacı olan taraf. Kendi sahasında. Rakibi ise büyük maç özürlüsü. Hiç birşey yapmasa sadece ligin ilk yarısındaki ilk yarıya baksa yeterdi.

Babel'i durduracağım diye Bruma ve Sneijder'i bile bitiriyorsan insana gülerler.

Linnes'i geçen hafta beğenmemiş mesela. O yüzden almamış kadroya. Adam rakip kaleye bizi götürebilecek herkesi takımdan kesiyor ya da oyundan alıyor.

Herkesin futbol görüsü farklidir

3-4-2-1 ile bjk'nin tek bir pozisyonu bile yoktu,attiklari gol sans golu oda olmasa Sabaha kadar atamazdilar

Biz ilk yari daha baskili oynadik golu bulabilirdik,penaltimiz verilmis olsa bambaska bir Mac olacakti

Bu kadro onun oyun tarzına uygun bir takım değil. Küçük değişiklikler yapıp sezon sonuna kadar 4231 oynasa daha akıllıca olur

Gerçekten korkak çıktı maalesef Tudor inşallah yanıltırsın bizleri ama sende boş çıktın hoca

Hani kazzanmak zorunda olduğun maçta 8 kişi defans yaptırmak nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt