Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüpte hocayı eleştirebilecek sağlıklı bir ortam yok, yönetim kendini kurtarmak için kaosun içine attı aynısı Riekerink içinde geçerli.

Bu adam Karabükte ne yaptı da istendi romantik Galatasaraylılar tarafından gerçekten merak ediyorum

Ulan bu adamı alacağımıza Antalya teknik direktörünü alsak bir nebze anlarım da bunu hiç anlamıyorum

Son düzenleme:
Sene sonu Tudor kovulur da mesele Tudor meselesi değil. Mesele hakikaten bu basiretsiz ve ahlak dışı yönetim!

Bu saatten sonra istedigi kadar deneyebilir. Haftaya hatta Ahmet-Semih-Chedjou-Koray-Hakan Balta 5 stoper ciksin. Onlerinede De jong ile Tolgayi koysun. Bence pozisyon vermeyiz ne dersiniz? Pozisyon verir mi bu kadro?

Kimsede demiyor ki klubede hamle oyuncusu yok. Josueyi alsa nolcak lan. Hocayi elestirmeyi kesin artik sorun futbolcularda. Bu kadar mi zor anlamak.
Biz burada kulübenin yetersizligini tartışmıyoruz. Eldeki malzemeden en yanlış olanının tercih edilişinden bahsediyoruz. Rize maçında da aynısı yaptı. İkinci yarı aldı Tolga'yı öne attı. Tolga böyle bir futbolcu değil. De Jong ile de gömülmeye mahkum olur ve top kazanmakta zorlanırsınız. Yapmanız gereken Tolga'yı De Jong'un yerine çekip Tolga'nın mevkisinde de Josue veya Sneijder'i kullanmaktı. 4-4-2'ye döndük ikinci yarı Tolga daha önde oynuyor hücum ağırlıklı, adam saçma sapan pas hataları yapıyor topu önüne alamıyor. Yerine beceri katacak oyuncu oynasa daha etkili olursun.

Sorun hocalarda değil sorun vasıfsız başkan ile ona yakışan ruhsuz ve yeteneksiz futbolcu grubunda hâlâ anlamadınız mı...

Biz burada kulübenin yetersizligini tartışmıyoruz. Eldeki malzemeden en yanlış olanının tercih edilişinden bahsediyoruz. Rize maçında da aynısı yaptı. İkinci yarı aldı Tolga'yı öne attı. Tolga böyle bir futbolcu değil. De Jong ile de gömülmeye mahkum olur ve top kazanmakta zorlanırsınız. Yapmanız gereken Tolga'yı De Jong'un yerine çekip Tolga'nın mevkisinde de Josue veya Sneijder'i kullanmaktı. 4-4-2'ye döndük ikinci yarı Tolga daha önde oynuyor hücum ağırlıklı, adam saçma sapan pas hataları yapıyor topu önüne alamıyor. Yerine beceri katacak oyuncu oynasa daha etkili olursun.

Eldeki malzeme yetersiz ise orda yanlis zaten baslamis olur. Malesef klübede senin aradigin gibi defansa gomulmeyip ileri top tasiyacak kapasitede bir oyuncu yok. Josue deme hali saha topcusu. Hata yonetimde. Boyle kadroyu sene basinda yeterli gorup transfer yapmadilar.

Doğruyu bulacak zamanla
2 maçta abuk subuk frikikler harici pozisyon vermedik. Belli ki koşan ve kompakt oynayan bi takım yaratmağa çalışıyor. 10 günde olacak şey değil bu.
Ha eli belinde gezmeye, habire pozisyon vermeye, zayıf 2-3 rakibe gol şov yapıp büyük maçların hepsinde ezilen takım istiyosanız Jor gibi biri gelsin. Hasbelkader avrupaya gidersek de 2 sene önce 4 yiyoduk bu sefer 5er 5er gideriz.

tuzlasporun jb geçtiği takıma defansı öğretti 10 günde diyebiliriz

gelecek sene için transfer çalışmalarına başlamalı

Ben gelmesini destekledim fakat iki maçtı değişiklikleri ve maç taktikleri yanlış bunu da ifade etmek gerek.

kendi sahamızda agresif bi hücum futbolu beklerken tinercileri savunmaktan başka bişey yapılmadı bugün. daha maça başlayışından küfür etmeye başladım çünkü maç daha sahaya çıkış taktiğiyle kaybedilmişti zaten. ısıran agresif hücumcu bi takım beklerken prandellinin oynattığı oyunun daha kötü hali vardı sahada resmen hayal kırıklığı. bunun da ne halt olduğu baştan çıktı ortaya bu saatten sonra bi beklentim yok

d6915b3295ae6ee2f3abaebdbdcd8ce2.jpg

Tabi allah da pusuda yatıyordu igor tudoru cezalandirsam diye

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Doğruyu bulacak zamanla
2 maçta abuk subuk frikikler harici pozisyon vermedik. Belli ki koşan ve kompakt oynayan bi takım yaratmağa çalışıyor. 10 günde olacak şey değil bu.
Ha eli belinde gezmeye, habire pozisyon vermeye, zayıf 2-3 rakibe gol şov yapıp büyük maçların hepsinde ezilen takım istiyosanız Jor gibi biri gelsin. Hasbelkader avrupaya gidersek de 2 sene önce 4 yiyoduk bu sefer 5er 5er gideriz.

Son 2 maçta da en az JOR dönemi kadar acizdik. Hatta hücum anlamında daha da acizdik diyebilirim rahatlıkla.

Adam rakipleri düşünmekten bizim nasıl gol atacağımız üzerine plan yapamıyor. Bizim ligin dinamiklerine uygun bir anlayış değil bu şampiyonluk için. Bu arada bugün BJK gelmek istemedi, o da etkili oldu. Adamalr baktı ki lan bunlar salak 7 puan gerideler hala 8 kişi yarı sahayı geçmiyor biz niye gidelim diye takıldılar.

Rize maçında da BJk maçında da kazanamayacağımız daha ilk dakikadan belliydi. Çünkü takımın gol atma düşüncesi yok.

Bu mallarla bu kadar olur zaten. En azından maç içinde hücum ve defans olarak taktik değiştirebilecek hale geldik.
Başı kesik tavuk gibi oynamadık

tapatalk

yabancı hoca hep sıkıntı oluyor takımı tanımıyorlar tudor kötü hocamı hayır ama yok tanımıyor şu kadroyu kuranların allah belasını versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt