- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Karabük başkanının ahı tuttu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karabük başkanının ahı tuttu
Bu oyuncularla yapılabilecek en iyisi bu. Sen Beşiktaş'a açık oyna ilk yarıdan 3 lerlerdi. Amacı oyunu tutup Sneijder, Bruma, Poldi gibi adamların ekstra yapacağı işlerle skoru ele geçirmekti. Hakem penaltıyı verse bambaşka bir senaryo olurdu.
Sezon basından beri yatan bir takım var. Maçlardan sonra 3 gün izin yapan takımı toparlamak kolay değil. Hocaya sezon sonuna kadar ses çıkarılmaması önümüzdeki yıl en az yarıyıla kadar şans verilmesi lazım.
Josue denen adam ileride geride ortada hiçbirşey yapamayan neden alındığına anlam veremediğim bir herif. Orta sahaya Selcuk yerine alacağın 1 tane alternatifin var o da Tolga. Bruma çizgide top aldığı an 3 kişi üşüşüyor başına serbest oynadı bu yüzden. Top rakipteyken çizgide durdu ama. Ben sırıtan birşey göremiyorum oynanan oyunda.
Bam bam bam olayı taraftar açısından güzel gözükse de futbol takım oyunu. Tutarsın oyunu kaliteli adamlarınla çakar geçersin. Misal Atletico. Oynanması gerektiği gibi oynuyor. Gidip Almaya'da ilk maçtan turu alabiliyorlar.
Onun ahı filan tutmadı, senin kulübünü baştan aşağı cünuplar yönettiği için tudor değil mourinho gelse başarısız olur.
Sadece futbol mu![]()
Basketbol
Voleybol
Alayında eziliyoruz bu tesadüf olabilir mi
Karabük'ün hocasından ne bekliyordunuz allahaşkına?
Burada Riekerink gitmesin, dere geçerken at değiştirilmez hamza - mustafa denizli değişikliğinin takımı nasıl bitirdiği gibi gerçek var, yeni yapılanma yazın kariyerli ve iyi bir hocayla yapılmalı derken ama tudor çok koşuturuyor ama tudor maç esnasında el kol yapıyor vs diyerek savunuluyordu. İki haftada bitirdi takımı.
Geçen hafta talihsiz bir şekilde berabere kaldık, bu hafta çok saçma sapan bir gol yedik ve atamadık ve penaltımız verilmedi vs vs. Özetle futbol şansı denen olay hiç yanımızda değildi bu nedenle Ahı tuttu dedim
![]()
katılıyorum tudor geldi riekerink in namağlup takımını 2 haftada bitirdi yerle yeksan etti yani tudor kimki bi beden hocasından daha iyi olsun dime ama yani rik hocam olsaydı 89 ve 90. dakika da yaptığı değişikliklerle maçları döndürürdü
Bjk deplasman maçını psikolojik olarak iyi oynadı takım. Ki advocaat dersine iyi çalışmış belli ki kupada da aynı şekil uygulayıp elediler.Tolga Selçuk değil, De jong'un alternatifi direk. Selçuk'un yerine Tolga alınırsa, Selçuk'u arar duruma geliriz. Josue oraya uygundu, gerekli sertlik orta saha da vardı zaten, Josue de pas bağlantısı sağlardı.
tolga 5 metre önüne pas atmaktan aciz bir oyuncu, sakatlıktan yeni geldiği için söylemiyorum bunu, forumdakiler tarafından yere göğe sığdırılamadığı zamanlar da da ben tolga bizde oynayacak oyuncu değil diyordum. Adam şut atamıyor, 5 metreden fazla pas atamıyor, oyun yönü değiştiremiyor, adam eksiltemiyor, oyun zekasının sıfır olduğunu kayseri maçında zaten gördük. Sadece koşuyor işte, bir de ara sıra top kapıyor ve yıllık 10 trilyon falan alıyor.
Yatan bir takım yoktu, yaş ortalaması yüzünden antrenmanları hafif geçilen bir takım vardı ve 2 hafta öncesine kadar bu takımın liderle aradaki puan farkı 4 falandı herhald. 2 haftada 10 puan kitlediler adamlar.
bam bam bam'ı oynamak için takım oyunu gerekmiyor mu yaw. doğaçlama mı oynanıyor o dediğinAtletico bizim için yanlış örnek. Bizim ligin tepe takımıyız biz, atletico gibi değiliz. O dediğini avrupada güçlü bir takıma karşı yaparsın. kendi evinde bjkye değil.
ilk maçta formda bir bjkye açık oynadık, ilk yarı rezil oldular. ched hata yapmasa maç öyle de biterdi. hoca bu maçı izlemedi mi hiç. Riek'in fb deplasmanındaki performasıyla aynı değerdedir bu maç benim gözümde.
Tudor antalya maçını da bırakırsa yönetim iyiden iyiye gitmeye başlar. lig gittiğine göre artık elimizde tek teselli bu kaldı o yüzden iyi tarafından bakıyorum