Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herif biseyleri degistirmeye calisiyo gelip hea sampiyonluktan koptuk rikerinke niye laf ettiniz diyenler var. ucarak kafayi koyacam az sonra. ayni seyi ayhan da devam ettirirdi

Bu oyuncularla yapılabilecek en iyisi bu. Sen Beşiktaş'a açık oyna ilk yarıdan 3 lerlerdi. Amacı oyunu tutup Sneijder, Bruma, Poldi gibi adamların ekstra yapacağı işlerle skoru ele geçirmekti. Hakem penaltıyı verse bambaşka bir senaryo olurdu.

Sezon basından beri yatan bir takım var. Maçlardan sonra 3 gün izin yapan takımı toparlamak kolay değil. Hocaya sezon sonuna kadar ses çıkarılmaması önümüzdeki yıl en az yarıyıla kadar şans verilmesi lazım.

Josue denen adam ileride geride ortada hiçbirşey yapamayan neden alındığına anlam veremediğim bir herif. Orta sahaya Selcuk yerine alacağın 1 tane alternatifin var o da Tolga. Bruma çizgide top aldığı an 3 kişi üşüşüyor başına serbest oynadı bu yüzden. Top rakipteyken çizgide durdu ama. Ben sırıtan birşey göremiyorum oynanan oyunda.

Bam bam bam olayı taraftar açısından güzel gözükse de futbol takım oyunu. Tutarsın oyunu kaliteli adamlarınla çakar geçersin. Misal Atletico. Oynanması gerektiği gibi oynuyor. Gidip Almaya'da ilk maçtan turu alabiliyorlar.

Tolga Selçuk değil, De jong'un alternatifi direk. Selçuk'un yerine Tolga alınırsa, Selçuk'u arar duruma geliriz. Josue oraya uygundu, gerekli sertlik orta saha da vardı zaten, Josue de pas bağlantısı sağlardı.

tolga 5 metre önüne pas atmaktan aciz bir oyuncu, sakatlıktan yeni geldiği için söylemiyorum bunu, forumdakiler tarafından yere göğe sığdırılamadığı zamanlar da da ben tolga bizde oynayacak oyuncu değil diyordum. Adam şut atamıyor, 5 metreden fazla pas atamıyor, oyun yönü değiştiremiyor, adam eksiltemiyor, oyun zekasının sıfır olduğunu kayseri maçında zaten gördük. Sadece koşuyor işte, bir de ara sıra top kapıyor ve yıllık 10 trilyon falan alıyor.

Yatan bir takım yoktu, yaş ortalaması yüzünden antrenmanları hafif geçilen bir takım vardı ve 2 hafta öncesine kadar bu takımın liderle aradaki puan farkı 4 falandı herhald. 2 haftada 10 puan kitlediler adamlar.

bam bam bam'ı oynamak için takım oyunu gerekmiyor mu yaw. doğaçlama mı oynanıyor o dediğin :D Atletico bizim için yanlış örnek. Bizim ligin tepe takımıyız biz, atletico gibi değiliz. O dediğini avrupada güçlü bir takıma karşı yaparsın. kendi evinde bjkye değil.

ilk maçta formda bir bjkye açık oynadık, ilk yarı rezil oldular. ched hata yapmasa maç öyle de biterdi. hoca bu maçı izlemedi mi hiç. Riek'in fb deplasmanındaki performasıyla aynı değerdedir bu maç benim gözümde.

Tudor antalya maçını da bırakırsa yönetim iyiden iyiye gitmeye başlar. lig gittiğine göre artık elimizde tek teselli bu kaldı o yüzden iyi tarafından bakıyorum

Onun ahı filan tutmadı, senin kulübünü baştan aşağı cünuplar yönettiği için tudor değil mourinho gelse başarısız olur.

Sadece futbol mu :)

Basketbol
Voleybol

Alayında eziliyoruz bu tesadüf olabilir mi

Geçen hafta talihsiz bir şekilde berabere kaldık, bu hafta çok saçma sapan bir gol yedik ve atamadık ve penaltımız verilmedi vs vs. Özetle futbol şansı denen olay hiç yanımızda değildi bu nedenle Ahı tuttu dedim

Merak etme, sen de kovulacaksın.

Çünkü başkan koltuğunda oturan zerzevatın o koltukta kalması için suçu birilerinin üzerine atıp kovması gerekiyor!! :(

Yazık olacak sana da!

Karabük'ün hocasından ne bekliyordunuz allahaşkına?

Burada Riekerink gitmesin, dere geçerken at değiştirilmez hamza - mustafa denizli değişikliğinin takımı nasıl bitirdiği gibi gerçek var, yeni yapılanma yazın kariyerli ve iyi bir hocayla yapılmalı derken ama tudor çok koşuturuyor ama tudor maç esnasında el kol yapıyor vs diyerek savunuluyordu. İki haftada bitirdi takımı.

ldLy3J.jpg

katılıyorum tudor geldi riekerink in namağlup takımını 2 haftada bitirdi yerle yeksan etti yani tudor kimki bi beden hocasından daha iyi olsun dime ama yani rik hocam olsaydı 89 ve 90. dakika da yaptığı değişikliklerle maçları döndürürdü

Geçen hafta talihsiz bir şekilde berabere kaldık, bu hafta çok saçma sapan bir gol yedik ve atamadık ve penaltımız verilmedi vs vs. Özetle futbol şansı denen olay hiç yanımızda değildi bu nedenle Ahı tuttu dedim

Şans birazda isteyenin yanındadır. Aysal zamanı bazı maçlarda çok şanslıydık diyebiliriz mesela, ama aslında şans değil kulübün genetiğinin winnerlığa ulaşmasıydı.

Bu kulübün baştan aşağı yenilenmesi lazım, iş bilmez ahlak yoksunları kulübün üzerinde kara bulutlar oluşturdu, bizim için ızdırap dolu 2 sene geçti önümüz karanlık.

Hocanın elinde sihirli değnek yok, kriz dönemi gelip toparlayacak bi adam da değil gibi görünüyo şimdilik. Şahsen önümüzdeki sezon kampında yapacaklarını merak ediyorum ama görünüşe göre önümüzdeki Antalya ve Trabzon deplasmanlarından max 1er puan alacağız. Bu sonuçlarla yönetim Tudor'u da yollarsa şaşırmam.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ldLy3J.jpg

katılıyorum tudor geldi riekerink in namağlup takımını 2 haftada bitirdi yerle yeksan etti yani tudor kimki bi beden hocasından daha iyi olsun dime ama yani rik hocam olsaydı 89 ve 90. dakika da yaptığı değişikliklerle maçları döndürürdü

milleti kendileri gibi mal saniyolar sanirim

Tolga Selçuk değil, De jong'un alternatifi direk. Selçuk'un yerine Tolga alınırsa, Selçuk'u arar duruma geliriz. Josue oraya uygundu, gerekli sertlik orta saha da vardı zaten, Josue de pas bağlantısı sağlardı.

tolga 5 metre önüne pas atmaktan aciz bir oyuncu, sakatlıktan yeni geldiği için söylemiyorum bunu, forumdakiler tarafından yere göğe sığdırılamadığı zamanlar da da ben tolga bizde oynayacak oyuncu değil diyordum. Adam şut atamıyor, 5 metreden fazla pas atamıyor, oyun yönü değiştiremiyor, adam eksiltemiyor, oyun zekasının sıfır olduğunu kayseri maçında zaten gördük. Sadece koşuyor işte, bir de ara sıra top kapıyor ve yıllık 10 trilyon falan alıyor.

Yatan bir takım yoktu, yaş ortalaması yüzünden antrenmanları hafif geçilen bir takım vardı ve 2 hafta öncesine kadar bu takımın liderle aradaki puan farkı 4 falandı herhald. 2 haftada 10 puan kitlediler adamlar.

bam bam bam'ı oynamak için takım oyunu gerekmiyor mu yaw. doğaçlama mı oynanıyor o dediğin :D Atletico bizim için yanlış örnek. Bizim ligin tepe takımıyız biz, atletico gibi değiliz. O dediğini avrupada güçlü bir takıma karşı yaparsın. kendi evinde bjkye değil.

ilk maçta formda bir bjkye açık oynadık, ilk yarı rezil oldular. ched hata yapmasa maç öyle de biterdi. hoca bu maçı izlemedi mi hiç. Riek'in fb deplasmanındaki performasıyla aynı değerdedir bu maç benim gözümde.

Tudor antalya maçını da bırakırsa yönetim iyiden iyiye gitmeye başlar. lig gittiğine göre artık elimizde tek teselli bu kaldı o yüzden iyi tarafından bakıyorum
Bjk deplasman maçını psikolojik olarak iyi oynadı takım. Ki advocaat dersine iyi çalışmış belli ki kupada da aynı şekil uygulayıp elediler.

takım olabilme, maç formu, oyuncu olarak baktığında BJK bizden üstün takım. Gerek yedekleri gerek 11 dekiler. Misal yedekte oturan çoğu oyuncuları bizde 11 baslar.

Onların oyununu oynamak maçı hediye etmekle eş değer.
Oyuncularimizda bitmişlik tükenmişlik var. 10 gün içinde nedugu belirsiz adamlarla açık oynamak kadar saçma bi düşünce yok. Ki en kilit adamın 1 aydır sakat, ilk maçı bu.
Diğer essekleri anlatmaya gerek yok heralde.

Doğru oyunu oynadık saçma bir golle yenildik bu maçı böyle değerlendirmek lazım.

tapatalk

ciddi seviyede kadro dışılara ihtiyacı var takımın,sneijder podolski hakan carole de jong öncelikli olmalı yeter artık iki tane yıldız seveceğiz diye onlar yüzünden hep eksik kalıyoruz

Tudor'un arkasındayım kendisine inanıyorum,elimizdeki oyuncu gurubu ile zaten bir yol olacağı yok..Riekerink kalsaydı muhabbeti hamza kalsaydı muhabbeti gibi.Kesinlikle ve kesinlikle bir şeylerin değişmesi lazım sorun hocalarda değil.

Haftaya
Muslera
Semih-Ahmet-Chedjou-Linnes
Yasin-Josue-Tolga-Bruma
Eren-Sinan

Tudor'dan mucize beklemiyorum

İstediğim tek şey adaletli bir şekilde forma dağıtması

ama 2 haftadır onu da göremiyorum

Biri bana Ahmet Çalık'ın Hakan'dan ne eksiği olduğunu söylesin

Veya Linnes'in Semih'ten Sabri'den ne eksiği var

Tolga'nın kefeni dahi leş Selçuk'tan iyidir

hadi onu geçtim altyapıdan bir oyuncu koysan o bile faydalı işler yapar

Kısacası ben Tudor'dan bunları bekliyorum

Yoksa Selçuk Sabri Balta Yasin Poldi gibi bitik isimlerle maça çıkıp fantezi formasyonlar denemesini değil

Son düzenleme:
Sneijder Podolski Selçuk falan hepsi armaya ihanet etti hepsi kovulmalı yeter artık

Bazı arkadaşların zekası cidden ateş ediyor. Sanki Tudor'u eleştirenler kadronun kötü olduğunu bilmiyor, he bi siz farkındasınız kadronun kötü olduğunu well done. Oyun rakip yarı sahaya yıkılmışken oyuna forvet alıp forvete pas atacak adamı çıkarmanın anlamı ne diyorum dün maç başlığında da sordum 1 Allahın kulu cevap vermedi. Beşiktaş çıkmıyor, oyun rakip yarı sahaya yıkılmış. Bu oyunda Muslera'nın bile çıkması Sneijder'den daha mantıklı. Sneijder bişey oynamadı dün de yeri gelir 1 şut atar, bi boşluk yakalar aradan bırakır ölü de olsa Sneijder bu sonuçta. 2 maç sonu hayal kırıklığı daha eleştirmek istemiyorum, dün eleştirdim de başlıkta milletin kendini nasıl komik şekillere soktuğunu görünce yazmadan edemiyorum. Tolga ofansif orta saha diye oyuna girdi, adama sövülüyor. Biri de demiyor ki bu adamın orada ne işi var, yuh.

Moderatör tarafında düzenlendi:
artık ölü de olsa iki pas atar ceza sahasında bitirici falan bunlar faso fiso bjk maçını alsan bile bu adamlarla avrupada maç alamazsın ne adam kovalıyorlar ne hırs ne bir azim,isimlere takılmamak lazım artık de jongdan hakan baltaya sabriden selçuka sneijderden podolskiye hepsi gitmeli Galatasaray forması bu kadar ucuz olmamalı,Şampiyon olmak için her yol mübah kafasından çıkmalıyız bjk hangi noktalardan buraya geldi bakmak lazım kibiri bırakmalıyız adamlar çatır çatır şampiyon oldu ki bu gidişle daha da olurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt