Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iyi derbi performansi hahahaha, sakamisin kardesim siz, adami savunacam diye soylediginiz seylere bak hahahah

Tudor bey Karabuk'teki koyune donsun bir zahmet, Denizli gibi 7 stoper oynatiyor.

7 stoper oynattigini ispatlamazsan serefsizsin ?

Semih balta chedjou etti 3 baska ?

Bakalim Serefli misin yoksa degilmisin

hadi bakalım mehmet görelım

7 stoper oynattigini ispatlamazsan serefsizsin ?

Semih balta chedjou etti 3 baska ?

Bakalim Serefli misin yoksa degilmisin

ulan kendiniz cikip attiginiz 1 tane seyi bile kanitlamiyorsunuz sonra millete kanitla diyorsunuz, yav he he az uzakta yasa.

sizin gibi leslerin hala forumda barindirmalarina anlamiyorum, forum'un sabrileri sizi.

ulan kendiniz cikip attiginiz 1 tane seyi bile kanitlamiyorsunuz sonra millete kanitla diyorsunuz, yav he he az uzakta yasa.

sizin gibi leslerin hala forumda barindirmalarina anlamiyorum, forum'un sabrileri sizi.

Bir kez daha saydim hala 3 stoper Degisen birsey yok

Bu demek oluyor ki Seref yoksunu bir insansin

Dogru mu ?

FM'ci arkadaşlar 3-4-3 diye hayal kurmaya devam ediyor.
Tahtaya 3-4-3 yazmak ile olmuyor o işler.

Tudordan conte olmasını bekleyenler,selçuk'tan xavi olmasını beklemekle aynı sayılır.
Gerçi bu arkadaşlar geçen seneye kadar selçuk için xavi benzetmesini ciddi ciddi yapanlardi.

Conte;takım halinde savunma ve hucumu düşünürken.
Tudor;sadece takım halinde savunma zihniyetinde çünkü futbol adına bildiği tek gerçek var,o da; savunma bu sebeple hiç bir Zaman büyük takım hocası olamaz ve olamayacakta.

Hücum adına herhangi bir futbol bilgisi ve birikimi yok.
Karabüku yarı yolda bırakarak ne kadar güvenilmez bir karakteri olduğunuda belli etti.

Ayrıca kompleksli bir hoca olduğunu 2 haftadır bariz şekilde gösterdi.

Bizde biliyoruz beceriksiz bir yönetim var,
Bizde biliyoruz kalitesiz futbolculara sahibiz,
Ancak bunların hiçbiri Tudorun 2 haftada yaptığı korkak hamlelerini haklı çıkarmaz.

Bizi ileriye götürebilecek bir isim değil.
GALATASARAY genlerine ve lig şartlarına uygun değil.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

FM'ci arkadaşlar 3-4-3 diye hayal kurmaya devam ediyor.
Tahtaya 3-4-3 yazmak ile olmuyor o işler.

Tudordan conte olmasını bekleyenler,selçuk'tan xavi olmasını beklemekle aynı sayılır.
Gerçi bu arkadaşlar geçen seneye kadar selçuk için xavi benzetmesini ciddi ciddi yapanlardi.

Conte;takım halinde savunma ve hucumu düşünürken.
Tudor;sadece takım halinde savunma zihniyetinde çünkü futbol adına bildiği tek gerçek var,o da; savunma bu sebeple hiç bir Zaman büyük takım hocası olamaz ve olamayacakta.

Hücum adına herhangi bir futbol bilgisi ve birikimi yok.
Karabüku yarı yolda bırakarak ne kadar güvenilmez bir karakteri olduğunuda belli etti.

Ayrıca kompleksli bir hoca olduğunu 2 haftadır bariz şekilde gösterdi.

Bizde biliyoruz beceriksiz bir yönetim var,
Bizde biliyoruz kalitesiz futbolculara sahibiz,
Ancak bunların hiçbiri Tudorun 2 haftada yaptığı korkak hamlelerini haklı çıkarmaz.

Bizi ileriye götürebilecek bir isim değil.
GALATASARAY genlerine ve lig şartlarına uygun değil.

LANET GELSİN!

uydurma uydurma laflar gormek istedigini gormussun. ayrica 2 macta mi anladin oyun felsefesini, 2011de terimle daha da negatif ve kotu baslamistik. 2 macla td degerlendirmek manyakmis. ayni sekilde tudordan conte olmasini bekleyenlerle selcuktan xavi olmasini bekleyenler ayni. hmm iyi kafa bu da

Bazı renktaşlarımız dozunda eleştiri yapabilir saygı duyarım lakin bu Mehmet Ocak mıdır nedir kesin 86taşlı yada fenerli

Tudor'un geldiği ilk günden bu yana inanılmaz art niyetli yaklaşımı var kuş kokusu alıyorum

mehmet ocak
kim oldugu belli. takriben 2 ay evvel tekme vurulan kendini prof sanan meczup

uydurma uydurma laflar gormek istedigini gormussun. ayrica 2 macta mi anladin oyun felsefesini, 2011de terimle daha da negatif ve kotu baslamistik. 2 macla td degerlendirmek manyakmis. ayni sekilde tudordan conte olmasini bekleyenlerle selcuktan xavi olmasini bekleyenler ayni. hmm iyi kafa bu da
2 maçta da yaptığı değişiklikler ve çıkardığı kadrolardan ne oynatma(ma)k istediğini çözmek çok zor olmasa gerek.

Tükürdüğünü yalamamak adına gözlerini açsan, sende çok rahat görürdün.

Terim kötü başlamış olabilir ama yaptığı hamleler maçı kazanmak adına olumluydu, teknik bilgisi olmasada cesurdu.(terimi ve sistemsizligini hiç sevmem)

Herşeyi geçtim beli dönmeyen Hakandan ve yanındaki adama pas atmayı beceremeyen Tolgadan medet bekleyen hoca filan değildir.

LANET GELSİN!

Conte'de zaten mükemmel başladı di mi EPL'ye reis 2 maçta onuda yollayıp gönderselerdi o zaman keşke arkadaşın söylediğine göre

Birde yaklaşık 2 yıdlır hiçbirşey yapmıyor bu takım hocası bellki değil çalışmıyor antranmanda ne yapıyorlar belli değil Tudor ölü takıımın başına gelip 2 maçta takımı Real seviyesine çıkarsın istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt