Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saldırgan mücadeleci basan isteyen bir takım kursun benim için kafi

Yenmekten dahada önemli benim için yenmek için saldırmak bunu gerçekten istemek

saldıran takım kursun diyoruz da adam daha ilk maçtan bütün ümitlerimi boşa çıkardı bu konuda. şampiyonluk maçına çıkmışız adam kendi sahasında tinercilere karşı savunma yaptırdı şaka gibi

saldıran takım kursun diyoruz da adam daha ilk maçtan bütün ümitlerimi boşa çıkardı bu konuda. şampiyonluk maçına çıkmışız adam kendi sahasında tinercilere karşı savunma yaptırdı şaka gibi

penalti verilse ondeyiz
onu gec top abuk subuk brumaya carpmasa da gol yemeyecez
pozisyona da girmedik degil
adice 1 macti

yugoslavları doldur takıma hocam

senelerdir yatan itleri def et

Şu adam sezon sonu transfer döneminde gelecekti.

Şimdi yaşlı bitik futbolculara aşırı yükleme yapacak sezon sonuna kadar sakatlıklarla uğraşacağız. İkincilik de riske girecek. Pöf

Dursun Özbek'in bir kere bile akıllıca iş yaptığını göremeyecek mıyız acep.

Tudor, daha hücum nedir nasıl oynanır onu bilmiyor.
bizim polyana taraftar da saldıran,basan,hücum eden takım kur diyor ??

Tudor, savunmada oyuncuların kendi ceza sahası önüne yığılması dışında harhangi bir bilgi ve birikime sahip değil.

Önümüzdeki maçlarda da Tudoru kurtaracak tek kisi bireysel yetenekleri ile kadroya almadığı bruma olacak.

Sezon sonuda kullanılmış peçete gibi yönetim tarafından atılacak.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Tudor, daha hücum nedir nasıl oynanır onu bilmiyor.
bizim polyana taraftar da saldıran,basan,hücum eden takım kur diyor ������������

Tudor, savunmada oyuncuların kendi ceza sahası önüne yığılması dışında harhangi bir bilgi ve birikime sahip değil.

Önümüzdeki maçlarda da Tudoru kurtaracak tek kisi bireysel yetenekleri ile kadroya almadığı bruma olacak.

Sezon sonuda kullanılmış peçete gibi yönetim tarafından atılacak.

LANET GELSİN!

yine tahmini seyler yazmissin renktas 2 macin ardindan
FACT: tum hucum etkinligi verilerinde karabuk ligde ilk 5te. ceza sahasina atilan toplar, ceza sahasinda topla bulusma, shut, etc.
FACT: karabuk oyuncu profili sebebiynen topa hakim olma hususunda zorlansa da rakibi onde karsilama ve rakip sahada oynama acisindan da ust siralarda. birkac fiziksel istatistikte de 1 ve 2. siralardaydi, 20m/s uzerine cikilan hiz gibi bir kac adet sprint verilerini soyluyorum
matchstudy.com'da var veriler, fiziksel veriler de ligtvde mac sonlari verilen kutucuklardan
mesela su an man. utd maci var. mourinhonun takimi sezon basinda atak bile yapamiyordu. simdi herifler oyle atak yapyior ki 20 dkda 5 net pozisyonu var en az. bu islerin 2 mactan, 10 gunden fazla surede gerceklestigi asikar. takimda son 1 senedir ne vardi da tudor bozdu peki bunu once bir establish edelim? ligde bizim kadar pozisyon veren top 6 belki de 10 takimi yoktur diye tahmin ediyorum. kor topal hucum edip sansa mac kazanarak ilk yariyi goturduk. buyuk maclarin hepsinde organizasyon olarak, savunma olarak, mucadele olarak ezildik. sonra da 2. yarida geldi kicimizda patladi bu kor topalcilik. sanirim istenen takimin yan gelip yatip sneijderin, podolskinin ayagina bakip futbolun gerektirdigi cogu seyi yapmadan gecinip gitmesi ve kendinden dusuk seviyedeki takimlara 1 gol fazla atacagini umarak sampiyonluk kovalamasi. malesef bu cok saglikli bir dusunce yapisi degil. adam ne dedi, once calisip takim olmak dedi ilk geldiginde. simdi de onu yapiyor. lig basindan beri adam gibi 2 kere oynayarak (6-7 eksikli akhisar ve alanyaspor) hasbelkader bjk ve bsehirin arkasinda takilan takimi "bozdugunu" ima etmek gulunc birsey. neyse daha fazla uzatmayayim

Adamın dibi hocam ıyısınız inş

Hocammm dusmanlarinizi alacaginiz flas skorlarla becermen dilegi ile saygilar .

Hocamız idmanda 3-4-3 taktiğini denemiş.

Doğru oyuncularla harika top oynayabileceğimiz bir taktik

Transferleri scout ekibi+Tudor yaparsa çok güzel olur

Ama bu mal yönetim karışırsa yine çöpe giden 1 sezonun ardından belimizi 3-5 sene daha doğrultamayız

Şimdide Emre Akbaba ismi çıktı yine Süper Lig transferleriyle komisyon götürmeyi düşünüyorlar belli
Akıllanmadı bunlar en sonunda tekme tokat dayak yiyerek linç edilecekler kaşınıyorlar

Birşeyler olmalı ve bu şeref yoksunu yönetimden kurtulmalıyız acilen

Son düzenleme:
yine tahmini seyler yazmissin renktas 2 macin ardindan
FACT: tum hucum etkinligi verilerinde karabuk ligde ilk 5te. ceza sahasina atilan toplar, ceza sahasinda topla bulusma, shut, etc.
FACT: karabuk oyuncu profili sebebiynen topa hakim olma hususunda zorlansa da rakibi onde karsilama ve rakip sahada oynama acisindan da ust siralarda. birkac fiziksel istatistikte de 1 ve 2. siralardaydi, 20m/s uzerine cikilan hiz gibi bir kac adet sprint verilerini soyluyorum
matchstudy.com'da var veriler, fiziksel veriler de ligtvde mac sonlari verilen kutucuklardan
mesela su an man. utd maci var. mourinhonun takimi sezon basinda atak bile yapamiyordu. simdi herifler oyle atak yapyior ki 20 dkda 5 net pozisyonu var en az. bu islerin 2 mactan, 10 gunden fazla surede gerceklestigi asikar. takimda son 1 senedir ne vardi da tudor bozdu peki bunu once bir establish edelim? ligde bizim kadar pozisyon veren top 6 belki de 10 takimi yoktur diye tahmin ediyorum. kor topal hucum edip sansa mac kazanarak ilk yariyi goturduk. buyuk maclarin hepsinde organizasyon olarak, savunma olarak, mucadele olarak ezildik. sonra da 2. yarida geldi kicimizda patladi bu kor topalcilik. sanirim istenen takimin yan gelip yatip sneijderin, podolskinin ayagina bakip futbolun gerektirdigi cogu seyi yapmadan gecinip gitmesi ve kendinden dusuk seviyedeki takimlara 1 gol fazla atacagini umarak sampiyonluk kovalamasi. malesef bu cok saglikli bir dusunce yapisi degil. adam ne dedi, once calisip takim olmak dedi ilk geldiginde. simdi de onu yapiyor. lig basindan beri adam gibi 2 kere oynayarak (6-7 eksikli akhisar ve alanyaspor) hasbelkader bjk ve bsehirin arkasinda takilan takimi "bozdugunu" ima etmek gulunc birsey. neyse daha fazla uzatmayayim
Renktas,
Umarım herşey senin düşündüğün gibi olurda ben yanilirim ve kazanan yine GALATASARAY olur.

Ancak benim fikirlerim kolay kolay değişmeyecek gibi.
(bu sezon CL'ye katılirsak o zaman birşeyler oluyor derim)

LANET GELSİN!

Hocamız idmanda 3-4-3 taktiğini denemiş.

Doğru oyuncularla harika top oynayabileceğimiz bir taktik

Transferleri scout ekibi+Tudor yaparsa çok güzel olur

Ama bu mal yönetim karışırsa yine çöpe giden 1 sezonun ardından belimizi 3-5 sene daha bükemeyiz

Şimdide Emre Akbaba ismi çıktı yine Süper Lig transferleriyle komisyon götürmeyi düşünüyorlar belli
Akıllanmadı bunlar en sonunda tekme tokat dayak yiyerek linç edilecekler kaşınıyorlar

Birşeyler olmalı ve bu şeref yoksunu yönetimden kurtulmalıyız acilen

Aynen öyle reis 3-4-3 yavaş yavaş yükselmeye başladı
Saplam defans tandemi
Pres gücü yüksek mücadeleci dinamik ortasaha

İle babaşka bir takım olabiliriz

Gelecek sene rakiplere acımadan saplayacaktır

Yeter ki ayı yogi ve ekibi işine müdahil olmasın.

C6FQrnZWUAINoyb.jpg

olaya bak ligin bitmesine nerdeyse 3 ay kal havlu attık millet otobüslerle karga konvoyu yapıp sampiyonluga gidiyor stada,düstügümüz hallere bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt