Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C6FQrnZWUAINoyb.jpg
Şu eşofman takımı hocama çok yakışıyo ?

TapaTalK

Muslera
Semih-Chedjou-Carole
Yasin-Josue-Tolga-Linnes
Garry-Eren-Bruma

Bu yıl elindeki kadroyla çok başarılı olmasını beklemiyorum açıkcası hani JoR bile 2 kupa kazandırdığına göre Tudor'da başarı kriteri lig 2. koyabiliriz

İnşallah bu yıl ilk 2 de bitirir eleme aşaması olsa bile UCL de oluruz

Asıl önemli husus seneye ..

Yeni yönetim'in atadığı yeni bir transfer komitesi ile Tudor'un istediği oyuncular alınır istediği gibi mücadele eden basan pres yapan ısıran bir kadro kurulursa iyi işler olacaktır inşallah bambaşka bir takım oluruz

Ama beni korkutan şey 2 maçtır hücum olarak gerçekten iyi değiliz inşallah hocamızın kafasında hücumla rakipleri yıkmak gibi bir plan vardır

Yoksa defansı çok sağlam tutp klasik italyan sistemi hele gol yemeyimde nasıl olsa 1 tane sallarım gibi oynarsak gerçekten bu ligde çok başarısız oluruz

Bam Bam Bam hücum yapan takım olmamız gerekiyor gerçekten ....

Bu iş böyledir Gaatasaray saldırır rakipler defans yapar bu ligde

Galatasaray defans yapmaz yaptırır ...

Hoca bu takıma, top bizdeyken 3lü, rakipteyken 5li savunma taktiğini yaptırmaya devam ederse düşmanlarından önce kendisi duman olabilir.

iyi çalıştır, canlarını çıkar idmanda ama sahada sal 4231'i ara ara da 442'yi, idare et bu seneyi hoca.

ikili mücadeleye girmeye korkan
faul yapmaya bile korkan
kendisine faul yapılacak diye kalp krizi geçiren
kafası acıyacak diye kafa topuna çıkmayan

takımdaki şeref yoksunu,haysiyetsiz,adi futbolcu sayısını sıfırla hocam

Yalnız uzun bir süredir sanırım oyunculara karşı hiçbir hocaya bu kadar sahip çıkmamışızdır ama pişman olmayacağımız bir tercih gibi kök söktür hocam eti senin kemikleri bizim :D

Bu takımın sorunu sistem sorunu değil.Sanki riekering bilmiyordu 3 lü sistemde oynatmayı...
Bu oyuncularla hiçbir sistemi oynayamazsın. Çünkü ne acıdır ki oyuncuların büyük çoğunluğu bu takımda oynayacak kapasitede değil. Yani YETERSİZ. Sistemi değiştirdiğin zaman bu adamlar yeterlilik kazanmayacak.

Hakan, sabri, semih, selçuk gibi adamların yetersiz olduğunu göremeyip hala bunları oynatırsa bu adamdan da hiçbir halt olmaz. Şu ana kadar oynattığı sistemle, oyuncu tercihleriyle, Brumaya yaptığı mantıksız disiplin uygulamasıyla umut verdiğinide düşünmüyorum. İnşallah olumlu yönde değişir.

Hocam önünde 12 tane hazırlık maçı kıvamında maç var.Emin ol çoğumuzun umrunda değil bilmem kaç galibiyet almışız,puan almışız vb.Bize ışık verecek hamleler yap yeter ki.Yukarda arkadaşların dediği gibi pili bitik çöplerin hepsini sene sonu postala.En azından basan koşan mücadele eden,savaşan pes etmeyen bir takım görelim sahada.Bu seneyi bir şekilde tamamlayalım.Seneye de kafandaki sisteme göre transferleri yaptırmaya çalışırsın artık.Dursun sorun çıkaracak olursa da öyle boyun eğme yönetime,ya diren efsane ol baktın olmuyor istifa et bütün pisliklerini açıkla.Riekerink gibi pısma.Bunları yaparsan bu taraftar bağrına basar seni.

Genclerde oynasin biraz.

t.direktör seçimi için aceleci davrandık.

Borussia Dortmund'a deplasmanda 6-2 yenilen Bayer Leverkusen, teknik direktör Roger Schmidt ile yollarını ayırdı.

C6KOGsZWQAEca5r.jpg

Borussia Dortmund'a deplasmanda 6-2 yenilen Bayer Leverkusen, teknik direktör Roger Schmidt ile yollarını ayırdı.

C6KOGsZWQAEca5r.jpg

BJK maçına Orhan Atik ile mi çıksaydık?

Tabi bana kalırsa Riekerink ile en azından sezon sonuna kadar devam etmeliydik ama kovduysan da şampiyonluk şansı varken takımı hocasız bırakamazsın. Tamam Tudor ile de kaybettik maçı ama yönetim BJK maçına kadar TD getiremeseydi ve maçı böyle kaybetseydik inanılmaz tepki alırdı.

C6KOGsZWQAEca5r.jpg

Bundesliga maclar basliginda da yazmistim kötü hoca degil Roger Schmidt ama geldiginden beri bir türlü savunma hattini düzeltemedi, bu sezon da bu konuda dibi gördüöer iyice.

Cok dengesiz bir takim oldu Leverkusen. Ileri hat ne kadar tehlikeliyse rakip icin ayni orantida kendi defansi kendisi icin de tehlikeli. Bugün cikar deplasmanda Bayern'e kafa tutar ama hafta gider evinde dandik bir takima yenilir böyle bir takim haline geldi Leverkusen bu sezon.

Gercekten adamin futbol düsüncesi falan güzel ama defans yaptirmasini bilmiyor bu da. Tabi bir de Ömer Toprak-Dragovic-Tah gibi stoperlerin varsa elinde normaldir. Orta saha ile defans arasinda cok cabuk kopukluk yasiyorlar. Defans hep az adamla yakalaniyor, Ömer ile Dragovic ve Tah da öyle zekasi ile oynayan stoperler degil. Ilk hamleleri yerinde olmadi mi mala baglayan tipler. Lider bir stoper eksikligi yasiyor Leverkusen, bir de orta sahada direnc kuramiyorlar Bender bir var bir yok falan filan.

Ileri tarafi cok iyi. Chicarito, Bellarabi, Hakan(simdi cezali), Brandt, Kampl, Volland, Mehmedi bunlar ofans icin gayet iyi adamlar ama sorunlari orta sahadan tutup defansa dogru basliyor iste orada pek is yok.

Defans sorunu haric göze hos futbol oynatiyor bence bu adam, ama iste bizde de yillardir defans sorunu var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt