Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi uykular hocam

Hocamin 3 de 3 yapmasini net tff engellemistir.

-Rize macinda 2. net golün verilmemesi
-Bjk macinda Yasinin indirilmesi
-Bugünku macta hakemin 2 golu hediye etmesi(Bu kez tffyide yendi)

Ve 3 macta daha cok kosan bir takim vardi sahada.

Hocamin 3 de 3 yapmasini net tff engellemistir.

-Rize macinda 2. net golün verilmemesi
-Bjk macinda Yasinin indirilmesi
-Bugünku macta hakemin 2 golu hediye etmesi(Bu kez tffyide yendi)

Ve 3 macta daha cok kosan bir takim vardi sahada.

Dediklerinize katılıyorum ve eklemek istiyorum yani sene başından beri böyle bir çok maç var ama yönetim susa susa bizi dışardan eyyamcılarla bitirdiler bugün de son dk golü attık ama ali palabıyık da elinden geleni yaptı nedir bu Galatasaray düşmanlığı bu sene bir tane lehimize karar vermediler tamamen alehimize kararlarla bizi bitirmeye çalışıyorlar

Kayseri deplasmanı (Yasin'in penaltı + kırmızı kart pozisyonu)
Beşiktaş deplasmanı (Marcelo'nun bilinçli rakibin beline diz atması ve kırmızı kart çıkmaması)
Trabzonpor iç saha(Attıkları gol offside + 75 nci dk penaltımızı vermediler)
Başakşehir iç saha(ilk yarı bitmeden emreye kırmızı kart göstermesi lazımdı hakemi çekti itti sözlü uzun süre itiraz etti ama hiç hakem oralı olmadı)
Karabük deplasmanı(Cüneyt 1-0 öndeyken belki de kazanacağımız bir maçı aldı penaltı vererek bütün havayı devre arasına girerken rakibe verdi)
Kayseri iç saha(Podolski gol atıyor faul veriyor, sinan'a penaltı yapıldı veremedi)
Rize deplasmanı(2 nci golü attık ama offside olmayan pozisyona offside verdiler)
Beşiktaş iç saha(Yasin'in pozisyonu net penaltı ve penaltıyı verip sonra vazgeçiyor üstüne talisca'nın pozisyonu kırmızı kart bile olabilir)

Hatırladıklarım sadece bunlar 1 tane lehimize penaltı veya lehimize kırmızı kart veremediler(Konya maçında mete kalkavan ali çamdalına kırmızı gösterdi o da haklı sebeplerden başka öyle lehimize çıkan iyi bir karar bile yok) şu maçlardaki sonuçlarla 10 puan'dan fazlası hatta yaklaşık 18 puan'a yakın bir puan sadece hakem hatalarıyla gitti sonuç olarak da şampiyonlukta kenara atıldık ve istediklerini elde ettiler açık ara lider olabilecekken şimdi 2 nci olmaya çalışıyoruz

Bu yönetim susmaya devam ettikçe daha çok üstümüze oynarlar Ali palabıyık, Mete kalkavan, Bülent korkmaz, Serkan Çınar, Fırat Aydınus, Cüneyt çakır acilen bizim maçlara vermemeleri gerekiyor çünkü çoğu kararı kasti şekilde veriyorlar :hat:

Son düzenleme:
Rüyamda rakibe hunharca, gerekirse tekme tokat dalan, topu haybeye şişirmek zorunda bırakan, verkaçlarla, sert ortalarla rakibi terleten, hakeme bağıran, yatan rakip oyuncuları kolundan tutup kaldırmaya çalışan, hakeme saat işareti yapan, golü insan yığını halinde kutlayan bir Cimbom göreceğim inş. Yakın zamanda da sahada göreceğim. Thanks to Sn Tudor

Taktikli bam bam bam oynatacak gibi gözüküyor, sezonu kaçıncı bitiirrsek bitirelim devam etmeli. 1940 larda yaşamış sicilyadan abd ye göç etmiş çete lideri tipi tok mu sizcede?

Rüyamda rakibe hunharca, gerekirse tekme tokat dalan, topu haybeye şişirmek zorunda bırakan, verkaçlarla, sert ortalarla rakibi terleten, hakeme bağıran, yatan rakip oyuncuları kolundan tutup kaldırmaya çalışan, hakeme saat işareti yapan, golü insan yığını halinde kutlayan bir Cimbom göreceğim inş. Yakın zamanda da sahada göreceğim. Thanks to Sn Tudor

2017-2018 sezonu Galatasaray takimindan bahsediyorsun renktas

Günaydın Tudor'un askerleri. Sabah güne zaferle başlamak gibisi yok , tüy gibi hafifledim yeminle

⏮▶⏹⏭

Bu galibiyete onun da bizim de çok ihtiyacımız vardı. Yine ilk yarı iyi ikinci yarı kötü bi takım vardı bana göre. Kondisyonla alakalı mı emin değilim biraz mentalitemizde de sorun var gibi. Hoca bunu çözerse çok daha iyi olabiliriz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün olması gerektiği gibi daha ilk pozisyondan rakip ceza alanı içi ve çevresinde 6-7 kişi olmuştuk. İlk 2 maçta ama özellikle BJK maçında fazla defansif düşünmüştü. Şimdi bunu yıkmış. Bir de şu 3 savunmacının sağındaki ve solundakiler topla çıkabilen, ortasahaya kadar çıkıp alanı daraltan adamlar olsa tadından yenmeyecek.

Pısırık korkak pozisyon bulamayan podolskinin sneijderin şutuna kalmış maç kazanması onların canının istemesine kalmış düzeni yık arkandayız hoca ismin önemi yok mücadele görelim büyük takım formasını sahadakiler hissetsin yeter...

İnş De Jong iyileştiği zaman Tolganın yerine onu oynatmaz

Hocam bir daha dönüp bakmaman gereken oyuncuları yazıyorum:

Hakan Balta(üzgünüm Hakan ama fiziken bittin)
Semih(sene sonuna kadar idare edebilir)
Carole
Cavanda
Sabri
De Jong
Selçuk(sene sonuna kadar idare edebilir)
Podolski

Akıl tutulması yaşayan bir Galatasaraylının yorumu.

[FONT=&quot]kendisi hakkındaki olumlu görüşlere saygı duyarım. beğenen beğenir. bana da saygı duymak düşer. yeter ki "biz galatasaraylılar" ve benzeri çoğullayıcı/genelleyici ifadeler kullanılmasın.[/FONT][FONT=&quot]
ben beğenmiyorum. çünkü;

- çok koşan, çok savaşan takım zayıftır, eziktir, yeteneksizdir, topa sahip olmayı beceremiyordur, hücum etmesini beceremiyordur. ben galatasaray'ın zayıf, yeteneksiz olduğu dönemlerde dahi topa sahip olan, oyuna hükmeden, hücum eden takım olmasını istiyorum. galatasaray topun arkasına geçip top kovalayan takım olamaz, olmamalı. topa sahip olan takımın çok koşmasına da gerek olmaz, fizik gücünün, ikili mücadele kapasitesinin çok üstün olmasına da gerek olmaz. kararında bir kıvam yeterlidir.

- topun arkasına geçerek savunma yapan takım eziktir, rakibin üstünlüğünü baştan kabul etmiş demektir, psikolojik savaşı maç başlamadan kaybetmiş demektir. ben önde pres yapan, yaptığı koşuların tamamını topu en önde kazanıp mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde hücuma ve dolayısıyla gole çevirecek bir galatasaray istiyorum. rakip stoperlerin "ulan top çıkaramıyoruz amk" diye topu sağa sola abanmalarını, milisaniyeler içinde wagenhaus'a dönüşmelerini istiyorum.

- "eldeki mal bu, bu takım böyle oynamak zorunda" şeklindeki yorumlara katılmıyorum, bu takım topa sahip olmaya çalışarak riekerink (nasıl yazılıyordu lan) ile bile ligin tepesinde yer almış, türkiye kupasını kazanmış bir takım. daha iyi bir teknik direktörle daha iyisini yapabilir.[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]http://www.facebook.com/sharer.php?...eksisozluk.com/content/img/ilogo_fbv2.png&v=1https://eksisozluk.com/entry/tweet/66698692
07.03.2017 11:34
sinuzit

Topa sahip olmanın birinci kuralı topla gelen rakibi karşılayabilmektir , bir yay ne kadar kompakt ise itme gücü de o kadar güçlü olur , aynı şekilde topun arkasına geçen takım da o kadar hızlı topu kapma yetisine sahip olur.

Galatasaray'ın şu an ilerde pres yaparak rakibin çıkmasına izin vermemesi ve biraz geriye yaslanarak topun arkasına geçmesinin yegane sebebi takımın fizik gücünün 90 dakika press yapacak kadar üst düzey olmamasından ötürüdür.

Bunu idrak edemeyen ve 2000'li yıllardaki Galatasaray'ı düşleyen taraftar hayal dünyasında yaşıyordur.

Zamanla doğru transferlerle daha önde basan ve daha hızlı topu çalan bir Galatasaray göreceğimiz aşikar.Herşey yönetimin ibra edilmeyerek daha aklı selim vizyonlu bir ekibin başına geçmesine bağlı.

Adamsın yav Hocam

İnşallah tam doğru 11'i oturtabilir kafasında

Selçuk-Carole-De Jong-Hakan'ı filan izlemeyiz birdaha

Akıl tutulması yaşayan bir Galatasaraylının yorumu.

Topa sahip olmanın birinci kuralı topla gelen rakibi karşılayabilmektir , bir yay ne kadar kompakt ise itme gücü de o kadar güçlü olur , aynı şekilde topun arkasına geçen takım da o kadar hızlı topu kapma yetisine sahip olur.

Galatasaray'ın şu an ilerde pres yaparak rakibin çıkmasına izin vermemesi ve biraz geriye yaslanarak topun arkasına geçmesinin yegane sebebi takımın fizik gücünün 90 dakika press yapacak kadar üst düzey olmamasından ötürüdür.

Bunu idrak edemeyen ve 2000'li yıllardaki Galatasaray'ı düşleyen taraftar hayal dünyasında yaşıyordur.

Zamanla doğru transferlerle daha önde basan ve daha hızlı topu çalan bir Galatasaray göreceğimiz aşikar.Herşey yönetimin ibra edilmeyerek daha aklı selim vizyonlu bir ekibin başına geçmesine bağlı.

%62 topla oynama
Kayseri macinda %60

hersey ortada, baska birsey soylemeye gerek bile yok

İnş De Jong iyileştiği zaman Tolganın yerine onu oynatmaz

Jong geri geldiğinde tolga kesik yer. Sezon sonu jong gönderilmeli. Tolga gibi vasat bi topcuya yıllık 2M Avro veren bi keriz bulunursa onu da göndermek lazım. Tolga bu takımın oyuncusu değil, aldığı yıllık yüzünden hamle oyuncusu da yapamazsın. Yıllık 8-9 trilyon kazanıyor bu kazma.

Kaç hafta geçti skora katkısı koca bir sıfır. Asistin asistini bile yapmadı.

Bu sistemi oturtacaksa öncelikli olarak Carolenin yerine teknik biri ve Sol ayaklı oyunu kurabilen bi stoper lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt