aferim
Döneklik seziyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aferim
ben 5 senedir sabri'yi kesecek hoca bekliyorum, inshallah oynatmaz bidaha.Döneklik seziyorum
fotoyu çeken ayhan basgan zaten reis.Ayhan beyefendi nerelerde?
Hocamin 3 de 3 yapmasini net tff engellemistir.
-Rize macinda 2. net golün verilmemesi
-Bjk macinda Yasinin indirilmesi
-Bugünku macta hakemin 2 golu hediye etmesi(Bu kez tffyide yendi)
Ve 3 macta daha cok kosan bir takim vardi sahada.

Rüyamda rakibe hunharca, gerekirse tekme tokat dalan, topu haybeye şişirmek zorunda bırakan, verkaçlarla, sert ortalarla rakibi terleten, hakeme bağıran, yatan rakip oyuncuları kolundan tutup kaldırmaya çalışan, hakeme saat işareti yapan, golü insan yığını halinde kutlayan bir Cimbom göreceğim inş. Yakın zamanda da sahada göreceğim. Thanks to Sn Tudor
[FONT="]kendisi hakkındaki olumlu görüşlere saygı duyarım. beğenen beğenir. bana da saygı duymak düşer. yeter ki "biz galatasaraylılar" ve benzeri çoğullayıcı/genelleyici ifadeler kullanılmasın.[/FONT][FONT="]
ben beğenmiyorum. çünkü;
- çok koşan, çok savaşan takım zayıftır, eziktir, yeteneksizdir, topa sahip olmayı beceremiyordur, hücum etmesini beceremiyordur. ben galatasaray'ın zayıf, yeteneksiz olduğu dönemlerde dahi topa sahip olan, oyuna hükmeden, hücum eden takım olmasını istiyorum. galatasaray topun arkasına geçip top kovalayan takım olamaz, olmamalı. topa sahip olan takımın çok koşmasına da gerek olmaz, fizik gücünün, ikili mücadele kapasitesinin çok üstün olmasına da gerek olmaz. kararında bir kıvam yeterlidir.
- topun arkasına geçerek savunma yapan takım eziktir, rakibin üstünlüğünü baştan kabul etmiş demektir, psikolojik savaşı maç başlamadan kaybetmiş demektir. ben önde pres yapan, yaptığı koşuların tamamını topu en önde kazanıp mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde hücuma ve dolayısıyla gole çevirecek bir galatasaray istiyorum. rakip stoperlerin "ulan top çıkaramıyoruz amk" diye topu sağa sola abanmalarını, milisaniyeler içinde wagenhaus'a dönüşmelerini istiyorum.
- "eldeki mal bu, bu takım böyle oynamak zorunda" şeklindeki yorumlara katılmıyorum, bu takım topa sahip olmaya çalışarak riekerink (nasıl yazılıyordu lan) ile bile ligin tepesinde yer almış, türkiye kupasını kazanmış bir takım. daha iyi bir teknik direktörle daha iyisini yapabilir.[/FONT]
[FONT="][/FONT]http://www.facebook.com/sharer.php?...eksisozluk.com/content/img/ilogo_fbv2.png&v=1https://eksisozluk.com/entry/tweet/66698692
07.03.2017 11:34sinuzit
Akıl tutulması yaşayan bir Galatasaraylının yorumu.
Topa sahip olmanın birinci kuralı topla gelen rakibi karşılayabilmektir , bir yay ne kadar kompakt ise itme gücü de o kadar güçlü olur , aynı şekilde topun arkasına geçen takım da o kadar hızlı topu kapma yetisine sahip olur.
Galatasaray'ın şu an ilerde pres yaparak rakibin çıkmasına izin vermemesi ve biraz geriye yaslanarak topun arkasına geçmesinin yegane sebebi takımın fizik gücünün 90 dakika press yapacak kadar üst düzey olmamasından ötürüdür.
Bunu idrak edemeyen ve 2000'li yıllardaki Galatasaray'ı düşleyen taraftar hayal dünyasında yaşıyordur.
Zamanla doğru transferlerle daha önde basan ve daha hızlı topu çalan bir Galatasaray göreceğimiz aşikar.Herşey yönetimin ibra edilmeyerek daha aklı selim vizyonlu bir ekibin başına geçmesine bağlı.
İnş De Jong iyileştiği zaman Tolganın yerine onu oynatmaz