Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir gercek var o da hocanin oyun anlayisina bizim takimin ayak uydurma süresi maksimum 45 dakika bu halimiz ile.

Yani hocanin isteklerini bizim milyonluk essekler ancak oyunun tek bir devresinde yerine getirebiliyor. Bunu hem Antalya macinda hem de bugün gördük. Ilk yari iyi oynayan takim ikinci yarida düsüse geciyor cünkü kondisyon yok. Takim cok kosuyor genel olarak ama ilk yari ile ikinci yari arasinda daglar kadar fark vardi bugün.

takım sisteme uyumlu olmamasına rağmen inat ediyor o garip dizilişe.
o garip sistem ile özellikle ilk yarı kanatlar çok iyi oynadı iki gol bulduk ve topla oynama yüzdesi yüzde yetmiş civarındaydı. Rakibin gol dışında pozisyonunu bırak kendi yarı sahasından çıktığını bile pek hatırlamıyorum.

Önemli olan oynattığı sistem değil takıma bir birine yakın oynamayı öğretiyor yavaş yavaş işte bu yüzden takım olarak savunma yapıp hücum yapmaya başladık.

Bu konuda daha yolun başındayız ve kendi kurduğu kadro değil.

İkinci yarı golü yiyene kadar kötü oynadık bunun sebebide kondisyon yok. Eğer kondisyonun kötü ise takımında Messi olsa bile bir halt olmaz.

Ancak bütün bunları bir kenara bırakıp devamlı eleştirenlerin görmek istemediği bişey var. Takım iki maçtır galibiyet için reaksiyon gösteriyor. Ben bile bu akşam bu reaksiyonu gördüğümde üçü bir şekilde atarız dedim.

Son düzenleme:
Serdar, Semih, Ahmet, Koray, Hakan, Chedjou. Elimizde 6 tane stoper var. Ancak gelecek sene 3lü stoper ile devam edecek isek kaçı oynamalı, bence hiçbirisi. Elde 6 tane stoper varken kaç tane Yen'i stoper alınabilir, orası ayrı soru. İşi zor hocanın. Ancak gelecek sene Chedjou'nun sözleşmesi uzatılmayıp bir kişilik yer açılır, Hakan her türlü bir sene daha kalır gibi. Koray da kiralık vs gönderilmeli oynayabileceği bir yere. Hiç yoktan iki yeni adam alınır belki. Ancak 3lü stoper oynamayı düşünüyorsak tek transfer ile bu defans düzelmez.
Asıl sıkıntı iki tarafa da kanat bek lazım, orta sahaya 2 adam lazım, forvete 1-2 adam lazım.
En az 8-9 transfer yapılmalı ki takım kendine gelsin, bu şartlarla bu da imkansız duruyor, hocanın işi zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocamızın sistemiyle şampiyonlar liginde fırtına gibi esiyoruz

M0gDpM.jpg

QaY2Bj.jpg

o garip sistem ile özellikle ilk yarı kanatlar çok iyi oynadı

Önemli olan oynattığı sistem değil takıma bir birine yakın oynamayı öğretiyor yavaş yavaş işte bu yüzden takım olarak savunma yapıp hücum yapmaya başladık.

Bu konuda daha yolun başındayız ve kendi kurduğu kadro değil.

İkinci yarı golü yiyene kadar kötü oynadık bunun sebebide kondisyon yok. Eğer kondisyonun kötü ise takımında Messi olsa bile bir halt olmaz.

Ancak bütün bunları bir kenara bırakıp devamlı eleştirenlerin görmek istemediği bişey var. Takım iki maçtır galibiyet için reaksiyon gösteriyor. Ben bile bu akşam bu reaksiyonu gördüğümde üçü bir şekilde atarız dedim.

takım her yönüyle hala berbat. sadece son dönemlerdeki taraftar tepkisinden sonra biraz savaşmaya başlamışlar. bunda tudor'un en ufak katkısı olduğunu düşünmüyorum. neyse önümüzdeki sene kendi kadrosunu kurduğunda daha net görürüz.

Bununla olmaz dedik

Jor kalsa bundan iyiydi

Jor kalsa bundan kötüydü.

Jorın takımı doğru düzgün gol şansı bulamayan, topu her aldığımızda Bruma veya Sneijder'e atan ve onlardan mucizeler bekleyen ve her duran top rakip için büyük gol şansı olan bir takımdı.

Acı ama gerçek

Renktaş,Ne bununla ne de Jor ile olmaz

Devre arası sağlam bir Alman hoca bulmamız gerekiyordu.
Neyse artık sezon sonu yeni yönetim ile umarım doğru yolu buluruz

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Alman hoca gelse 2. hafta lanet olsun böyle Alman'a dersin gibi duruyor ağabey burada son 1 sene ki yazdıkların düşünüldüğünde.

İkinci kez söylüyorum bence çok ön yargılı davranıyorsun. Dursun ile olmayacağı bariz ama Tudor ile 4 haftadır en az 50 dakika şu bitik adamlar ile en iyi tempo oyununu oynuyoruz ligde.

Bu alman hoca geyiği bence yanlış. Antrenörün Alman'ı, İtalyan'ı değil iyisi kötüsü olur. Conte'de İtalyan Dino Zoff'da. Tudor'un kumaşı sağlam. Biraz rahatla ve bekle göreceksin sende.

Bu kalitesiz, zihinsel ve mental olarak bitmiş takıma takım gibi oynamayı aşılayabiliyor adam bu oyuncuların kapasitesinin bayağı üstünde oynanılan oyun. Bu oyunculardan hiçbiri 10km üstü koşamayacak topçular ya cidden. Kaliteli bir kadro ile bu oyunu oynamak var bir de..

Alman hoca gelse 2. hafta lanet olsun böyle Alman'a dersin gibi duruyor ağabey burada son 1 sene ki yazdıkların düşünüldüğünde.

İkinci kez söylüyorum bence çok ön yargılı davranıyorsun. Dursun ile olmayacağı bariz ama Tudor ile 4 haftadır en az 50 dakika şu bitik adamlar ile en iyi tempo oyununu oynuyoruz ligde.

Bu alman hoca geyiği bence yanlış. Antrenörün Alman'ı, İtalyan'ı değil iyisi kötüsü olur. Conte'de İtalyan Dino Zoff'da. Tudor'un kumaşı sağlam. Biraz rahatla ve bekle göreceksin sende.

Kesinlikle,kötü sonuçlarda hedef Dursun olmalı.Yönetim değişse dahi Tudor kalmalı.Antrenör öğütme makinesi olduk yeter,biraz suçu kendimizde aramalıyız.

Bir gercek var o da hocanin oyun anlayisina bizim takimin ayak uydurma süresi maksimum 45 dakika bu halimiz ile.

Yani hocanin isteklerini bizim milyonluk essekler ancak oyunun tek bir devresinde yerine getirebiliyor. Bunu hem Antalya macinda hem de bugün gördük. Ilk yari iyi oynayan takim ikinci yarida düsüse geciyor cünkü kondisyon yok. Takim cok kosuyor genel olarak ama ilk yari ile ikinci yari arasinda daglar kadar fark vardi bugün.

Milyonluk eşşeklere Sneijder ve Podolski dahil mi?

Bizde olur mu bilmiyorum ama Tudor'un çok çok iyi bir teknik adam olacağı kesin. İnşallah biz de olur. Disiplinli, genç, görünen o ki kimsenin gözünün yaşına bakmıyor ve de azimli. Çoğu Galatasaray taraftarına sorsanız zaten bu profilde bir teknik adam isterdi. Kendisine Genç Kalli denebilir ki Terim , Lucescu, Gerets dahil benim izlediğim en iyi teknik adam Kalli'dir.

Oynattığı sisteme gelince bir defa diziliş 3-4-1-2 değil 3-4-2-1. Çoğu kişinin zannettiği gibi bu yeni bir sistem de değil şu an Tottenham bu sistemi uyguluyor. Avrupa'da pek çok takım 3'lü savunmayı deniyor bu sene. Çoğu teknik adam maçına göre bazen 3'lü bazen 4'lü savunma oynatıyor zaten.

Sezon sonu sonuç ne olursa olsun devam edilir ve transferde daha dikkatli olunursa Tudor'un başarılı olmaması için hiçbir sebep yok...

Hertürlü milletten,ırktan teknik adam geldi zaten hala anlaşılamayan şu ki teknik adamların da bir seviye de yapamayacağı şeyler var. Bu kadro kaç kere hoca değiştirdi, hocalar hep değişiyor sonuç hep aynı tek değişmeyen şey kadrodaki belli başlı isimler. Artık kabul edelim bu kadrodan bir b.k olamayacağını Conte'de gelse Mou'da gelse max. seviyenin bu olabileceğini anlayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt