Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk yarıdaki oyun brumasız sneıjdersız bence cok ıyıydık...bunu 60 dakıkaya yayıp geri kalan zamanda ekonomık oynamayı ogrenırsek basarılı bır takım oluruz...benım en buyuk umudum transferlerı kendısı yaparsa ıstedıgımız tarzda oyuncular gelecektır.ınsallah dursunun yegenı karısmaz transferlere yıne.

Tudor'a güveniyorum yavaş yavaş takımda tam doğru yerleri tespit ediyor mesela Hakan'la olmayacağını anladı Carole'nin sol kanat olmayacağını anladı ne bileyim yavaş yavaş Rodrigues Josue filan gibi iyi oynayan adamlar forma bulmaya başladı iyi mücadele eden kampakt oynayan bir takım haline dönüştüm defans sıkıntımız en azından bir şekilde halloldu saçma sapan defansçılarımız hata yapmasa belkide gol bile yemeyecektik Tudor döneminde==>Yavaş yavaş hücum olarakta iyi işler yapmaya başladık Sneijder Bruma Eren Poldi gibi adamların olmadığı 2 tane zorlu maçta 6 gol attık

Seneye adamın oyun planına uygun sağlam bir kadro kurulursa Galatasaray'ımız yeniden domine edecektir bu ligi
2 tane adam akıllı defans uzmanı stoper
2 tane agresif sert presli ortasaha
2 tane güçlü hücumcu

İle bambaika hala gelecektir bu takım

Galatasaray taraftarı bugün hala umut kırıntıları taşıyorsa,tek sebep kendisidir.

Arkadaş bu adama kızılacak pek durum yok. Kadroyu kendisi kurmadı. Sezon ortası geldi ve rezalet bir yönetim var başında. Sene sonuna kadar elinden geleni yapıyor işte.

Gidin Dursun denen simit satamayacak zekada ki adama sallayın bence.

Çok umutluyuz valla. Futbolda pek olmasada mücadelede baya bir gelişme var nazar değmesin :)

Seneye kendisinin kurduğu yeni takımımızla geçireceği hazırlık kampı ile bambaşka bir galatasaray izletecektir bize reis

Futbolla dövecek rakipleri Tudor'un takımı

C623AvwWkAMJsSD.jpg

Tudor'dan sonra koşu ortalamamız 115km ymiş.
Resmen eşşeklerden beygir yaptı adam.

bence sezonun son bir kac macina kadar 120 km barajini gececektir ama iste orta sahamiz sacma sapan pas hatalari yapmaya devam ettikce kalemizde tehlike yasamaya, bu gereksiz pas hatalari yüzünden kaybedilen topu geri kazanmak icin efor sarfetmeye ve macin yine en az bir yarisinda, yada bir yarinin büyük bölümlerinde kondisyon acisindan zorluk cekmeye devam edecegiz.

bence sezonun son bir kac macina kadar 120 km barajini gececektir ama iste orta sahamiz sacma sapan pas hatalari yapmaya devam ettikce kalemizde tehlike yasamaya, bu gereksiz pas hatalari yüzünden kaybedilen topu geri kazanmak icin efor sarfetmeye ve macin yine en az bir yarisinda, yada bir yarinin büyük bölümlerinde kondisyon acisindan zorluk cekmeye devam edecegiz.
zorlandığımız anlarda beşiktaş yada riekerinkin takımı gibi pas futbolu ile rakip koşturulabilir ama daha tempolu ve daha dikine oynamalıyız geriye değil.

zorlandığımız anlarda beşiktaş yada riekerinkin takımı gibi pas futbolu ile rakip koşturulabilir ama daha tempolu ve daha dikine oynamalıyız geriye değil.
Renktas zaten dinlenmenin ve rakibi yormanin en iyi yolu kendin kosacagina pas yapip topu kosturman. Ancak iste Selcuk ve Tolga öyle pas hatalari yapiyor ki yüzde yetmis topa sahip olma oranlarina ulasmamiza ragmen o gereksiz pas hatalari yüzünden kaybedilen toplari kazanmak icin sarf edilen efor takimi mahvediyor.

Hocam gozunun yagini yiyeyim su Linnesi oynat right wing backte. Solda Rodriguez Yasin oynasin. Ileride Josue,Bruma, Eren.

Sneijder bu tempsouyla ancak arenada son yarim saat oynar.

C627aDzW0AAhhHZ.jpg

Tudor kriterleri..
Hırvat hoca yeni sezon için istediği futbolcu kriterlerini bildirdi;
Şöhret olmayacak
Başarıya aç
Mücadele gücü yüksek

İhtiyacımız olan futbolcu tipleri bunlar, böyle düşünüyorsa eğer güzel. Zaten şöhretli alamayız malum bütçeyle.

galastuff@galastuffTakip ediliyor

Daha fazla

Igor Tudor: Bu uzun süreli bir felsefe ama oyuncuların bu felsefeyi anlama hızından dolayı mutluyum.

• galastuff@galastuff 12 dk.12 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Galatasaray'dan teklif aldığım gün 3. kızım doğdu. Fantastik bir gündü, her şey birkaç gün içinde gelişti.

6 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle
    1

Beğen
    6

• galastuff@galastuff 11 dk.11 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Bir antrenör olarak nasıl oynamak istediğinize dair bir düşünceniz varsa her zaman bunun üzerine çalışmalısınız.

0 retweet1 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen
    1

• galastuff@galastuff 11 dk.11 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Gençlerbirliği maçı büyük bir geri dönüş değil. İlk yarı çok iyi oynadık, daha iyi bir sonucu hak etmiştik.

0 retweet1 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen
    1

• galastuff@galastuff 10 dk.10 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Oyunculara sonuçları düşünmemelerini, oynadıkları oyunu düşünmelerini söylüyorum. İyiysek sonuç da beraberinde gelecektir.

0 retweet1 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen
    1

• galastuff@galastuff 9 dk.9 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Artık daha sıkı savunma yapmaya çalışıyoruz. Beşiktaş maçında mağlubiyeti hak etmedik.

0 retweet2 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen
    2

• galastuff@galastuff 8 dk.8 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Zeki ve iyi idman yapan oyunculara sahibim ama istediklerimin yapılması için fiziki olarak çok üst seviyede olmalıyız.

0 retweet2 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen
    2

• galastuff@galastuff 7 dk.7 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Podolski'nin, Sneijder'in, Yasin'in daha fazla savunma yapma isteğini görüyorum. Fiziki olarak daha da gelişmeliyiz.

0 retweet2 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen
    2

• galastuff@galastuff 7 dk.7 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: 4'lü savunmada bir bek ileri çıkar ve 3'lü kalırsınız. Ben onun yerine 3'lüyü geride bırakıyorum ve diğerleri ilerde oluyor.

0 retweet1 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen
    1

• galastuff@galastuff 6 dk.6 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Benden önce nasıl idman yapıldığını biliyorum. Ben şu anda oyuncularıma normal idmanlarımın %16-17'sini yaptırıyorum.

0 retweet1 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen
    1

• galastuff@galastuff 5 dk.5 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: 4 savunma oyuncumuz sakat. Belki de bir sonraki maçta ben oynarım.

3 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle
    1

Beğen
    3

• galastuff@galastuff 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Benim felsefem çok fazla koşmayı gerektiriyor. Koşarsınız ama yoğun koşmak lazım. Koşu kalitesi önemli.

0 retweet0 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen

• galastuff@galastuff 1 dk.1 dakika önceDaha fazla

Igor Tudor: Oyuncular sadece pas odaklı oynamaya alışmışlardı. Ben ise pası alıp koşmalarını istiyorum, topsuz koşular çok önemli.

0 retweet1 beğenme
    Yanıtla
    1

Retweetle

Beğen
    1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt