Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
git karabüküne

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gözlerime inanamadım Kemal

9e23fdf10f285e519058f956a015c577.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

baskan ve futbolcular gitmedikten sonra isterse td krali gelsin bes para etmez

O çok övdüğünüz Tudor bu muydu la? Hani yenilirsin mağlup olursun kadro kalitesi belli zaten tamam da bjk maçı ve bu maçta oynanılan futbolun bir izahı yok. Riekerink bile bu iki takıma karşı daha iyi top oynatmıştı. Şu ana kadar gelinen süreçte küçük takım hocası izlenimi verdi. Sen bjk ve trabzon'dan korkuyorsan Galatasaray'ın hocası olamazsın kusura bakma. Galatasaray bir iki gömlek fazla gelmiş sana. Büyük hayal kırıklığısın.

Ha ama Tudor'dan önce sözde başkan ve yönetimin defolup gitmesi gerekiyor acilen. Yeni gelecek yönetim de hangi hocayı isterse getirsin.

Takımın kalitesini bir yana bırakalım, bu konuda şu adamı eleştirmem ama ulan kadro yapın bu sisteme uygun değil, Bunu göremiyorsan bi zahmet hocalığı falan bırak. Biz kalkıpta şampiyonluk beklemiyoruz, şu takımın şampiyon olması imkansıza yakın zaten. Fakat şl için her zaman şansımız vardı. Şimdi al'ye gitsek şükredecek hale geldik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kovulsun demiyorum ama seneye hocamız olmamalı.

Yenilelim ama selçuk cavanda semih sabri tolga lar oynamasın alt yapıda yokmu arkadaş yan pas geri pas yapacak adam

Ne savunma ne hücum yapıyoruz lan.

Galatasaray rakipten korkmaz, rakip Galatasaray' dan korkar. Hele ki armasında 4 adet yıldız taşıdığı dandik Türkiye liginde.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Rodrigues geçen hafta harika oynadı ve bu maçta tam 70 dakika yedek oturdu. Sen doğru oyuncu ve taktiği hazırla, kaybet. Ona laf edenin alnını karışlarım. Senin bu akşam yaptığına kusura bakılmasın bir taraflarıyla gülerler. Galatasaray'a gelen kafayı yiyor. Bir defa adamların defans bomba, sen dakika 1 dediği anda baskıya başlayacaksın abi. Neyin kafasını yaşıyorlar valla anlamıyorum. Helal olsun.

Keşke Riekerink'e yardımcı olarak getirseydik bu vasıfsızı 11 kurmayı bilmiyor, sistemi epic fail, belki oyuncu değiştirirken Riekerink'e faydası olurdu hiç yoktan. Sıçtığı yetmez gibi üstüne tiy dikti bunun skor taraftarlığı ile filan alakası yok, umut ışığı yok ve rezil bir futbol oynayarak hiç direnç göstermeyerek yeniliyoruz, yendiğimiz maçlarda da ne kadar şanslı olduğumuz ortada ama kaybettiğimizde şanssızdık diyebileceğimiz bir durum dahi yok bildiğin hiç bir şey oynamayarak yeniliyoruz.

Sıçtığını kabul et Tudor efendi defanstan top çıkartamayan bir Galatasaray vardı. Sneijder podolski el freni olmuşlar resmen.

Selçuk ve yasin çok çabaladı

fapatalk'dan gönderildi.?

Tudor seni hemen eleştirmek istemiyorum ama bu takımın hali ne böyle ?
Defans ve orta saha evlere şenlik zaten her maç ikişer ikişer yiyoruz tamam buna alıştık

Ama bu takım neden hücum edemiyor ?

Gerçekten en ufak bir hücum organizasyonumuz yok 0 yani bildiğin

Tudor seni hemen eleştirmek istemiyorum ama bu takımın hali ne böyle ?
Defans ve orta saha evlere şenlik zaten her maç ikişer ikişer yiyoruz tamam buna alıştık

Ama bu takım neden hücum edemiyor ?

Gerçekten en ufak bir hücum organizasyonumuz yok 0 yani bildiğin
Tüm enerjimizi koşmaya ve defans yapmaya harcıyoruz cunku

fapatalk'dan gönderildi.?

Sakin olun kimse kimseyi tehdit etmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt