Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılarınla Galatasaray'a bir faydan olmayacağı belli oldu.Bari başarısızlıklarının olsun. TT Arena da da böyle bir kaç mallık yaparsan mesut oluruz. Dursun daha kolay defolur.

6c20b9e6b4780b0445b74b743bcb01c8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Degil Tudor Fatih Terim olsa bu kadroyla kazanamazdi

Gelecek sezon cöpleri gönderdikten sonra kendi takimini kurmali

90+'ları çıkarsan, şu an galibiyet alamamış bir teknik adam konuşuyor olacaktık. Oyun tarzını ayrıca tartışırız ama şu maçta yaptığı seçimlerle o da eyyamcı ve forma adaleti olmayan biri olduğunu gösterdi. Bu tarz adaletsiz antrenörler her zaman kendi sonunu hazırlamıştır istisnasız. Geldi geleli 5 maç geçti, önümüzdeki sezonda da devam edilmeli diyebilecek bir ışık vermiş değil.

büyük takım hocası olamaz.rakip 10 kişi risk alamıyor.

Galatasaray'i selcuk inan gibi oynatiyor, kosturmaktan baska bir birsey yaptirdigi yok.

Angut Kocamanin hirvat versyonu

aynı golden yemeyiz sanıyorsun, farklı bir hücum düzeni bekliyorsun, gün gün gelişen bir takım oyunu görmeyi umuyorsun ama nafile. sene sonuna kadar seri yapmazsa gelecek sezon için ümidim yok

Bu takıma gelen herkes kafayı yer,şu çöp kadroyu görüp de kafayı yemeden duramaz kimse.

Bugün oynadığımız topun izahı yok ancak sene sonuna kadar serbest.İstediğini alsın istediğini satsın istediğini oynatsın.Gelecek sezonun hazırlığına başlasın.Yeter artık antrenör öğütme makinesine döndük.Biraz da özeleştiri yapalım.Bu kadroyla ol-mu-yor.

Gel de millete anlat.Başta yönetim gidecek ve gelecek olan yönetim Tudor'a tam yetki verecek.İstediği transferler yapılsın sezon başı hazırlasın takımı o zaman gerekirse eleştiririz.Şu takımın başına Mourinho gelse ne yazar?Revizyon şart.

Severim kendisini ancak cok net basarisizdir. Beden egitimi hocasi denilen riekerinkten hicbir fazlasi Yok. Kendi oyuncularini getirsin oyle gorelim daha erken su asamada dogru bir yaklasim degil. Iyi hoca kendi sistemini degil elindeki takima uygun sistemi oynatmali

Kadro kötü olabilir ama bizim kadronun en iyi oynayabileceği oyun bu değil.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Bir an önce Olağanüstü Genel Kurul kararı alınıp seçime gidilmeli. Yeni gelecek yönetim de ivedilikle futbolu bilen ve disiplin sahibi Tuchel, Klopp benzeri bir Alman hoca ile anlaşıp gelecek seneye hazırlanılmalı.

Tudor bugün çok büyük yara aldı. Hatta kendi ayağına sıktı. Bir daha zor toparlar geçmiş olsun.

Neymis kadro kotuymus, kardesim kadro kotuyse sen ne diye 2 tane bek oyuncusunu stoper oynatip 1tane stoperi yedek birakiyorsun?

Maci zaten 1ci dakika'da kaybettik, top N'doye geldi, Semih karsiladi onu, Semih'in arkasinda 35 metrelik bos alan olustu, bu yuzden adamlar devamli ara pas ile gitti kac tane ofsayt'a yakalandilar.

Dizilişi, kimin oynadığını geçtim arkadaş hiç mi taktik, çalışılmış pozisyon izlemeyeceğiz. Hadi bunu da yapamıyorsanız taktik maktik yok bam bam şeklinde oynatın, bu ligde iş yapıyor.
Bu kadar korkak, sinmiş bir takım ve vasıfsız yönetim olursa hakemler de fırsattan istifade 1.lig, amatör lig takımı muamelesi çeker. Yazıklar olsun sebep olanlara!

İlk devredeki deplasmandaki BJK ve içerde yenildiğimiz TS maçlarıyla şu maçları yanyana koyun Allah aşkına. Riekerink ki o bile bize yetersizdi bu kadar korkmuyordu.

Kendimi bildigim bileli Ersun Yanal´in calistirdigi takimlar bize ters geliyor. Galatasaray´in defansif kurgusu büyük sikinti gibi gözükse de, cok da tehlikeli olamadilar merkezde. Duran toptan yedigimiz gol sanssiz idi, podolskinin cizgiden cikarttigi top Muslera´nin sirtina carpip, rakibin önüne düstü.
Tudor´un ilk büyük hatasi Sneijder ve Podolski ile ileride baslamasi. Özellik ile böyle zor maclarda, sezon boyunca belimizi büktü bu. Takim zaten iyi calismamis, ikisinin top izlemesini kaldiramiyor takim. Selcuk´da böyle oynuyordu, ancak Tudor geldiginden beri mücadele ettigini gözlemliyorum. Sneijder ile Podolski takim oyununa dahil degiller. Sneijder mesela bir kac güzel pas atti, sagaya, sola il yarinin baslarinda, ama cok az bu. Tudor´un sistemi takim halinde savunma, takim halinde basip, ileriye cabuk cikmaya yönelik kurulu. Ama bu noktalarda zayif kaliyorsun. Bruma´da aralarinda kayboldu bugün.
Ikinci hatasi Yasin´i solda, Linnes´i sagda oynatmasiydi. Yasin sagda iyi oynuyordu, Linnes´de solda. Yasin´in tersden girdigi her kademede, topu kornere uzaklastirdi. Buna takim gol yiyene kadar yapmaya devam etti, sonra Tudor düzellti hatasini.

Ben Tudor´un geldiginden beri yaptigi bir cok seyi pozitif görüyorum. Ancak skora yansimadi simdiye kadar. Ancak gelecek sezon icin, meyvelerini verebilir devam edilirse eger. Oyuncular mücadele ediyor genel olarak, ancak zaman alacak Galatasray´in icinde bulundugu degisim.

Futbolculari hizaya getiren bir hoca gelmisken, onun arkasinda durmak lazim. Riekerink gibi adama verildiyse bu sans, Tudor´a hayli hayli verilmelidir.

Kendimi bildigim bileli Ersun Yanal´in calistirdigi takimlar bize ters geliyor. Galatasaray´in defansif kurgusu büyük sikinti gibi gözükse de, cok da tehlikeli olamadilar merkezde. Duran toptan yedigimiz gol sanssiz idi, podolskinin cizgiden cikarttigi top Muslera´nin sirtina carpip, rakibin önüne düstü.
Tudor´un ilk büyük hatasi Sneijder ve Podolski ile ileride baslamasi. Özellik ile böyle zor maclarda, sezon boyunca belimizi büktü bu. Takim zaten iyi calismamis, ikisinin top izlemesini kaldiramiyor takim. Selcuk´da böyle oynuyordu, ancak Tudor geldiginden beri mücadele ettigini gözlemliyorum. Sneijder ile Podolski takim oyununa dahil degiller. Sneijder mesela bir kac güzel pas atti, sagaya, sola il yarinin baslarinda, ama cok az bu. Tudor´un sistemi takim halinde savunma, takim halinde basip, ileriye cabuk cikmaya yönelik kurulu. Ama bu noktalarda zayif kaliyorsun. Bruma´da aralarinda kayboldu bugün.
Ikinci hatasi Yasin´i solda, Linnes´i sagda oynatmasiydi. Yasin sagda iyi oynuyordu, Linnes´de solda. Yasin´in tersden girdigi her kademede, topu kornere uzaklastirdi. Buna takim gol yiyene kadar yapmaya devam etti, sonra Tudor düzellti hatasini.

Ben Tudor´un geldiginden beri yaptigi bir cok seyi pozitif görüyorum. Ancak skora yansimadi simdiye kadar. Ancak gelecek sezon icin, meyvelerini verebilir devam edilirse eger. Oyuncular mücadele ediyor genel olarak, ancak zaman alacak Galatasray´in icinde bulundugu degisim.

Futbolculari hizaya getiren bir hoca gelmisken, onun arkasinda durmak lazim. Riekerink gibi adama verildiyse bu sans, Tudor´a hayli hayli verilmelidir.

Bak şu boldladığım kısım çok önemli.2011-2012 ile bu kadroyu tek tek kıyasladığında bu kadroda bireysel yetenek anlamında daha fazla oyuncu vardır,Bruma Sneijder Podolski vb.Ancak o takımda herkes oynuyordu abi.Koşmayan pres yapmayan mücadeleyi 1 saniye bırakmayan hiçkimse yoktu.Biz her maç 2 kişi eksik oynuyoruz en az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt