Her şeyi geçtim 10 kişi kalmış takıma karşı risk alamıyor arkadaş böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir adam nasıl büyük takım hocası olabilir? Trabzon'da öyle ahım şahım bir takım değil. Gücü belli çapı belli. Nesinden korktu bu kadar anlayabilmiş değilim.
@
Arda Sadi bu takımın 2 senedir derbi galibiyeti yok tamam da bu süreçte hocalık yapan Hamza'yı, Denizli'yi ve Riekerink'i eleştirmedik mi? Bu adamları pamukları sarıp sarmaladık da bizim mi haberimiz yok? Çok saçma bir cümle kurmuşsun kusura bakma. Tudor da hoca olarak aynı bokun laciverti ise, takımda en ufak bir değişim yoksa neden arkasında durayım? Yani şu maçtaki kadro tercihi oyun planı akıllara zarar böyle bir şey olamaz. Ben de bu maçtan galibiyet beklemiyordum ama bu şekilde yenilmemizi de beklemiyordum. Trabzon sanki Galatasaray'ı değil de Kasımpaşa'yı yendi.
Tudor çok net bir biçimde kendi ayağına sıkmıştır. Gelecek sene için risk istemiyorum ve Tudor kendi kadrosunu kursa dahi gelecek sene için risktir ve kesinlikle hocamız olmamalıdır.