Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun 3'lu den vaz gecmesi gerekiyordu hata yapti

Bu konuda hemfikiriz ama bu sezon bütün derbileri almisiz Bunu kaybetmisiz gibi bir hava yaratmaya calisan art niyetliler var

Riekerink denen stajyeri aklamaya çalışan tipler var

Tudorı destekliyorum ama saçmaladığı zaman da bunu söylemek lazım. Bugünkü oynadığı oyun Prandelli veya Denizliyi hatırlattı valla.

Umarım hatalarından öğrenir

Her şeyi geçtim 10 kişi kalmış takıma karşı risk alamıyor arkadaş böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir adam nasıl büyük takım hocası olabilir? Trabzon'da öyle ahım şahım bir takım değil. Gücü belli çapı belli. Nesinden korktu bu kadar anlayabilmiş değilim.

@Arda Sadi bu takımın 2 senedir derbi galibiyeti yok tamam da bu süreçte hocalık yapan Hamza'yı, Denizli'yi ve Riekerink'i eleştirmedik mi? Bu adamları pamukları sarıp sarmaladık da bizim mi haberimiz yok? Çok saçma bir cümle kurmuşsun kusura bakma. Tudor da hoca olarak aynı bokun laciverti ise, takımda en ufak bir değişim yoksa neden arkasında durayım? Yani şu maçtaki kadro tercihi oyun planı akıllara zarar böyle bir şey olamaz. Ben de bu maçtan galibiyet beklemiyordum ama bu şekilde yenilmemizi de beklemiyordum. Trabzon sanki Galatasaray'ı değil de Kasımpaşa'yı yendi.

Tudor çok net bir biçimde kendi ayağına sıkmıştır. Gelecek sene için risk istemiyorum ve Tudor kendi kadrosunu kursa dahi gelecek sene için risktir ve kesinlikle hocamız olmamalıdır.

Saydigin hocalar görevdeyken de herzaman destek oldum bu cocuk oyuncagi mi her hafta antrenor degiselim

Bugun hatalari oldu,sistem hataliydi tamam ama bu gitmesi anlamina gelmiyor

Cavanda'yi stoper oynatma fikrinin kafasinda olusmasi icin kafasina acaba nasil bir büyüklükte bir cisim düsmüs olmali.

Saydigin hocalar görevdeyken de herzaman destek oldum bu cocuk oyuncagi mi her hafta antrenor degiselim

Bugun hatalari oldu,sistem hataliydi tamam ama bu gitmesi anlamina gelmiyor
Tudor'dan önce sözde başkan ve yönetim denilen yaratıklar gitmeli zaten orası kesin. Tudor sene sonuna kadar kalacak artık yapacak bir şey yok. Gelecek seneyi hakedebilmesi için mucizeler yaratması lazım artık. Ben şimdi gitsin demiyorum zaten. Tudor istifa demedim. Yönetim istifa diyorum.

Yeni gelecek yönetim de istediği hocayı getirir artık lakin dediğim gibi Tudor gelecek sene için çok büyük risktir artık ve ben gelecek sene için risk istemiyorum.

Kadro kalitesinin önemini anlamak için ligin İlk yarısındaki ve ikinci yarısındaki trabzonspor'a bakmak yeterli

İlk yarı Ersun vardıda noldu kadroları kötüydü gelen geçen tokatlıyordu,devre arası iyi transferler yaptılar ve geldikleri nokta ortada

Ersun iyi hoca deniyorda o iyi hoca olan Ersun ilk yarıda niye herkese yeniliyordu? Kadro iyi olmazsa, iyi hocada olsan bir işe yaramaz.

Conte,Terim,Simeone bu kadroyu kimse şampiyon yapamaz ve iyi futbol oynatamaz.

Terim diyenler bu leş kadroyla o da rezil olurdu, milli takımı rezil ettiği gibi

Tudor , Terim gibi şanslı değil Melo,Elmander,Ujfalusi gibi savaşçı ve kaliteli oyunculara sahip değil ne yazık ki.

Tudor'un da hataları var ama o yönetim-futbolculardan sonra son halka ve ben dünyanın en iyi teknik direktörü gelse de değişen hiç bir şey olacağını sanmıyorum

Yönetim gitmeli, futbolcuların büyük çoğunluğu defolup gitmeli ve 11-12 sezonu gibi güzel bir planlama yapılmalı.

Bu kadro ilk yarıda ki leş trabzonu yenemedi, bu maçta böyle olacağı belliydi.

Ne bekliyorduk ki?

Ben buna katilmiyorum. Trabzonspor neyi aldi ki ? Pereira, Mas, Rodallega, ve Medjani zaten eski oyunculari. Bu oyuncularin hic birinin böyle ahim sahim bir üstünlügü yok. Adamlar sabir ettiler Ersun Yanal´a, ve Ersun´da bu ligde is yapabilecegini kanitlamis bir hoca. Yanal kovulsaydi, yapilan transferlerde kurtarmazdi takimi.

Ersun´da takimlarini iyi calistiran bir hoca olarak biliniyor.

Azıcık karakter sahibi ise bu gece istifa edip yönetimi taraftarın önüne atar.(gerçi bu korkak herif ona bile cesaret edemez)

İdmanlar da saatlerce koşu yaptırmak ile maç kazanilmaz.

İdda ediyorum ; tudor,hücum anlamında 2.lig seviyesinde bile görev yapamaz.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

cavanda semih carole 3lu defans hatti maalesef travma gecirmis bir insan gibi beynime kazindi.

bundan sonra ne zaman tudor dense aklima bu defans hatti gelecek.

Tudor'dan önce sözde başkan ve yönetim denilen yaratıklar gitmeli zaten orası kesin. Tudor sene sonuna kadar kalacak artık yapacak bir şey yok. Gelecek seneyi hakedebilmesi için mucizeler yaratması lazım artık. Ben şimdi gitsin demiyorum zaten. Tudor istifa demedim. Yönetim istifa diyorum.

Yeni gelecek yönetim de istediği hocayı getirir artık lakin dediğim gibi Tudor gelecek sene için çok büyük risktir artık ve ben gelecek sene için risk istemiyorum.

Benim anlatmak istedigim hamza denizli ve riekerink döneminde bile herzaman destek oldum cünkü 2 de 1 hoca degisilmesine karsiyim ama gelecek icin bir isik görülmeyen biri olursa mesela denizli ve riekerink destegi kestim

Tudor da durum farkli,gelistirmesi gereken seyler varmi tabiki var 38 yasinda ama ben gelecekte kendi takimini kurduktan sonra basarili olacagini düsünüyorum

Ligin ilk 10 haftasi olsa yapilan hatalar ve denemelerin cok rahat telafisi olurdu. Riekerink ile kiyasla, cok degisik bir oyun mentalitesine sahip bir hoca var. Tudor´un oyun plani defans üzerine kurulu, savunma yapip, hizli bir sekilde cikmak istiyor. Oyuncularin o agresif presi oynayabilmesi icin de, agir yüklemeler yapti. Kendi takimini ve sistemini hazirlamaya calisiyor...

Bu konuda suclanacak birileri varsa, o da yönetimdir. Iki senedir TD degistiriliyor, ve her defasinda ters tepiyor. Biraz futboldan anlayan bir yönetim, TD-Riekerink degiskliginin sancili olabilecegini görebilirdi. Eger sadece direk sonuc alip, sampiyonluga oynatsin diye getirildiyse, bu yönetimin sucudur. Cok düsük ihtimalli bir senaryodu bu zaten.

Genelde zaten sezon ortasi TD degisklikleri yaramaz. Bir de mentalite acisindan bir birinden cok ters adamlarin gelip, yer degistirmesi, bu gibi zorluklari dogurabiliyor.

Yönetim burada genel ortak sorun. Burada Tudor özelinde konuşulması gerekir. Bu adam Hindistan'dan gelmedi. Galatasaray'ı anlatmaya gerek yok. Bugün yaptıklarının izahı yok. Bak unutma bu saçma arayışlar sürerse bu takım Avrupa'ya gidemez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani o kadar da değil diyemiyorum. Ne acı bir durum.

Prandelli en azindan ayni formasyonda kalmiyordu. Degistirmeye calisiyordu . Bu herif Cavandayi bile stoperde oynatti. Yasin 3-5-2 icin bicilmis degil maalesef . Yasini bitirdi. Brumayi bitirdi merkezde oynatarak.

tudorun simdi yaptigi roportaja gore duran toplarda daha iyiymisiz.

oldu o zaman biz kalkalim

tisp9.gif

Benim anlatmak istedigim hamza denizli ve riekerink döneminde bile herzaman destek oldum cünkü 2 de 1 hoca degisilmesine karsiyim ama gelecek icin bir isik görülmeyen biri olursa mesela denizli ve riekerink destegi kestim

Tudor da durum farkli,gelistirmesi gereken seyler varmi tabiki var 38 yasinda ama ben gelecekte kendi takimini kurduktan sonra basarili olacagini düsünüyorum
Arda destek tamam da bir insan destek görmek istiyorsa bir şeyler yapacak bir şeyleri değiştirecek yani o desteği hak edecek. Bu mantık ile bakarsak Şikebahçe şu an uzay takımı olmalıydı. Senelerce ne olursa olsun ne rezillikler yaşanırsa yaşansın duygusal davranıp "Hep destek tam destek" dediler. Peki ne oldu şimdi? Yerlerde sürünüyorlar tabiri bile kifayetsiz kalıyor fb için ve en önemlisi kendi yarattıkları canavarı şimdi öldürmeye çalışıyorlar ama olmuyor. Tam tersi canavar bunları öldürüyor :)

Galatasaray'ın camia olarak bu ülkedeki en büyük özelliklerinden biri hak edenin biletini acımadan kesebilmesidir. Biz son yıllarda bunu kaybettik. Riekerink'e destek diyorsun ama ben o desteği 2-2 biten bjk maçında bıraktım bak mağlubiyet bile değil. Çünkü görünen köy kılavız istemiyor. Arena'da yenildiğimiz Trabzon maçından sonra Riekerink'in biletini kesebilseydik ve adam akıllı bir hoca anlaşabilseydik şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Hem taraftar hem yönetim bu değişiklik konusunda çok geç kaldılar. Taraftar aynı zamanda yönetim değişimi konusunda da çok geç kaldı ve sonunda halimiz bu oldu.

Yani ben kimseyi sırf Galatasaray'ın hocası diye Galatasaray'ın başkanı diye desteklemem. Destek isteyen o desteği hak edecek.

Son düzenleme:
altyapida hic mi yeterli oyuncu yok ya

Arda destek tamam da bir insan destek görmek istiyorsa bir şeyler yapacak bir şeyleri değiştirecek yani o desteği hak edecek. Bu mantık ile bakarsak Şikebahçe şu an uzay takımı olmalıydı. Senelerce ne olursa olsun ne rezillikler yaşanırsa yaşansın duygusal davranıp "Hep destek tam destek" dediler. Peki ne oldu şimdi? Yerlerde sürünüyorlar tabiri bile kifayetsiz kalıyor fb için ve en önemlisi kendi yarattıkları canavarı şimdi öldürmeye çalışıyorlar ama olmuyor. Tam tersi canavar bunları öldürüyor :)

Galatasaray'ın camia olarak bu ülkedeki en büyük özelliklerinden biri hak edenin biletini acımadan kesebilmesidir. Biz son yıllarda bunu kaybettik. Riekerink'e destek diyorsun ama ben o desteği 2-2 biten bjk maçında bıraktım bak mağlubiyet bile değil. Çünkü görünen köy kılavız istemiyor. Arena'da yenildiğimiz Trabzon maçından sonra Riekerink'in biletini kesebilseydik ve adam akıllı bir hoca anlaşabilseydik şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Hem taraftar hem yönetim bu değişiklik konusunda çok kaldılar. Taraftar aynı zamanda yönetim değişimi konusunda da çok geç kaldı ve sonunda halimiz bu oldu.

Yani ben kimseyi sırf Galatasaray'ın hocası diye Galatasaray'ın başkanı diye desteklemem. Destek isteyen o desteği hak edecek.

Katiliyorum ama tudor'un 5 Mac sonunda hemen üstünün cizilmesi yanlis

Gelecek sezon sansi hak ediyor bence

Neyse Abi seninle anlasamayacagiz bu konuda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt