Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele yenmesi yenilmesi, kalması gitmesi değil. Allah aşkına şu üç şeyi görmek bu kadar mı zor:

1. Galatasaray'ı Karabükle karıştırdığından özellikle adı büyük takım görünce tırsıyor.
2. Geriye düştüğünde bile risk alamıyor
3. Elde bizi ayakta tutan 3 aadam vardı Sneijder, Bruma ve Yasin. Bunları tamamen etkisiz hale getiriyor. Bizim takımın eksiği olduğu muhakkak ama en azından güçlü yönlerinin üzerine git. Mesela tempoyu artırıp 4-2-3-1'e devam etsen nasıl olurdu?

Bunları yapmayı akıl edemeyen, göremeyen adamı 10 sene beklesen ne olur. Ranieri'ye, Mourinho'ya tekme vurulan sektörden bahsediyoruz.

Baska sorunlar ne acaba ? Yine yenilin mi dediler nr oldu

Katiliyorum ama tudor'un 5 Mac sonunda hemen üstünün cizilmesi yanlis

Gelecek sezon sansi hak ediyor bence

Neyse Abi seninle anlasamayacagiz bu konuda :D

Gelecek sezon şansı hak etmesi için bir şeyleri olumlu anlamda değiştirmesi gerekir, 5 maç sonunda o ışığı verdiği söylenemez diye düşünüyorum.

Yeni bir baskan ile Tudor a yeni kadro şansı verilmeli

fapatalk'dan gönderildi.?

O nasıl bi kadro seçimiydi üstad?

nerdesin hocam gel gel çok özledik. takımın içine ettiler içine

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FT den baska hoca yok dunyada, her sikistigimizda FT gelsin... Öldükten sonra artik BAL ligine gideriz

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Igor Tudor: "Trabzonspor'u tebrik ediyorum. 2 gol attılar. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik."vor 5 MinutenMehr
Igor Tudor: "Sakatlıklardan dolayı zor bir hafta geçirdiğimizi söyleyebilirim. Çözmemiz gereken başka problemlerimiz de var."
Igor Tudor: "Ben bu problemleri bilerek buraya geldim. Bu problemleri çözüp yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Çözmek için çalışacağız."
Igor Tudor: "Yeni gelen hoca sihirli değnekle bütün maçları kazanmaya başlayacak diye düşünüyorsanız, futbolu bilmiyorsunuz demektir."
-Takıma neşter ne zaman vurulacak?; Igor Tudor: "Bunu yetkili kişilerle konuşurum. Yeri burası değil, zamanı da değil."

Igor Tudor: "Ligi en iyi sırada bitirmek için elimizden geleni yapacağız, seneye hedefimiz şampiyonluk olacak."

Ben buna katilmiyorum. Trabzonspor neyi aldi ki ? Pereira, Mas, Rodallega, ve Medjani zaten eski oyunculari. Bu oyuncularin hic birinin böyle ahim sahim bir üstünlügü yok. Adamlar sabir ettiler Ersun Yanal´a, ve Ersun´da bu ligde is yapabilecegini kanitlamis bir hoca. Yanal kovulsaydi, yapilan transferlerde kurtarmazdi takimi.

Ersun´da takimlarini iyi calistiran bir hoca olarak biliniyor.
Pereira yıllardır beğendiğim bir sağ bek, Mas Arjantin milli takımına kadar yükselmiş iyi bir bek
Devre arası sol ve sağ bek mevkisini ligimiz için iyi sayılacak 2 transferle kapattılar

Bizdeki bek oyuncularının hepsinden daha iyi o 2 oyuncuda.

Yusuf Yazıcı piyangodan çıktı, Okay bizim Tolga'dan daha iyi ve genel olarak kadroları bizden daha iyi bence.

İsim olarak bakarsak hataya düşeriz bizdeki oyuncu tiplemeleri de çok kötü. Hep durarak oynayan statik beceriksiz oyuncular doldurulmuş kadroya.

Bizde anca içi geçmiş sönük çakma yıldızlar var. Rakiplere Galatasaray'dan kimi istersin diye sorsalar Bruma ve Muslera diğerlerini at çöpe der herkes.

Ben Ersun kötü hoca demedim demek istediğim iyi hoca+iyi kadro =başarı (bu ligin 2.yarısındaki TS denklemi)

İlk yarıda ise iyi hoca+kötü kadro=başarısızlıktı Trabzonspor için

Biz ise sürekli hocalara kötü kadro veriyoruz sonra başarı bekliyoruz,başarısızlıkta ise hocalar gidiyor ama sorunun kaynağı futbolcular ve yönetim devam ediyor.

İstedikleri kadar sabretsinler ilk yarıdaki kadro devam etseydi Ersun Yanal gömülecekti bu kadar basit

Ama esas sorunun kadro kalitesinde olduğu gerçeği es geçilecekti.
Trabzonspor taraftarı da Ersun Yanal'a suç buluyordu şimdi ise çok seviliyor,ne değişti peki aradaki tek fark kadro kalitesinin artması.

Aldıkları oyuncular avrupa seviyesinde iyi mi onu bilemem görmek lazım ama ligimiz için iyi oyuncu olduklarını gösterdiler.

Tudor kurtlar sofrasına düştü gelebileceği en yanlış zamanda en kötü kadroya geldi.

Ha yönetim gider,güzel kadro kurulur Tudor başarısız olur ilk ben eleştirirm en acımasız şekilde.
Ama bu kafa yapısını değiştirmezsek, Conte gelse bile 3-5 hafta sonra teneke bağlanarak gönderilir.
Bu kadro Conte'yi de Simeone'yi de Terim'i de yer çünkü.

Bu kadronun kötü oynaması Riekerink'inde suçu değildi ama onun döneminde 20 m € harcandı ve transferleri kendisi yapmadı,buna laf etmeyen ezik bir karakter olduğu için onu aklayamam.

Son düzenleme:
JOR a haksizlik yapildi simdide bunu yollayacak bizim taraftar, bu kafayla her sezon 2-3 td degistirerek basari gelir bekleyin siz...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Igor Tudor: "Trabzonspor'u tebrik ediyorum. 2 gol attılar. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik."vor 5 MinutenMehr
Igor Tudor: "Sakatlıklardan dolayı zor bir hafta geçirdiğimizi söyleyebilirim. Çözmemiz gereken başka problemlerimiz de var."
Igor Tudor: "Ben bu problemleri bilerek buraya geldim. Bu problemleri çözüp yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Çözmek için çalışacağız."
Igor Tudor: "Yeni gelen hoca sihirli değnekle bütün maçları kazanmaya başlayacak diye düşünüyorsanız, futbolu bilmiyorsunuz demektir."
-Takıma neşter ne zaman vurulacak?; Igor Tudor: "Bunu yetkili kişilerle konuşurum. Yeri burası değil, zamanı da değil."

Igor Tudor: "Ligi en iyi sırada bitirmek için elimizden geleni yapacağız, seneye hedefimiz şampiyonluk olacak."

Güzel konuşuyor da keşke sahada da bir kıvılcım görebilsek.

Dursun'un gönderilmesi konusunda hizmette bulunacak gibi görünüyor. Ha Dursun yerine iyisi gelir mi o da şüpheli.

Yönetim burada genel ortak sorun. Burada Tudor özelinde konuşulması gerekir. Bu adam Hindistan'dan gelmedi. Galatasaray'ı anlatmaya gerek yok. Bugün yaptıklarının izahı yok. Bak unutma bu saçma arayışlar sürerse bu takım Avrupa'ya gidemez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben faturayi hocaya degil, yönetime yüklerim. Tudor uzaydan gelmedi, ama kendi oyun plani var, ve bunu uygulatabilmesi icin sürekli arayip, birseyler degistiriyor. Ayni sezon basi kamplarinda gibi. Sonuc olarak gercekten cok genc bir hoca (Rik gibi 55-60 yasinda degil) ve kafasinda bir oyun var, ona göre oynatmak isteyen bir hoca...

Yani... Elimde ne var, takimi ona göre oynatayim diyen bir hoca degil, mesela hamzaoglu gibi. Yada Riki de öyleydi. Tudor kendisini secip getirmedi, bunu hesaplayabilecek olanlar yöneticilerdir, ancak futboldan zerre anlamayan adamlar yönettigi icin 4 yildir kulübü, hep ayni sorunu yasiyoruz. Kulüb adina futbol anlaminda hesap yapan hic kimse yok.

Tudor´da populizim hamlesi, taraftar istiyor diye alinan bir hoca. Yönetimde sportif düsünme kapasitesi yok.

yeni baskan

+

yeni yonetim

+

yeni futbolcular

+

ultraslanin dagitilmasi

+

asagidaki reis

roger schmidt.webp

baska turlu hic bir bok olmaz.

Bisiler denemeye çalışıyor ama 3 lu defans oynayacak kaliteli oyuncularimiz yok.

Cavanda Semih Carole üçlüsü yakın tarihin en kötü defans hattı olabilir.

tapatalk

Seneye hedefi ;şampiyonlukmuş muş.

Zaten geldiğinde puan farkı şampiyonluk için yeterliydi.

2 hafta sonra cesur olup top oynasaydın bjk'yi altimiza alıp lider olurduk.

Ama sen ne yaptın korkaklik yapıp defansa cekildin

Senden olsa olsa italya ikinci liginde ortasira takımlarına yardımcı hoca olur.
Başka da bişey olmaz.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Sezonun ortasında yepyeni sistem ve taktik oynatmaya gerek yok. Tempoyu artırıp daha önce oynadığımız futbol da oynatılabilir. Hatta daha ii bile olabilir.

Ya arkadaşlar bu takıma kurt hoca lazım... Orta yaş üzeri Feldkamp'ın geldiği gibi, Piontek gibi, Derwall gibi... İlk önce takımı adam edecek, sonra sistemi oturtacak. Tıpkı Mustafa Denizli ve Fatih Terim gibi de yardımcı antrenörlerle ileride de harikalar yaratırsın... Ama bu takıma kesinlikle kimin ne yaptığını gören, fanteziye kaçmadan bir adam lazım. Jor'la, Tudor'la olmaz. Bu adamların çapları ne ki takımı adam edecekler. İlla genç alacaksan basacaksın parayı ŞL takımlarından Emery, Simone, Tuchel, Klopp gibi adamları alacaksın. Ya da biraz zor ama kendi takımda liderlik yapabilen Drogba sert ve mert bir adam alacaksın.

Eskiden yeni teknik direktör geldiğinde takımda bir hava oluşurdu. Mancini geldiğinden beri bu havayı takımda göremedim. Futbolculara hiç bir etkisi yok. Ama şu bir gerçek ki kim ne derse desin Almanlardan şaşmayacaksın...

Katiliyorum ama tudor'un 5 Mac sonunda hemen üstünün cizilmesi yanlis

Gelecek sezon sansi hak ediyor bence

Neyse Abi seninle anlasamayacagiz bu konuda :D
Yani ben de kalmasını çok isterdim kardeşim. Özellikle Antalya maçındaki son dakika golüne verdiği tepki ve futbolculara uyguladığı ağır idman temposu ile sempatim artmıştı. Bugün aklından ne geçti veya ne yapmak istedi bilmiyorum lakin bile bile lades dedi ve kendi ayağına sıktı.

Belli ki takıntılı bir adam. Bunun yanında Bjk ve Trabzon'dan dahi korkan hatta 10 kişi kalmış rakibine karşı dahi risk almaktan korkan bir adam imajı çizdi artık. Bunu yok etmesi hiç kolay değil. Arena'da fb'ye 5 atması lazım ki bu imajı düzeltsin. O da görünen o ki imkansıza yakın.

Yani her halükarda gelecek sene için çok büyük bir risk. Ha ben gelecek sene için risk değilim diyorsa ve gelecek seneyi hak edeceğim diyorsa sene sonuna kadar mucizeler yaratacak ki kimse göndermeye cesaret edemesin. Yoksa çok zor.

Gerekirse 5 maç sonra da bir hocanın üzeri çizilebilir o görüşüne kesinlikle katılmıyorum. Çünkü biz burada mağlubiyetten dolayı hocayı eleştirmiyoruz. Kadro tercihi ve oyun anlayışından hatta korkaklığından dolayı eleştiriyoruz. Yani büyük takım hocası olabilecek bir adam her konuda eleştirilebilir ama özellikle korkaklık konusunda eleştiri almaz alamaz. Hocayı karakter olarak sevdik sempati duyduk yalan değil ama duygusal davranamayız yoksa gelecek seneyi de kaybedebiliriz.

Sıkıldım artık gaza gelip gelip TD'ye saldıran taraftarlardan...

Hedefiniz Başkan ve yönetim olmalı. Tudor gitse yarın X gelse ne olacak?

Ben Tudor'u severim ama gelmesini istemedim ve neden bu kadar istendiğini de anlamadığımı söyledim. Tudor'un gelmesine göbek atanların büyük kısmı bugün ölümüne sallıyor başka isimler geçiyor. Özeleştiri var mı? Yok tabi ki adama sorarlar ulan o zaman ne diye bu adamın gelişine bu kadar sevindiniz?

Yok 3 defans oynuyormuş, yok 4 defans oynuyormuş, yok korkak oynatıyormuş Tudor'un önceliği takım savunmasıdır. Gelir gelmez buna önlem almaya çalıştı. Hala bunun üzerinde çalışıyor. Başarılıdır, başarısızdır adamın çabası bu yönde ha diyorsanız ki "Burası Galatasaray kardeşim öncelik defans değil hücum!" O zaman sorarlar adama Tudor'u kaç kere izledin, takip ettin, bu adamın her zaman önceliğinin savunma olduğunu bilmiyorsan ne diye Galatasaray'a gelmesini istedin diye.

Her hafta TD değiştirip orgazm olmak isteyenler var burada da genel taraftarlar arasında da işte o yüzden burnumuz boktan kurtulmuyor. 2 sezon üst üste şampiyon olup, Çeyrek final oynayan hocasını da top oynatmıyor diye haftalarca istifaya davet eden bu taraftar değil mi zaten. Devam edin aynen böyle devam...

Beceriksiz yönetime laf edin 2 hafta önce gelen hocaya laf edeceğinize. Bu takım 2 yıldır stoperde sos veriyor biri sezon başı biri sezon ortası 2 stoper alındı 4,5+2 M € gibi az sayılmayacak bir bonservis ödedi. Bugün ikisinin de adını anmıyoruz. Melo'dan sonra bu takım ortasaha diye bağırıyor De Jong ve Tolga'ya dünya maaş ödüyoruz. Ama zoraki bir tanesini oda başka kimse olmadığından oynatıyoruz. Forvet forvet diye Drogba'dan sonra yırtınıyoruz. Biri 4 M € diğeri 700 bin € kiralama bedeliyle 2 forvet alındı. Bir tanesi arada görünüyor diğeri forma dahi giymeden defolup gitti. Eboue'den sonra Sağ Bek resmen yok takımda Cavanda ve Linnes'e dünya para verildi. İkisini toplasan Eboue'nin sağ bacağı etmezler. Sinan,Bruma,Yasin hatta Poldi ile kaleciden sonra en güçlü bölgen olan kanatlara başka mevkilerde 1 ton eksiğin varken 3,5 M € vererek benzer tipte oyuncuyu getirdin. Geçen sezon bir maceraya atıldılar başarılı da olamadılar. Ucuz diye Teknik Direktör bile olmayan biriyle sezona başladılar. Tam sıkıştıkları noktada zorlu bir fikstür öncesi hoca değişikliğine giderek kendilerini kurtarmaya çalıştılar. Sırf taraftar istiyor diye de Tudor'u getirdiler...

Madem bu sezon için TD değişikliği yaptın o zaman neden Tudor'u getirdiniz? Getir Hamza'yı en azından yarışın içinde tutsun seni yok yeni sezon için getirdik diyorsan 1 ayda ne bu sabırsızlık?

Tudor'u severim, bize gelmesi kariyerini etkilemezse çok iyi yerlere geleceğine de adım gibi eminim ama bize şu aşamada gelmesi doğru değil. Bu yönetimle yapılmaz ama bu takımda bir yapılanma yapılacaksa da tek bir isim şart. 20 yılda bu takım iki kere adam gibi yapılandı ve ikisinde de zirveye çıktı. İkisinde de takımın başında aynı isim vardı.

fatih_terim_aa.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt