Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.864
- 12.954
- 2.343
Ben faturayi hocaya degil, yönetime yüklerim. Tudor uzaydan gelmedi, ama kendi oyun plani var, ve bunu uygulatabilmesi icin sürekli arayip, birseyler degistiriyor. Ayni sezon basi kamplarinda gibi. Sonuc olarak gercekten cok genc bir hoca (Rik gibi 55-60 yasinda degil) ve kafasinda bir oyun var, ona göre oynatmak isteyen bir hoca...
Yani... Elimde ne var, takimi ona göre oynatayim diyen bir hoca degil, mesela hamzaoglu gibi. Yada Riki de öyleydi. Tudor kendisini secip getirmedi, bunu hesaplayabilecek olanlar yöneticilerdir, ancak futboldan zerre anlamayan adamlar yönettigi icin 4 yildir kulübü, hep ayni sorunu yasiyoruz. Kulüb adina futbol anlaminda hesap yapan hic kimse yok.
Tudor´da populizim hamlesi, taraftar istiyor diye alinan bir hoca. Yönetimde sportif düsünme kapasitesi yok.
Tek katılmadığım nokta,yönetim sportif düşünmüyor.Yani bir şeyler yapmak istiyor ama yapamıyor değil,umurlarında değil spor kulübü.Adamların işi gücü Riva-Florya,hisse,arsa arazi otel motel vb.Spor kulübünü kapatmak gibi bir şansları olsa tereddütte bile kalırlar o kadar güvenmiyorum bu adamlara,düşün.