Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coktan yapti bile yaw.Denizli de iyi kotu yarista olan takimin icine etmisti.Ilk maclarinda bjkye yenilmisti Tudor gibi.

Avrupa Ligi potasından düşmeyiz herhalde bu sefer.Düşersek sonumuz fena bu sefer tutunacak kupa da yok.Avrupa'ya gitmemenin hiçbir avantajı yok adam gibi bir kadro yapılanman yoksa,bu sene gördük bunu.

Avrupa Ligi potasından düşmeyiz herhalde bu sefer.Düşersek sonumuz fena bu sefer tutunacak kupa da yok.Avrupa'ya gitmemenin hiçbir avantajı yok adam gibi bir kadro yapılanman yoksa,bu sene gördük bunu.

Yok bu sefer en kotu 4. oluruz.Ben 3. olacagimizi dusunuyorum.

Ya arkadaşlar bu takıma kurt hoca lazım... Orta yaş üzeri Feldkamp'ın geldiği gibi, Piontek gibi, Derwall gibi... İlk önce takımı adam edecek, sonra sistemi oturtacak. Tıpkı Mustafa Denizli ve Fatih Terim gibi de yardımcı antrenörlerle ileride de harikalar yaratırsın... Ama bu takıma kesinlikle kimin ne yaptığını gören, fanteziye kaçmadan bir adam lazım. Jor'la, Tudor'la olmaz. Bu adamların çapları ne ki takımı adam edecekler. İlla genç alacaksan basacaksın parayı ŞL takımlarından Emery, Simone, Tuchel, Klopp gibi adamları alacaksın. Ya da biraz zor ama kendi takımda liderlik yapabilen Drogba sert ve mert bir adam alacaksın.

Eskiden yeni teknik direktör geldiğinde takımda bir hava oluşurdu. Mancini geldiğinden beri bu havayı takımda göremedim. Futbolculara hiç bir etkisi yok. Ama şu bir gerçek ki kim ne derse desin Almanlardan şaşmayacaksın...
Takimi adam edecek kismindan aonrasini okumadim...

Bu takim adam olmaz rdas kadro silbastan olmali...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Ligden gelecek sezon umudum olmadığı için normalden de fazla önemsiyorum Avrupa'yı.Kupa ile birlikte sezona heyecan yaratan ana kulvar olacak şüphesiz.Dursun'un şampiyonluk görebileceğini sanmıyorum.Bari turnuva takımı olur muyuz onu görelim.

Ligden gelecek sezon umudum olmadığı için normalden de fazla önemsiyorum Avrupa'yı.Kupa ile birlikte sezona heyecan yaratan ana kulvar olacak şüphesiz.Dursun'un şampiyonluk görebileceğini sanmıyorum.Bari turnuva takımı olur muyuz onu görelim.

Dursun kalirsa UEFA'da da gruplarda eleniriz.

5. oluruz. Trabzon puan ortalaması 40 civarı bu yarı için belli oldu biz 1 kazan 1 kaybet gideriz böyle daha.

Volkan ve Aziz ne yapar eder manüpile eder Arena maçını. Kaldı ki derbi alacak kadro da yok elimizde. Fener geçemeyebilir bizi ama Antalya ile 8 puan fark kapanırsa şaşırmam.

Dursun kalirsa UEFA'da da gruplarda eleniriz.

Tudor'dan benim umudum var,kalburüstü 2-3 adam alınır da 1-2 tur geçebilir miyiz diye umudum var o yüzden.Yoksa şu elimizdeki kadro Avrupa Ligi önelemesinde bile elenebilir bırak grupları.Gruptan zaten kesin çıkamaz.Yaşamadığımız rezillik bir o kaldı,AL'de gruptan çıkamama.

5. oluruz. Trabzon puan ortalaması 40 civarı bu yarı için belli oldu biz 1 kazan 1 kaybet gideriz böyle daha.

Volkan ve Aziz ne yapar eder manüpile eder Arena maçını. Kaldı ki derbi alacak kadro da yok elimizde. Fener geçemeyebilir bizi ama Antalya ile 8 puan fark kapanırsa şaşırmam.

Fb bizi yener ama ligde gecemez diyr dusunuyorum.Trabzon'dan cacik olmaz.Riza hocamin da lig sonuna dogru dususleri meshurdur.

Tudor'dan benim umudum var,kalburüstü 2-3 adam alınır da 1-2 tur geçebilir miyiz diye umudum var o yüzden.Yoksa şu elimizdeki kadro Avrupa Ligi önelemesinde bile elenebilir bırak grupları.Gruptan zaten kesin çıkamaz.Yaşamadığımız rezillik bir o kaldı,AL'de gruptan çıkamama.

Benim Tudor'dan da umudum yok.

Fb bizi yener ama ligde gecemez diyr dusunuyorum.Trabzon'dan cacik olmaz.Riza hocamin da lig sonuna dogru dususleri meshurdur.

Benim Tudor'dan da umudum yok.

Gelecek yılı bekleyelim diyorum ben.Bu sene zaten Kayseri maçıyla bitmişti hayal gördük biz en başından beri.

Ben de görüşümü Fener alır diye değiştirdim bugünkü maçtan sonra.Bir tane kritik maç alamadık bu yıl.Sen de bugünden sonra derbiyi kaybederiz demeye başladın değil mi.

Hayır neden bizim hocalar takıntılı ? Birinde yerli takıntısı vardı birinde oyuncu değiştirmeme takıntısı bunda da 3 defans takıntısı ... 2-0 geride iken bile 3 defans oynatırsan değil 10, 9 kişi bile kalsalar direnirler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelecek yılı bekleyelim diyorum ben.Bu sene zaten Kayseri maçıyla bitmişti hayal gördük biz en başından beri.

Ben de görüşümü Fener alır diye değiştirdim bugünkü maçtan sonra.Bir tane kritik maç alamadık bu yıl.Sen de bugünden sonra derbiyi kaybederiz demeye başladın değil mi.

Ben Talisca'nin garip golunden sonra yenilecegimizi dusunmeye basladim.

s-df5c8ccb2132f765470a7e559280895586d7d578.jpg

C7N_29PX4AAQg8b.jpg

:k19:

Ben Talisca'nin garip golunden sonra yenilecegimizi dusunmeye basladim.

2005-2006
2006-2007
2009-2010
2010-2011
2011-2012

Bu halkaya 2016-2017 de eklenirse üzülürüm açıkçası.Biz 18 senedir kazanamıyorken adamlar en kötü 3-4 senede bir yenip gidiyor.Acep ne zaman Fener'i içerde dışarda yendik en son.Rahat bir 25 sene vardır herhalde.

2005-2006
2006-2007
2009-2010
2010-2011
2011-2012

Bu halkaya 2016-2017 de eklenirse üzülürüm açıkçası.Biz 18 senedir kazanamıyorken adamlar en kötü 3-4 senede bir yenip gidiyor.Acep ne zaman Fener'i içerde dışarda yendik en son.Rahat bir 25 sene vardır herhalde.

Ben de uyuz oluyorum itogullarina yenilmeye yaw.Mustafa Denizlili 90-91'de icerde disarda yendik en son.

Hayır neden bizim hocalar takıntılı ? Birinde yerli takıntısı vardı birinde oyuncu değiştirmeme takıntısı bunda da 3 defans takıntısı ... 2-0 geride iken bile 3 defans oynatırsan değil 10, 9 kişi bile kalsalar direnirler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben yanlış oyuncu değişikliklerine ve oyuncu seçimlerine daha çok taktım açıkçası. Aylarca top oynamamış avel bir bek oyuncusunu stopere koyuyorsun, Yasin avel avel top oynarken belkide sahanın en çok çalışanı linnesi oyundan çıkarıp yerine adam alıyorsun. Nedir şu Yasin sevgisi anlamadım gitti.

Ilk macinda takimin en iyisi Linnes'i cikarip oyunu mahvetti ve Rize'ye puan kaybettik.

Trabzon macinda takimi frenleyen, her atagini batiran Yasin dururken yine tek hucum aksiyonlarinda bulunan Linnes'ui cikartti.

Futbolun teknik taktik yonunden nasibini almis biri bu hatalari yapmaz. Ben gelecek sezon icin kalmasi taraftari degilim.

Öncelikle bu maglubiyeti Tudor aleyhindeki öngörü yada düsüncelerini teyit etme firsati olarak kullananlar taraftarliklarini bir gözden gecirsinler.

Tudor umut vaadeden bir teknik direktördü fakat sonuclardan bagimsiz olarak beklentinin bariz sekilde altinda kaldi. Yine de yeterliligine dair ciddi soru isaretleri uyandirmasina ragmen sezon sonuna kadar krediyi hakediyor, ki önünde de ekstra 2 haftalik ara var. Sezon sonuna kadar kendisinden beklenen, galibiyetten ziyade belli bir oyun anlayisini oturtabilmesi.

Galatasaray son 3 sezondur Derwall'le olusan ve kendi ekolü haline gelen oyun anlayisinin epey uzaginda kaldi ve taraftarin beklentisi bu ekole uygun bir futbol seyretmek. Dizilis, savunma anliyisi, hücum varyasyonlari vs. teknik/taktik konular olarak degiskenlik gösterebilir ama Galatasaray'in ofansif ve agresif oyun anlayisi degistirilemez, bu Galatasaray'in yalnizca ekolü degil, ruhudur.

Tudor bu konuda veremedigi isigi verebilir mi muamma fakat Galatasaray'in asli sorunu tartismasiz olarak yönetimdir. Bu yönetim gönderilmedigi sürece her anlamda kan kaybetmeye devam edecegiz.

Hayal ama umarim Haldun Üstünel'in profesyonel bir ekibi de yanina alarak futbol sube sorumlusu oldugu ve yönetimsel vasiflarinin yaninda TFF'ye de dis gecirebilecek bir baskani olan yeni bir yönetim gelir bu baharda yapilacak bir olaganüstü kongreyle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de uyuz oluyorum itogullarina yenilmeye yaw.Mustafa Denizlili 90-91'de icerde disarda yendik en son.

Keramet stadda değilmiş,kurulan kadrolardaymış demek bunu da görmüş olduk bence.Olimpiyatlı sezonu saymazsak içerde 2 yıl üst üste Bjk'ye kaybettiğimizi hatırlamıyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt