Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vasat bile olsa bir futbol aklıyla hareket edilmesinin yararına inanmışımdır daima ki Tudor' un iyi bir TD kariyeri olacağına inananlardanım...

Tudor sezonu kötü bitirdi ve gönderildi diyelim. Tehlikeyi görmüyor musunuz?. Yeni TD falanca olacak, yok filanca; geldiydi, gelecekti derken kadro yine Mehmet Özbek ve meçhul akıldanelerinin engin futbol bilgisiyle şekillenecek!. Sonrasında getirilecek kişi kim olsa fayda etmesi zor...

Bu sezonun mevcut kadroyla peşinen kaybedilmiş olduğunu en baştan kabullenmiş biri olarak objektif düşünebildiğimi umuyorum. Tudor, çok yüksek maliyetli transferleri şart koşacak profilde biri de değil. Risk alınacaksa onun inisiyatifiyle alınsın bari. Mevcut aciz yönetimin inisiyatif kullanmasından çok daha makbuldür; hatta herhangi bir yönetim için de geçerlidir bu dediğim...

Tudor yeni sezonda; Chedjou, Sabri, Hakan ve Cavanda'yı kadroda düşünmüyor. Linnes için de gelen teklifler değerlendirilecek. (beIN SPORTS)

Hocam defansi komple yenileyecek

30 dk sonra beyoglu gsstoreda carole ile imza toreni duzenleyecek hocayi yakindan bi gidip gorelim. Iletmemi istediginiz mesaj var mi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 dk sonra beyoglu gsstoreda carole ile imza toreni duzenleyecek hocayi yakindan bi gidip gorelim. Iletmemi istediginiz mesaj var mi ?

Kendisinden potansiyelli 1-2 hırvat oyuncu transferi beklediğimizi söyle R'das

Bir de takımda büyük revizyon yapılmalı. İsimleri asla önemsemeden operasyon yapmalı, bu operasyon olmazsa bu kadro kendisi dahil bütün Teknik Direktörleri harcar,bunun farkında olmalı.

Vasat bile olsa bir futbol aklıyla hareket edilmesinin yararına inanmışımdır daima ki Tudor' un iyi bir TD kariyeri olacağına inananlardanım...

Tudor sezonu kötü bitirdi ve gönderildi diyelim. Tehlikeyi görmüyor musunuz?. Yeni TD falanca olacak, yok filanca; geldiydi, gelecekti derken kadro yine Mehmet Özbek ve meçhul akıldanelerinin engin futbol bilgisiyle şekillenecek!. Sonrasında getirilecek kişi kim olsa fayda etmesi zor...

Bu sezonun mevcut kadroyla peşinen kaybedilmiş olduğunu en baştan kabullenmiş biri olarak objektif düşünebildiğimi umuyorum. Tudor, çok yüksek maliyetli transferleri şart koşacak profilde biri de değil. Risk alınacaksa onun inisiyatifiyle alınsın bari. Mevcut aciz yönetimin inisiyatif kullanmasından çok daha makbuldür; hatta herhangi bir yönetim için de geçerlidir bu dediğim...

Tudor'a destek verilmesinden yanayım reis bende gerçekten

Bunu bir kabul edelim Tudor geldiğinde şampiyonluk hayali filan çoktan bitmişti bizim için özellikle futbolcularımız fizik ve mentalite olarak kafada bitirmişti sezonu ondan sonra Sir Alex Ferguson'da gelse sihirli değnek olsa elinde yine bir anda düzeltemezdi bu takımı

Benim Tudor'dan beklentim büyük modern futbolun getirisi olan bir futbol aklı anlayışı var inşallah yeni yönetim ile kuracağı bir takımın başında komple bir sezon geçirmesini isterim Tudor'un

Tudor'a tek eleştirim sanırım defans olarak kapanan kompakt oynayan rakibi bıktıracak kadar çok koşan mücadele eden bir takım yaratmak istiyor bu doğru iyidir ama Galatasaray ve STSL standartları için çok daha fazla hücum aksiyonuna girişmemiz lazım ne bileyim kanatları daha efektif kullanmamız lazım rakibi ilerde boğmamız lazım hani hücum etsin bu takım

C7sHuu9XwAAxh2j.jpg

Tudor: "Milli takım aralarını sevmiyorum. Eksik çalışıyoruz. Bugün 7 kişi vardı antrenmanda."

-Tudor'a 5 numaralı forma hediye edilmesine üzerine;

Tudor: "Çok güzel, teşekkürler."
Carole: "Hocamız oynayabilecek durumda şu an."

Hoca'ya sor bu Linnes'in sucu ne diye. Bir de Carole'a söyle biraz kendine ceki düzen versin. Kafasinda kavak yelleri esiyor sezon basindan beri.

Yakıyorsun hocam.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Tüzemen: Igor Tudor'u Bilic'e benzetiyorum, hareketleri bana samimi gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt