- 3 Temmuz 2012
- 139.479
- 87.929
- 5.338
la oglm Tolgayi koruyanlari nadir kisilerden birisiyim. Halen ilk 11de oynamasi gerektigini düsünüyorum.
Katılıyorum zaten forumda futboldan anlayan 2 3 üyeden biriyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
la oglm Tolgayi koruyanlari nadir kisilerden birisiyim. Halen ilk 11de oynamasi gerektigini düsünüyorum.
Futbol nedir? Ofsayddan biraz bahsedermisiniz? İyi günler.Katılıyorum zaten forumda futboldan anlayan 2 3 üyeden biriyiz
Kendisinden potansiyelli 1-2 hırvat oyuncu transferi beklediğimizi söyle R'das30 dk sonra beyoglu gsstoreda carole ile imza toreni duzenleyecek hocayi yakindan bi gidip gorelim. Iletmemi istediginiz mesaj var mi ?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vasat bile olsa bir futbol aklıyla hareket edilmesinin yararına inanmışımdır daima ki Tudor' un iyi bir TD kariyeri olacağına inananlardanım...
Tudor sezonu kötü bitirdi ve gönderildi diyelim. Tehlikeyi görmüyor musunuz?. Yeni TD falanca olacak, yok filanca; geldiydi, gelecekti derken kadro yine Mehmet Özbek ve meçhul akıldanelerinin engin futbol bilgisiyle şekillenecek!. Sonrasında getirilecek kişi kim olsa fayda etmesi zor...
Bu sezonun mevcut kadroyla peşinen kaybedilmiş olduğunu en baştan kabullenmiş biri olarak objektif düşünebildiğimi umuyorum. Tudor, çok yüksek maliyetli transferleri şart koşacak profilde biri de değil. Risk alınacaksa onun inisiyatifiyle alınsın bari. Mevcut aciz yönetimin inisiyatif kullanmasından çok daha makbuldür; hatta herhangi bir yönetim için de geçerlidir bu dediğim...
30 dk sonra beyoglu gsstoreda carole ile imza toreni duzenleyecek hocayi yakindan bi gidip gorelim. Iletmemi istediginiz mesaj var mi ?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En az bilic kadar looser.Levent Tüzemen: Igor Tudor'u Bilic'e benzetiyorum, hareketleri bana samimi gelmiyor.