Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'u eleştirecek 2 noktam var

1)Bu takım neden hiç hücum yapamıyor ?

2)daha çok 3-4-3 gibi değilde 3-4-2-1 gibi oynuyor takım burda Sneijder ve Bruma yı 2 tane CAM gibi kullanıyor. Şu takımın hücum gücünün %99'u olan STSL'nin en iyi sol kanadı olan Bruma'yı sağ 10 numara olarak oynatmak gerçekten saçmalık

Igor Tudor: İstanbul şahane bir yer ama benim burada bulunma sebebim Galatasaray. Galatasaray'ın kazanması için uradayım. (Tivibu Spor)

Goal TürkiyeOnaylanmış hesap @GoalTurkiye 11 dk.11 dakika önce

Igor Tudor: Gelecek sezon şampiyon olacak bir takım yaratmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz.

Goal TürkiyeOnaylanmış hesap @GoalTurkiye 11 dk.11 dakika önce

Igor Tudor: Burada süregelen bazı problemler var ama şu an bunları konuşmanın anlamı yok. Bunlar çalışarak ve antrenmanla düzelecek.

Goal TürkiyeOnaylanmış hesap @GoalTurkiye 9 dk.9 dakika önce

Igor Tudor: Üçlü, dörtlü savunma sistemleri hakkında konuşmayı fazla sevmiyorum. Bana göre üçlü savunmayla daha sağlam oluyorsunuz.

Goal TürkiyeOnaylanmış hesap @GoalTurkiye 7 dk.7 dakika önce

Igor Tudor: Sezonun geri kalanındaki hedefimiz olabildiğince fazla puan toplamak. Aslında zirveyle aramızda fazla fark da yok. Göreceğiz...

Goal TürkiyeOnaylanmış hesap @GoalTurkiye 4 dk.4 dakika önce

Igor Tudor: Bana göre şu an dünyanın en iyi merkez forveti Gonzalo Higuain. Chelsea ile arasındaki Juventus eşleşme heyecan verici olacak.

Goal TürkiyeOnaylanmış hesap @GoalTurkiye 2 dk.2 dakika önce

Igor Tudor: Gianluigi Buffon inanılmaz bir lider. Onu bir de soyunma odasında görmelisiniz. Keşke 10 yıl daha oynasa...

Igor Tudor: "Sneijder'le çok güzel bir iletişimimiz var. Sneijder çok iyi iletişim kuran biri, çok özel yetenekleri var" (Tivibu Spor)

Istifa etmeye bilirisin. Artik 3 lü defansdan vazgec bu sezonluk.

C8JNyQaUMAAn6Td.jpg

Haydi be reis artık yavaş yavaş fark ortaya koysun bu takım

Valla illa kazanalım şöyle böyle demiyoruz kazanmak için savaşsın takım yeterki ...

Şu takım hücum etsin be reis ve Sneijder Poldi Selçuk üçlüsü aynı anda sahada olmasın mümkünse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt