Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisine desteğim devam edecek.
Geldiği günde söylediğim gibi kriter alınacak sezon bu yarım sezon olamaz. Bu futbolcu topluluğu herkesin başını yakmıştır, bu oyuncu topluluğu şampiyonluğa oynayacak bir topluluk değildir. Hamza sezonunda muslera ile 4.yıldızı kazandık. Muhtemelen 30 senede 1 olur öyle sezonlar.

Selçuk - Sneijder gibi oyuncuların geldikleri ilk 2 sene dışında düşüşte olduğunu görebiliyoruz, herşeye doymuş bir futbolcu topluluğu ile yetenek yoksunu daha doğrusu beyin yoksunu topluluğun elinden ancak bu kadar gelebilir.

1 sezon kendi istediği oyuncu gurubu ile çalışmasına izin verilip rahat bırakılmalı, yoksa tudor gelir mourinho gelir dursun özbek efendi bütün sorumluluğu hocalara yıkmaya devam eder.

Adanaspor maçında sonradan oyuna giren ve yedek bekleyen futbolcular maçın ardından sahada çalışıyor. (Gama)

C8gq4R2XUAEGsBK.jpg

İkinci yarıda çok istekli bir takım gördük ve bunda payı var.

Başak ve Fb maçları geliyor, takımı en iyi şekilde hazırlamak lazım

cenk-cavanda-sabri-chedjou-koray-hakan-salih-jong-wesley-poldi

ve diğer kiralıkların hepsi gitmeli

çoğunun üstünü çizmiş gibi görünüyo zaten

Cok talihsizlik var. Bu takim 4-4-2 oynar ama sürekli sakatliklar cikiyor, ve yedek forvetimiz yok. Takim boyu cok kisaydi, ve cok rahat pozisyon bulabildik.

Dizilis cok da kafaya takilmamasi gerekir dedik, de millet öldürdü. Su son degisiklikte bugün, dizilis farkinin cok da önemsiz olmadigini gördük. Birden yine 3´lü savunmaya gectik, ve takim ne yapacagini sasirdi bir 4-5 dakika. Sonra rolantiye giresekte, takimin boyu asiri derece uzadi, oyuncular birinden koptu. Tam takim ucarken, birden köreldik...

Oysaki iki bekimiz de ileri cikiyor, stoperlerimiz orta sahada topu kapiyor, ve direk ileri oynarken, cok cabuk kalabalik haline gelip, rakiplere karsi cogunluk üretebiliyorduk. Her an gol pozisyona girebilecek durumdaydik ilk 65 dakika. Iki forvetimiz de iyi kötü, macin genel anlaminda oyunun icindeydi.

Bunu begendim, Tudor hoca bunu sürdürmeli.

Ama Eren sakatlandigindan dolayi, muhtemelen olmayacak. Bizi sezona sadece 2 forvet ile sokan sorumlulara, tesekkür etmek lazim.

Son düzenleme:
Saha kenarında bize yakışıyor ama şu 3'lü 4'lü konusu bizdeki geleceğini belirleyecek. Yazık etmese kendine.

Tudor: "Eren'in son saniyedeki sakatlığına çok sinirlendim ve kravatımı bu nedenle çıkardım. Eren'i daha öncesinde çıkarmayı düşünüyordum."

Tudor: "Linnes'in önemli bir performansı vardı ve bunu da iyi bir şekilde kullandı. Ahmet'i, Josue'yi ve onu tebrik ediyorum."

iste bu

Levent Tüzemen: G.Saray yönetimi Igor Tudor için Başakşehir ve F.Bahçe maçlarını bekliyor ligi iyi yerde bitiremezse gider.

İlk önce bu leş kadroyu kuran şerefsiz yönetim gitse keşke.

İyi alıştılar sürekli hoca yemeye

Yazın istediği adamlar alınmayacak muhtemelen,ya kendi istifa edecek ya da başarısız sonuçlardan dolayı taraftarın gazını almak için yine hocayı kovacak Dursun.Her halükarda gelecek sene gidecek yani.Pek fark etmeyecek o yüzden.

Sabri-Ahmet-Semih-Linnes
Selçuk-Josue
Garry-Sneijder-Yasin(Bruma)
Eren

ile devam ederse Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından 6 puan alırız. Hoca da rahatlar biz de.

Çok iyi hoca !!! Kadro mühendisliği systemine göre yap uzun vaadede büyük işler yapa bilir. Desteği görmeyecek ama bence ki zaten yavaşca sezler yükselmeye başlamış

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

Sabri-Ahmet-Semih-Linnes
Selçuk-Josue
Garry-Sneijder-Yasin(Bruma)
Eren

ile devam ederse Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından 6 puan alırız. Hoca da rahatlar biz de.

Kovulmasini mi istiyorsun baba Tudor´u ? Senin de üc orta saha takintin var. Dizilisinde her daim, özellik ile de hasbelkader zor maclarda oldugu gibi, o tüm 3lü orta saha oyundan düser, ve forvet stoperler arasinda kayboluyor. xde oyuncudan sayilmadigi icin, maca verimlilik acindan 5 eksik ile baslariz.

Adanaspor maçında sonradan oyuna giren ve yedek bekleyen futbolcular maçın ardından sahada çalışıyor. (Gama)

C8gq4R2XUAEGsBK.jpg

takdir ettim.

3 lü defansa gecmesinde ise küfür ettim.

Haftaya Eren yoksa

Nando
Cavanda Ahmet Semih Linnes
Josue Selcuk
Yasin Sneijder Gary
Poldi

diye devam

Bunun basarili olmasini cok istiyorum, ama habire hata yapiyor.. Umarim bundan sonra dogru yolu bulur hoca

Kovulmasini mi istiyorsun baba Tudor´u ? Senin de üc orta saha takintin var. Dizilisinde her daim, özellik ile de hasbelkader zor maclarda oldugu gibi, o tüm 3lü orta saha oyundan düser, ve forvet stoperler arasinda kayboluyor. xde oyuncudan sayilmadigi icin, maca verimlilik acindan 5 eksik ile baslariz.

Başka adam yok işte.

75den sonra durdu takım hatta ortasahayı geçemedik.
Dejong ve tolganın kuracağı oyundan ne olur ki zaten?
Bu 2 adamın bizim takımda ne işleri var acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt