Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam Galatasaray'in hocasi degil demistim ve tabi ki futbol alimi GSCimbom uyeleri uzerime gelmisti. Simdi tekrarliyorum bu adam bizim hocamiz degil, olamaz!!!

Dursun kalacaksa ki oyle gorunuyor bu da kalsin bir sene daha her td oncekinden kotu oluyor

Saçma sapan oyuncu değişiklikleri yapma yav. Tamam malzeme kötü eyvallah da eldekini iyi kullanmaya çalış madem.

tapatalk

O kadar yazdım bu takımın başına değil Fatih Terim, kralı gelse (Mourinho, Ancelotti, Klopp vb) bu oyuncu grubuyla bir halt olmaz diye.

Hepiniz salladınız adama beden hocası falan filan diye. Riekerink'in kovulması yönetimin taraftarın gazını alıp kendi üzerilerindeki baskıyı azaltma çabasından başka bir şey değildi.

Riekerink'in gönderilmesi ne kadar yanlış olsa da şu an Tudor'un gönderilmesi de yanlış olur. Bu sorun hoca değiştirerek çözülmez.

1. Yönetim değişecek
2. Oyuncular değişecek

Baktın yine olmuyor, TD ancak o zaman değişir.

Hayır TD'den de ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Semih'ten Marquinhos, Chedjou'dan Kompany, Selçuk'tan Modric, Eren'den Ibrahimovic falan mı yaratacak ne yapacak?

Bunu bazilari anlamiyor iste

Hala sorun hoca'da diyorlar, adama kendi kadrosunu kurma firsatini bile vermiyorlar

Takimda 3 4 oyuncu haric hepsi yetersiz, cogu yaşli ve basariya doymus hantal oyuncular. Hamit de demisti, istikrar yok. Devamli hoca degistiriyoruz, peki tek suclu hoca mi.

Bu oyuncu toplulugu yaşli ve hantal, yarisindan fazlasi gitmesi lazim.

Bunu bazilari anlamiyor iste

Hala sorun hoca'da diyorlar, adama kendi kadrosunu kurma firsatini bile vermiyorlar

Takimda 3 4 oyuncu haric hepsi yetersiz, cogu yaşli ve basariya doymus hantal oyuncular. Hamit de demisti, istikrar yok. Devamli hoca degistiriyoruz, peki tek suclu hoca mi.

Bu oyuncu toplulugu yaşli ve hantal, yarisindan fazlasi gitmesi lazim.

Bazıları değil çoğu kişi anlamıyor.

Şimdi sezonu 5. bitiririz. Sezon sonu Tudor'u da kovarlar. Bu sefer de bakın yabancılarla olmuyor deyip Hasan Şaş, Sergen, Cihat Arslan gibi birini bulup getirirler.

Yine Serdar, Ahmet, Tolga, Eren gibi 3-4 tane ancak rotasyonda kullanılabilecek kalitede oyuncu alıp as takım oyuncusu yaparlar. Taraftar da yeni hoca ve oyuncuların gelmesinin ardından başlayan hazırlık maçlarında Avusturya 2. ligi takımlarına karşı alınan farklı galibiyetleri görünce bir gaza gelip yönetime tepkiyi unutur. Yine şampiyonluk hayalleriyle lige başlanır. 8. haftada liderle puan farkı 5 olunca homurdanmalar başlar ve bu sezonun birebir tekrarını yaşarız.

Başkan bozuntusu hain de amacına ulaşıp görev süresini tamamlar. Sonra da yeni başkan bir enkazı devralır ve bunun sürekli Aysal'a salladığı gibi onun dönemi de Dursun saçma sapan oyuncular almış oyuncular gitmek istemiyor, kimse de almak istemiyor ben napayım diye ağlamasıyla geçer.

Rahat en az 3-4 sene daha başarı falan yok yani. 10 senedir CL göremeyen FB'ye dönüşmesek bari.

Gelecek sene Tudor'a emanet edilmeyecek kadar değerli

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelecek sene Tudor'a emanet edilmeyecek kadar değerli

Sen baskanlik koltugunu kime emanet etmissin ona bir bak, onunla son 2 yil tum branslara bir bak ne haldeyiz, bu rezalet yilda ettigimiz zarar 240 milyon TL!!!

Butun bunlara baktiktan sonra hala gelecek yilla ilgili ana problemi Tudor olarak goruyorsan ben sana daha ne diyim?? :(

Sen baskanlik koltugunu kime emanet etmissin ona bir bak, onunla son 2 yil tum branslara bir bak ne haldeyiz, bu rezalet yilda ettigimiz zarar 240 milyon TL!!!

Butun bunlara baktiktan sonra hala gelecek yilla ilgili ana problemi Tudor olarak goruyorsan ben sana daha ne diyim?? :(
Dursun devam etsin diyen adamın Galatasaraylılığından şüphe ederim.
Eee artık Dursun istifa etsin demeye gerek yok çünkü olması gereken bu.
Benim düşüncem yeni yönetim yeni bir hoca ve yeni bir futbolcu kadrosu.

SİL BAŞTAN

Bizden seneye de bir bok olmaz. Bu adama dair tek bir beklentim var o da bizim milyonluk essekler yaz kampinda kusana kadar kosturmasi calistirmasi.

Yata yata göt büyüttüler 2 senedir, dogduklarina pisman etsin hepsini. Top oynamiyorlarsa bari kondisyon olarak hazir olsunlar diri bir takim görelim uzun süre sonra.

Analarindan dogduguna pisman et bu mal sürüsünü.

Sabri malını oynatan adamdan hoca olmaz

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Dursun devam etsin diyen adamın Galatasaraylılığından şüphe ederim.
Eee artık Dursun istifa etsin demeye gerek yok çünkü olması gereken bu.
Benim düşüncem yeni yönetim yeni bir hoca ve yeni bir futbolcu kadrosu.

SİL BAŞTAN

Aynen. Cunku dursunun tek bir futbolcu veya td transfer etmesini iatemiyorum artik. Yine muzmin sakat ise yaramaz futbolcuyu komisyon karsiligi alacaktir.

Ucuz teknik adam alip isler kotu gidince sanki problem dursunda degil de td gibi gosterip onu rahatca kovacak ve zaman kazanacaktir.

Once dursun kiicina tekmeyi yemeli.

Kenarda lahm veya dani alves varda tudor mu oynatmiyor

Bu argüman kadar sacma birsey yok. "Kenarda X var da Y var da.."

Böyle sacma bir argüman mi olur yahu. Sabri'nin üstünü cizdi diye haberler cikiyor Basaksehir macinin kadrosuna dahi almiyor sonra hooop Fener macinda ilk 11.

Linnes var, adamin Sabri den ne eksigi var yahu. Sabri miladini yaklasik 5-6 sene önce doldurdu. 2010/11 sonrasi onu da yollamamiz lazimdi, kurtulmak icin muhtesem bir firsatti.

Bu argüman kadar sacma birsey yok. "Kenarda X var da Y var da.."

Böyle sacma bir argüman mi olur yahu. Sabri'nin üstünü cizdi diye haberler cikiyor Basaksehir macinin kadrosuna dahi almiyor sonra hooop Fener macinda ilk 11.

Linnes var, adamin Sabri den ne eksigi var yahu. Sabri miladini yaklasik 5-6 sene önce doldurdu. 2010/11 sonrasi onu da yollamamiz lazimdi, kurtulmak icin muhtesem bir firsatti.

Linnes'in oynamasini isteyenlerden biriyim zaten, ama ha linnes oynamis ha sabri, ikiside yetersiz, ikiside ilk 11de oynayacak seviyede degil, tudor'u bende elestiriyorum ama sacma sapan elestiriler yapmayin bari. Yok su oynasaydi yok bu oynasaydi, kenarda kim var kim, bos konusmayin, kadro çöp çöp.

Sabri cooooktan gitmesi lazimdi zaten, umarim sene sonu bir salaklik edip tekrar uzatmazlar.

Yav adamın mentalitesinde sorun var diyoruz siz daha kadroda şu mu var da oynatmıyor diyorsunuz.Kadroda o dediğiniz adamlar da olsa bu kafayla bu takımdan cacık olmaz.Adam büyük maçları kaybetmemek için oynuyor kazanmaya değil.Senin böyle bir hocan varsa elinde Ronaldo,Messi falan yoksa yine her maç kanser olursun.Bazı arkadaşlar Ersun örneğini vermiş.Ersun en azından hücum yaptırmayı düşünüyor takımına.5 stoper 2 ön libero yapıp oynatmıyor takımı ki o Ersun'un takımı 2-3 maç hariç ilk yarı neredeyse her maçında iyi oynadı.Adamların 10 tane yüzde yüz golü atamayıp 0-0 bitirdiği Akhisar maçını bile hatırlıyorum o kadar zaman geçmesine rağmen.Forvetlerinin mallığından dünya kadar puan kaybettiler.Tudor da öyle oynatsın da sabredelim ama Ersun'un oynattığı oyunun yarısı bile yok

Linnes'in oynamasini isteyenlerden biriyim zaten, ama ha linnes oynamis ha sabri, ikiside yetersiz, ikiside ilk 11de oynayacak seviyede degil, tudor'u bende elestiriyorum ama sacma sapan elestiriler yapmayin bari. Yok su oynasaydi yok bu oynasaydi, kenarda kim var kim, bos konusmayin, kadro çöp çöp.

Sabri cooooktan gitmesi lazimdi zaten, umarim sene sonu bir salaklik edip tekrar uzatmazlar.

Ben niye onu oynatmadi niye bu oynatmadi demiyorum, sadece senin argümanini elestiriyorum dogru bulmadigim icin. Cünkü o argüman degil sadece bir bahane.

O zaman her basarisiz teknik direktör cikip "sanki kulübüde robben var lahm var" diye konussun. Böyle mantik mi olur yahu.

Sen teknik direktör olarak elindeki malzemenin suyunu cikaracaksin en iyi sekilde verim alacaksin. Tudor geldiginden beri tek bir futbolcunun artan performansi yok, Selcuk var biraz ama onun da performans olarak daha dibi görme imkani yoktu illaki biraz yukari dogru cikacakti. Bruma'yi köreltti, Yasini köreltti. Savunma sorununa sacmasapan fantaziler ile derman olmaya calisti.

Demek istedigim su, ben simdiye kadar Tudor'un takim üstünde bir "imzasina" rastlayamadim kac zaman olmasina ragmen.

Ligin ilk 5 sırasındaki takımlara karşı gol dahi atamadık Tudor yönetiminde şu adamı savunmanın mantıklı bi izahı yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt