Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Tudor senin futbol bilgine tüküreyim ben sahadaki 22 adamdan tek futbol oynayan çabalayan bu karaoğlan'dı tuttun maçın ortasında çıkardın neymiş şahsi oynuyormuş

Sen geldiğinden beri kendi borunu öttürmeye çalışıyon bir Bruma Linnes Sarbi Sinan'ı filan kadro dışı bırakırsın bir Sneijder Poldi'yi yedeğe çekersin her hafta faklı diziliş her maç farklı oyuncular çıkartırsın

Sonra sahadaki en iyi adamını şahsi oynuyor diye oyundan çıkartırsın kusura bakma Tudor zerre kadar inancım güvenim kalmadı sana inşallah biran önce defolup gidersin

Gerçekten maçlarda en ufak bir hücum planımız yok adım kadar eminim

Bu kadar çok orta açılan maçta Eren'in yedek beklemesi
Eren'in olduğu maçlarda hiç orta açmamamız
Bruma'nın bireysel oynuyor diye çıkarılması
Takımın hangi düzende oynadığı belli değil
Yasin nerde oynuyor kimse bilmiyor

Tudor döneminde her türlü istatistikde dibe vurduk 11-12. sıralardayız Tudor'un maçları göze alınınca bu takım haydi tamam çok gol yiyoruz çok pozisyon veriyoruz zart zurt ama artık hücumda yapamaz olduk Tudor geldikten sonra çoğu maçta gol bile atamadık yav sahada futbolcular doğaçlama oynuyor resmen kimsenin ne yapacağı belli değil

Ama bunlar tamamen Tudor'un suçu değil başta o yönetim sonra Tudor sonra o gereksizler sürüsü futbolcularımız ...

ben güvenmiyorum bu adama.sneijderi,brumayı oynatacak adam lazım bize.küstürecek değil.

Ne yalan söyleyeyim kanım ısınmadı bu adama.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

git ulan,sneijder gidecek haberleri okumak istemiyorum

Ben Tudor düşmanı bir adam değilim ama gerçekten takımı katletti Tudor

Tudor gelmeden önce
Bruma 7 gol 8 asist
Sneijder 2 gol 13 asist
Yasin 10 gol 4 asist

Tudor geldikten sonra
Bruma 1 gol 0 asist
Sneijder 0 gol 0 asist
Yasin 0 gol 0 asist

Hani Bruma Sneijder Yasin Poldi'yi harcayıp Josue Cavanda Selçuk Semih'i kazanmaya çalışıyor

Tek bildiği 11 kişi topun arkasında durmak 90 dakika boyunca koşmak ....

Tüm bunlara rağmen birde defans yapamıyoruz hala çok fazla gol yiyoruz
Hala defans pozisyon almasını bilmiyor
Hala kafa toplarına çözüm bulamadı
Hala orta sahamız çok yumuşak kalıyor

victor perreira = tudor mağlesef acı gerçek.

Beşiktaş'ın başında Şenol Güneş var , Fenerbahçe yeni sezonda Aykut Kocaman ile anlaşacak , Trabzonspor'un başında Ersun Yanal var , biz de bu şovmenle uğraşıyoruz.

C-kt9hxXUAEknEI.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt