Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha sen onu diyorsun. O sene neden şampiyon olamadığımız malum.

Neyse renktaş bu yönetimle başarı zaten hayal büyük ihtimal tudoru gönderip yeni bir ismle anlaşacaklar. Eğer bu senede geçen seneki gibi komisyon transferleri yaparlarsa seneyede sezon içinde en az 3 teknik direktör daha değiştiririz diyorum ben :D

Neyse renktaş bu yönetimle başarı zaten hayal büyük ihtimal tudoru gönderip yeni bir ismle anlaşacaklar. Eğer bu senede geçen seneki gibi komisyon transferleri yaparlarsa seneyede sezon içinde en az 3 teknik direktör daha değiştiririz diyorum ben :D
Bu yazdığın senaryo gerçekleşir ise ki dursun oldukça öyle olacaktır, yazdığın son kaçınılmaz olacaktır.

Oyuncularin serefsiz oldugunu biliyoruz zaten ama 4 Mac kalmis kalan maclarda hala onlarla oynarsan hata yaparsin

Zaten sezon sonu gidecek en azindan cöpleri temizlesin

Oyuncular ayrı mal bu ayrı bir mal.

Gelir gelmez Bruma ya sardı herif. Takımın kaç tane sorunu var ama Bruma ya el attı hemen sanki en büyük sorun takımın en iyi oyuncusuymuş gibi. Bruma olsa belki Rize de kazanacaktık ilk maçında.

Ben demiştim o gün bunların yıldızı barışmaz artık diye keza öyle de okdu gördüğümüz gibi. Sen hoca olarak geldiğinden beri hiç bir oyuncunun performansı yükselmemiş.

Kimsenin beğenmediği Riekerink varken bile Bruma ve Yasin zirvedeydi performans olarak. Bu manyak geldi hem Brumayı mat etti hem de Yasinin verimini tamamen yok etti saçmasapan üçlü fantazisi yüzünden.

Abi oyuncular kötü falan bunu bir yere kadar anlarım ama sen hiç ışık vermiyorsun hoca olarak. Üçlü denedin denedin de ne oldu yine hooop dörtlüyr döndün hem de derbide. Daha önce göremiyorsan bunun işe yaramadığını değiştireceksin arkadaş ne diretiyorsun.

Önce Bruma sonra Sneijder ve şimdi yine Bruma ile uğraşıyor embesil.

Takımında bu adamlar varsa kullanmasını bileceksin. Yasini zerre sevmem ama adamın skora katkısını sıfıra düşürdü kaç hafta boyunca mesela.

Neyse ya Dursun gidine kadar bu herif kalır mı gider mi pek umrumda değil. Tudor gider başkası gelir ama pek birşey değişmez çünkü bu adamları getiren Dursum sonuçta. Adam eline altın alsa o altın değer kaybeder anında, böyle pislik bir herif bu Dursun.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Bence Bruma çok abartılıyor. Madem bu kadar iyi oyuncu neden Sociedad geri gönderdi? Neden Portekiz milli takımına çağırılmadı? Takım o kadar kötü ve futboldan uzak ki Bruma prens gibi görünüyor. Garibim Tudor. Aynısını Terim yapsa (ki yapar) acaba kaç kişi Tudor'u eleştirdiği kadar Terim'i eleştirirdi? Terim'in başarısında disiplinli, tavizsiz olmasının payı büyüktür desek herhalde yanılmış olmayız. Hayır bakıyorsun Messi'ye Ronaldo'ya o kadar isimleri var, deli gibi koşuyorlar, çırpınıyorlar. Bizdekiler de anca trip yapıyorlar. Hey yavrum hey. Maalesef Tudor'un bizde tutunabileceğini sanmıyorum, kendisine yazık olacak.

Bence Bruma çok abartılıyor. Madem bu kadar iyi oyuncu neden Sociedad geri gönderdi? Neden Portekiz milli takımına çağırılmadı? Takım o kadar kötü ve futboldan uzak ki Bruma prens gibi görünüyor. Garibim Tudor. Aynısını Terim yapsa (ki yapar) acaba kaç kişi Tudor'u eleştirdiği kadar Terim'i eleştirirdi? Terim'in başarısında disiplinli, tavizsiz olmasının payı büyüktür desek herhalde yanılmış olmayız. Hayır bakıyorsun Messi'ye Ronaldo'ya o kadar isimleri var, deli gibi koşuyorlar, çırpınıyorlar. Bizdekiler de anca trip yapıyorlar. Hey yavrum hey. Maalesef Tudor'un bizde tutunabileceğini sanmıyorum, kendisine yazık olacak.
Tudora katılıyorum
Bruma hususunda yanılıyorsun.
Dortmundda olsa şu an sözleşmesinde en az 50 m serbest kalma maddesi olurdu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptığı 11den çok farklı bi 11 söyleyebilirim ama içerde neler yaşanıyo bilmediğimden bu konuda eleştiri yapamayacağım. Anlamadığım konu 1-2 maç önce aynı takım baskılı, rakibe yakın oynarken Kasımpaşa karşısında neden rakibe basmadı, sürekli karşılamaya çalıştı. Bu değişim takımın kendisinden mi hoca böyle istediği için mi. Cidden anlamıyorum.

Bu adami bize getirmek icin sosyal medyada her turlu destek verenin aklina sçim

Takımın içine sıçtın iyice kendi egon yüzünden Bruma Sneijder gibi adamları harcadın

Bu takımında en ufak yerin yok artık

İlk defa bir Galatasaray hocasından nefret eder oldum hemde daha geleli kaç ay oldu şurda soğuttun kendinden iyice yazıklar olsun ...

Yok arkadaş bundan sonra saçma sapan Teknik Direktör maceralarına girmek yok adam akıllı Terim Ersun gibi ne vereceği belli adamlarla yola devam etmek lazım ...

Tamam Galatasaray'da futbolcular borosunu öttürüyor buna müdahele etmek lazım ama asıl sorun Bruma&Linnes filan mı yoksa Sneijder-Sarbi-Selçuk gibi adamlar mı ?

Bu ağır abilere elini bile sürmeye cesaret edemez Tudor aha 1-2 maç yedek bıraktı Sneijder'i gücü yetmedi şimdi paşa paşa 90 dakika oynatıyor aynısı Sarbi'de oldu

Ben senin egona tüküreyim emi Bruma&Linnes gibi adamlara diş geçirebiliyor ancak şu maçta Bruma'ya yaptığını Selçuk'a yap bakalım bir yiyosa o saniye görevinden eder seni bunu bildiği için ağır abilere ellemeden kendinde patronculuk oynuyor bu kel Hırvat ...

Beyler egodan ziyade disiplin uygulamaya çalışıyor ancak bunu yanlış adam üstünden yapıyor sinsi tiplere karşı böyle sert olmalı bruma hususunda babacan takılmalıydı

Adam çıkmış Galatasaray'da %10000 eminim suç teknik direktörde değil diyor suçu futbolculara yıkıyor tamamen Bundan sonra bu futbolcuların hiçbirisinin Tudor'u isteyeceğini zannetmiyorum bir tek ellemediği Selçuk sahip çıkar hocasına

Defol git la geldin daha kaç ay olmadan her maç ayrı bir olay her hafta farklı bir olay yeter la tüm bunlar bir kenara 10 maça çıkıyorsun 5'ini kaybediyorsun sadece 4'ünü kazanıyorsun bu bile yeterli defolup gitmen için ...

gelmesini istiyordum

ama dünki maçtan sonra belli oldu ki büyük takım hocası olmak için ya çok erken ya da hiçbir zaman olamaz

teknik direktör höd zöd ile takımı yönetmez

heleki büyük takım hocaları büyük futbolculara sahip hocalar iyi bir yönetici/idareci olmalı

idareci olmazsa kendi ezilir

taraftarı futbolcuları yönetimi ve kendini kimseyi ezdirmeden İDARE edebilmeli

2. yarıda sahaya çıkmayacağını söyleyen jardeli bir şekilde ikna eden LUCESCU gibi

yada antremanda olabilecek en kötü olaylardan biri olan 2 futbolcunun kavga etmesini (melonun rierayı odaya kilitleyip dövmesi) süper final haftası tolare edip 2 futbolcudan da faydalanan FATİH TERİM gibi

böyle hocalar bir yerlere gelebilir

dediğini yapmadı ve pas atması gerekirken atmadı diye hemen oyuncuyu çıkarma işini mourinho, ancelotti falan yapar da sen daha dünkü hocasın

rikerink gibi maldan sonra bizi toparlar dedim ama kesinlikle bizim hocamız olamaz

ya olgunlaşacak ya da hiçbir zaman büyük hoca olmayacak

C_PMAXUWAAADbLO.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt