Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor taraftar yuzunden geldi bu takima. Taraftar sosyal medyada Tudor ismini surekli soyluyordu bundan yonetimin haberi olmamasi imkansiz.

Bu Tudoru isteyenlerden biri de bendim. Ancak bu adamdan hicbirsey olmayacagi apacik net bir sekilde daha ikinci mactan ortaya cikti. Israra gerek yok sonucta Mourinho degil.

Bizim memleketin her koltuğu tatlıdır. Oturan kalkamaz. O yüzden istifa etmeyecektir. Ta ki kovulana dek...

Kimse kimseyi kandırmasın ben tudor ismini ilk burda duydum

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'un gitmesini bende istiyorum ama DURSUN denen ZAT gitmeden Tudor gitse ne olur gitmese ne olur.

Tudor'u 2.plana atıp yalancı başkanı istifaya zorlamak lazım.

Sırf sosyal medya ve taraftar istedi diye tribüne oynamak için bu tür işlere kalkışırsan, böyle dumur olursun. Dursun Özbek çapsızının şu 2 yılı kulüp için büyük kara lekedir. Avrupa'da toplanan onca itibar yerle bir oldu. Tek kurtuluş kulübü dernekten çıkarmak, bu şekilde hiçbir yere varamayız. Satılmalı.

Umutluydum bu heriften ama olmadı.Bize kim gelse kafayı yiyor zaten kesin bi şekilde.Seneye bu herif kendi kadrosunu kursa dahi cacık olmaz.

Ben burda yazılanlar gibi asla kötü teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Bu takımda zaten başarılı olmak imkansızda yeni çalıştaracağı takımda başarılı olacağına şüphem yok. zaman herşeyi gösterecek. Futbolcu grubunun başını yediği 4.cü teknik direktör galiba yanılmıyosam. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekleme aptallğından ne zaman kurtulucaz acaba merak ediyorum.

Kimse Dursun edebiyatı filan yapmasın

Herkesten evvel bu Hırvat köylüsünü acilen kovmak gerekir

Rezil bir adam

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Dursun ve bu herifin kaldığı her gün Galatasaray'a hakarettir ...

Kimse kusura bakmasın Tudor'u ben de dahil çoğu Galatasaray taraftarı istedi diye yönetim getirdi. Riekerink'te de aynısı oldu. Ama ben Riekerink'ten hiç ümitli değildim. Sezon başında "riekerink bey diyeceksiniz" diyordunuz küfürler eşliğinde gönderdiniz. Karabük'te iki takım yendi diye de Tudor'u getirdik başımıza hoca yaptık. Açıkçası Terim'in gidişinden bu yana, ilk kez getirilen hocadan bu kadar umutluydum. Tudor tutacak inancına sahiptim fakat yanıldım, çoğumuz yanıldık. 10 haftalık periyodunda hemen hemen hiç bir ışık göremedik, Bruma meselesi ile de tüy dikti.

Basın toplantısında kıçından soluyordu. Burası Karabük değil aslanım. Yürü hadi yürü.

Fesih belgesi eline verilmeli,sezonun geri kalani Ayhan ile tamamlanmali,yeni sezon icin Terim,Avci ve Ersun yoklanmali,bu ucunden birisi olmazsa takim bir Alman'a emanet edilmelidir.
Bernard Peters yarin gelsin baslasin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç sonu açıklamaları her şeyi açıklıyor yalnız.

Egosunu Galatasaray'ın önünde tutan defolmalı.brumaya takık bu belli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maçı izlemedim ama şunu söylemeliyim ki finansal olarak berbat durumda olan bir takımın elindeki en büyük ve tek değer olan adamı kazanmak yerine daha da değerini düşürmek büyük bir sorun.

İyi de Bruma kaç tane teknik direktörle çalıştı neden bir tek bu arkadaşla sorun yaşadı bunu kendine sorması gerekir. Bu kadar kısa sürede oyuncuların saygısını kaybetmek büyük başarı bence, bütün takım salmış resmen. Aga daha önce 1000 kere yazdım oyuncular salak değil, fm oynamıyorsun. Bu elektrik tesisatçı görünümlü arkadaşımız Bruma'yı ilk geldiği hafta antremanda yedek takıma gönderdiğinde takımdaki diğer oyuncular bile ne yapıyor bu gerizekalı demiştir. Çünkü bütün takım hücumda zaten 1 oyuncunun ayağına bakıyor o da Bruma. Takım da Bruma da bunun farkında zaten. Şimdi adam hala sağ beke Sabri'yi koyduğunda, saçma salak fantezi taktikler denediğinde, aptal aptal değişiklikler yaptığında zaten futboldan biraz anlayan oyuncunun kafasında ampül yanar zaten. Ben takım içinde hiçbir oyuncunun bu herifi ciddiye aldığını sanmıyorum, bu adamın yaptığı işlere çoğu oyuncu gülüyordur. Şimdi çıkıp kadro yetersiz diyen olur, yetersiz ama bu kadar değil. Teknik direktörsüz maçlara çıksak iddaa ediyorum Tudor'un yönetimindeki durumdan çok daha iyi oluruz.

Son düzenleme:

Öyle yada böyle Tudor´un stratejik bir hatasi oldu, ilk geldigi günden itibaren en yanlis oyuncuya yüklenmeye basladi, ve takimin esas ciddi sorunlari kayrilmaya baslandi. Kadro disi kalanlar, yine kadro icine girdiler... Iyi ve genc oyunculara sarilip, agir baslari passifize edecekken, en iyi genc oyuncusuna takti kafayi.

Ama su son dediginde hakli. Bu takimin safti kaydi, ve bunun en büyük sorumlusu Ünal Aysal ve Dursun Özbektir... Galatasaray tarihinin en basarili kadrolarindan bir tanesini, uncoachable bir bunch of shit haline getirdiler.
Bir süre gelen ve sürekli devam eden TD degisiklikleri, bu oyuncu grubunu futbolculuktan cikartip, bir yönetim fraksiyonu haline getirdiler. Kendilerini hocalardan üstün gören, ve yönetilecek degil, yönetmek isteyen bir organ haline gelmistir bu takim.

Tudor´un hatalari var elbette, ama bu denli basarisiz olma nedeninin birseyler degistirmeye calismasi, ve oyuncularin buna cevap vermek istememesidir.

Ve Bruma özelinde sunu da sormak lazim, aceba kicini kaldiramayan agbeylerden bir tanesi, bu genc cahil citayi sürekli Tudor´un üzerine mi sürmekte aceba ? Kiskirtma varmidir ? Bunu ima eder gibi konustu Tudor hoca.

Son düzenleme:
Başta bende çok ümitliydim ama saha kenarında bağırıp çağırmaklada hoca olunmaz, umarım taraftarın heyecanı boşa gitmez dedim. Malesef kenarda bağırıp çağırmakla hoca olunmadığını kanıtladı. Tabiki tek suçlu kendisi değil ama bir teknik direktör futbolcuyu idare etmesini yönetmesini bilecek,özellikle Türkiye gibi profesyonellik olmayan bir ligde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt