Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor gitse ne olacak yeni gelen adamla saca transferler devam edecek..dursunun gidip yerine akilli bi yapilanma yapilmali..

Bu serefsizi savunup, beni fenerli ilan eden asil fenerbahcenin ajanlari arda sadi, semih cigdem ve sukru erden'i buraya cagiriyorum.

Ayrica hayri denilen mod olarak milletin anasina kufur eden sahsi'da buraya davet ediyorum/

Koyune don Tudor, kimesye yapamadigin artistligi takimin en iyi oyuncusu ama susan oyuncusuna mi yapiyorsun?

geldim nolacak
takim 3 yemis sukrunun ardanin hayrinin semihin derdindesin bence sen baska bisey istiosun onun da forumu bura degil

geldim nolacak
takim 3 yemis sukrunun ardanin hayrinin semihin derdindesin bence sen baska bisey istiosun onun da forumu bura degil

Delikanli adam ettigi kufurleri silmez Hayri, once ettigin kufurlerin hesabini ver.

Sizin gibiler yuzunden kasimpasa bize 3 tane salladi, gorduk tudorunuzu simeonuzu.

Delikanli adam ettigi kufurleri silmez Hayri, once ettigin kufurlerin hesabini ver.

Sizin gibiler yuzunden kasimpasa bize 3 tane salladi, gorduk tudorunuzu simeonuzu.

olmuyorsa olmuyor ne yapalim
ben yazdigim seyi silmedim baskasi silmistir eger hesap istiyosan ozelden sor misliyle anlatayim

Sizin gibi keresteler yuzunden gelecek sezon yine avrupa'da GS'nin macini izliyemicegiz.

Ben sizin gibi romantizm pesinde kosan, IQ seviyesi dusuk uyelerden degilim, sizin gibi sozde GSli oldugu surece bu takimin basina karabuk'un koylusu'de gecer, baskani'da D.O. olur.

Avrupada gs ızleyıp napacan rtaş 4 mu yıyelım yıne bu kadroyla nıyetın bızı rezil etmek mı

Tolga ciğerci denen adam hem bonservi hemde yıllık 2 milyon euro verdiler.
sakat serdar transferinin maliyeti .
Erene verilen bonservis ve yıllık
Bu kadar rezillik boyutuna ulaşan hataya rağmen hiç akıllanmayıp Ahmet çalık çöpüne verien bonservis ve yıllık.
Cavanda rezilinin transfer edilmesi
De jong bitiğine 2,5 milyon euro yıllık verip transfer etmek.
Tüm bunlara rağmen hala yasine zam düşüncesi beni benden alıyor.
Heleki sabri, hakan, selçuk gibi bitik adamların kalma ihtimali beni kahrediiyor.

Kadroda bu kadar çöp varken, bu kadar beceriksizlikler yaşanmışken senin getirdiğin teknik adamın uğraştığı adamlar Bruma ve sneijder.Belkide şu an 4. sıradaysan bu adamlar sayesindedir. Böyle bir acınası durum olabilir mi...Böyle bir çapsızlık olabilir mi.

Tam Çomar çıktı yav bu herif twitter'da burda filan bir gaz operasyonuyla bir anda takımın başına getirildi neymiş taraftar seviyormuş diye

Taraftar Melo'yu bu heriften 1.000.000 kat daha fazla seviyordu neden gönderdiniz o zaman ? sanki taraftarın dediklerine çok önem veriyormuş gibi

Gitsin ülkesinde bir okulda müdürlük falan yapsın.Burda disiplin taslamasın.Bruma çıktı takım atağa çıkamaz oldu.Birde üstüne ısınmadan rodriguesi oyuna soktu.Başlarım egonada disiplininede

Tam Çomar çıktı yav bu herif twitter'da burda filan bir gaz operasyonuyla bir anda takımın başına getirildi neymiş taraftar seviyormuş diye

Taraftar Melo'yu bu heriften 1.000.000 kat daha fazla seviyordu neden gönderdiniz o zaman ? sanki taraftarın dediklerine çok önem veriyormuş gibi

taraftar istedi falan diye degil arkadas beyaz futbolda duydugunuz her seye inanmayin
once bizi sonra bjkyi yenmisti kbuk, sonra fb istiyor diye haberler cikmisti. fb almasin diye almis olma ihtimalleri daha yuksek

Dursun Özbek tarihin en çapsız Galatasaray başkanıdır ancak tudor taraftar yüzünden geldi. Burda tudor öncesi ben de dahil çoğu kişi çok iyi oldu yorumları yaptı, maalesef çoğu kişi yanildi. Rieekerink kalmış olsa en kötü ihtimal 2. Bitirirdik ligi

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftar istedi falan diye degil arkadas beyaz futbolda duydugunuz her seye inanmayin
once bizi sonra bjkyi yenmisti kbuk, sonra fb istiyor diye haberler cikmisti. fb almasin diye almis olma ihtimalleri daha yuksek
Tudor'un net twitter transferi olduğunu söyleyebilirim.

Dursun-mehmet yönetiyor bu kulübü sonuçta

Alnitak Alnilam Mintaka

Valla reis bilmiyorum Dursun Mehmet filan Galatasaray'ın iyi olması için hiçbirşey yapmaz

Baktılar twitter'da filan Tudor lafları dönüyor can simidi olarak Tudor'a sarıldılar

JoR devam etseydi bu güne kadar her şey Dursun'un üstüne kalacaktı şimdi Tudor suçlanıyor Dursun yine yırtacak ...

Twitterda Tudor istifa etmiş söylentileri dolanıyor.. Eğer öyle bişey varsa helal olsun derim...

Kötü teknik direktörlük konusunda Hagi ile yarışır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt