Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.378
- 2.268
- 2.278
Tudor gitse ne olacak yeni gelen adamla saca transferler devam edecek..dursunun gidip yerine akilli bi yapilanma yapilmali..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu serefsizi savunup, beni fenerli ilan eden asil fenerbahcenin ajanlari arda sadi, semih cigdem ve sukru erden'i buraya cagiriyorum.
Ayrica hayri denilen mod olarak milletin anasina kufur eden sahsi'da buraya davet ediyorum/
Koyune don Tudor, kimesye yapamadigin artistligi takimin en iyi oyuncusu ama susan oyuncusuna mi yapiyorsun?
geldim nolacak
takim 3 yemis sukrunun ardanin hayrinin semihin derdindesin bence sen baska bisey istiosun onun da forumu bura degil
Delikanli adam ettigi kufurleri silmez Hayri, once ettigin kufurlerin hesabini ver.
Sizin gibiler yuzunden kasimpasa bize 3 tane salladi, gorduk tudorunuzu simeonuzu.
Delikanli adam ettigi kufurleri silmez Hayri, once ettigin kufurlerin hesabini ver.
Sizin gibiler yuzunden kasimpasa bize 3 tane salladi, gorduk tudorunuzu simeonuzu.
Sizin gibi keresteler yuzunden gelecek sezon yine avrupa'da GS'nin macini izliyemicegiz.
Ben sizin gibi romantizm pesinde kosan, IQ seviyesi dusuk uyelerden degilim, sizin gibi sozde GSli oldugu surece bu takimin basina karabuk'un koylusu'de gecer, baskani'da D.O. olur.
Tam Çomar çıktı yav bu herif twitter'da burda filan bir gaz operasyonuyla bir anda takımın başına getirildi neymiş taraftar seviyormuş diye
Taraftar Melo'yu bu heriften 1.000.000 kat daha fazla seviyordu neden gönderdiniz o zaman ? sanki taraftarın dediklerine çok önem veriyormuş gibi
Tudor'un net twitter transferi olduğunu söyleyebilirim.taraftar istedi falan diye degil arkadas beyaz futbolda duydugunuz her seye inanmayin
once bizi sonra bjkyi yenmisti kbuk, sonra fb istiyor diye haberler cikmisti. fb almasin diye almis olma ihtimalleri daha yuksek
taraftar istedi falan diye degil arkadas beyaz futbolda duydugunuz her seye inanmayin
once bizi sonra bjkyi yenmisti kbuk, sonra fb istiyor diye haberler cikmisti. fb almasin diye almis olma ihtimalleri daha yuksek