Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Bruma zaten sorunlu bir karakter şimdi kel beni harcadın diye iyice şımarsa kimin suçu
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu serefsizi savunup, beni fenerli ilan eden asil fenerbahcenin ajanlari arda sadi, semih cigdem ve sukru erden'i buraya cagiriyorum.
Ayrica hayri denilen mod olarak milletin anasina kufur eden sahsi'da buraya davet ediyorum/
Koyune don Tudor, kimesye yapamadigin artistligi takimin en iyi oyuncusu ama susan oyuncusuna mi yapiyorsun?
bu maglubiyet, sizin gibi romantizm pesinde kosan IQ seviyesi dusuk uyeler yuzunden'dir.Yanildigimi yazdim zaten daha önce
Derhal kovulmali
bu maglubiyet, sizin gibi romantizm pesinde kosan IQ seviyesi dusuk uyeler yuzunden'dir.
Senin gibi beyinsizler de nedense Galatasaray kaybedince bayram ediyor
Acaba neden hollandali
Sizin gibi keresteler yuzunden gelecek sezon yine avrupa'da GS'nin macini izliyemicegiz.
Ben sizin gibi romantizm pesinde kosan, IQ seviyesi dusuk uyelerden degilim, sizin gibi sozde GSli oldugu surece bu takimin basina karabuk'un koylusu'de gecer, baskani'da D.O. olur.
Klavye delikanlisi Arda Sadi, sen git kitap yaz, futbol romantizm isimli.Galatasaray kaybedince meydani bos mu bulacaksin zanettin hollandali
Senin gibileri hollanda da cok delik desik ettik zamaninda
Bir gece ansizin sana da gelebiliriz ayik ol
Klavye delikanlisi Arda Sadi, sen git kitap yaz, futbol romantizm isimli.