Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma zaten sorunlu bir karakter şimdi kel beni harcadın diye iyice şımarsa kimin suçu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu serefsizi savunup, beni fenerli ilan eden asil fenerbahcenin ajanlari arda sadi, semih cigdem ve sukru erden'i buraya cagiriyorum.

Ayrica hayri denilen mod olarak milletin anasina kufur eden sahsi'da buraya davet ediyorum/

Koyune don Tudor, kimesye yapamadigin artistligi takimin en iyi oyuncusu ama susan oyuncusuna mi yapiyorsun?

18. dakikada oyuncu çıkarmak ruh hastalığı tezahüründen başka bir şey değil.

Bu serefsizi savunup, beni fenerli ilan eden asil fenerbahcenin ajanlari arda sadi, semih cigdem ve sukru erden'i buraya cagiriyorum.

Ayrica hayri denilen mod olarak milletin anasina kufur eden sahsi'da buraya davet ediyorum/

Koyune don Tudor, kimesye yapamadigin artistligi takimin en iyi oyuncusu ama susan oyuncusuna mi yapiyorsun?

Kes lan fenerli

Senin gibi beyinsizler de nedense Galatasaray kaybedince bayram ediyor

Acaba neden hollandali

Sizin gibi keresteler yuzunden gelecek sezon yine avrupa'da GS'nin macini izliyemicegiz.

Ben sizin gibi romantizm pesinde kosan, IQ seviyesi dusuk uyelerden degilim, sizin gibi sozde GSli oldugu surece bu takimin basina karabuk'un koylusu'de gecer, baskani'da D.O. olur.

Yine yanıltmadı sağolsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genç dedik, hirsli dedik, basariya aç dedik ama cöp ciktin

Kesinlikle kovulmali

Sizin gibi keresteler yuzunden gelecek sezon yine avrupa'da GS'nin macini izliyemicegiz.

Ben sizin gibi romantizm pesinde kosan, IQ seviyesi dusuk uyelerden degilim, sizin gibi sozde GSli oldugu surece bu takimin basina karabuk'un koylusu'de gecer, baskani'da D.O. olur.

Galatasaray kaybedince meydani bos mu bulacaksin zanettin hollandali

Senin gibileri hollanda da cok delik desik ettik zamaninda

Bir gece ansizin sana da gelebiliriz ayik ol

Gençler ve Antalya maçlardan sonra takımı toparlayacak gibi gözüküyordu

Ama yanılttı.

İnatçı ve tecrübesiz olması bir yana, Bruma gibi topçulardan fayda edinmek yerine böyle davranışlarla kaybedeceğini bilmemesi rezillik.

Burada kalıp kalacağını bilmiyorum ama gidişat iyi değil.

Beyler birbirinize niye kırıcı konuşuyorsunuz? Sakin olun yav

1323289.jpg

@Serkan Şafak :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt