Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesele güven vermemesi.gerçi yeri hala garanti değil.dursun erken seçimle giderse yeni başkan ve yönetim istemeyebilir kendisini.

Küme düşen takımı bile ite kaka... Gelecek sezonun yapılanmasını şimdiden yapıyormuş... Biz adam olmayız. Başarısız olacağını bas bas bağırıyor, hep destek tam destek :D Hamzayı gördük, başarısız bir teknik direktör dedik, Riekering içinde aynı şeyleri dedik, aha bunun içinde aynı şeyleri söylüyoruz. Sağolsunlar yanıltmıyorlar.

Tudor: Sinan’ın çok büyük bir potansiyeli var. Son dönemde davranışlarını pozitif anlamda değiştirdi. Antrenmanlarda daha çok çalışıyor. Birkaç kez konuştum kendisiyle. Değişimini takdir ediyorum. Akıllanmış gibi.”

Garanti bir isim gelmeyecekse, devam etmekte fayda vardir. Tudor sacmalayabilecegi maksimumunu sacmaladi, ve muhtemelen yine sezon basi sallanirsak, degistirilecektir. Ama Dursun´un artik TD degistirme lüksü olmamali... Yeni yönetim, yeni hocasi ile gelmeli gerekirse.

kimi getireceksiniz gonderip renktaslar
yabanci getirirseniz p.delli gibi cikabilir
turk/ligi bilen bir yabanci getirecekseniz max okan buruk olur
hocanin kuyusunu kazmayi sonlandiriniz

tudorun gonderilmesini sadece yerli bir td gelecekse anlarim .. cunku 10 senedir yabanci teknik adam yok sampiyon olan

Hocam kalacaksan takımdaki kanserleri yolla bruma ve sneijderi

Terim ya da Avcı gelmiyorsa ve yönetim de değişmiyorsa kalsın zaten. Yapacak birşey yok. Bu yönetim Cihat Arslan'a kadar düşebilir.

Birde söyle bir durum söz konusu. Taraftar cok delusional, Galatasaray´in süperligde her daim, yillarca inisleri, cikislari olmustur. Taraftar 1996-2000 yillarini kendisine göre Galatasaray´in standardi olarak belirlemis, ona göre degerlendiriyor herseyi. Yok öyle bir Galatasaray, dürüst olalim bu konuda...

Posta koyduğu söylenen, yalanlanmayan isimlerin hepsi sahadaydı, üstelik de jongu bile aldı oyuna, kukla olduğunu gösterdi.

Son düzenleme:
söylede ilginc birsey var bu adam gelsin diye sanırım yırtınmayan kimse yoktu burada ama simdi hepimiz elestiriyoruz güvenemiyoruz

sorun bizdemi igorda mı cözemedim henuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt