- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
mesele güven vermemesi.gerçi yeri hala garanti değil.dursun erken seçimle giderse yeni başkan ve yönetim istemeyebilir kendisini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi getireceksiniz gonderip renktaslar
yabanci getirirseniz p.delli gibi cikabilir
turk/ligi bilen bir yabanci getirecekseniz max okan buruk olur
hocanin kuyusunu kazmayi sonlandiriniz
kimi getireceksiniz gonderip renktaslar
yabanci getirirseniz p.delli gibi cikabilir
turk/ligi bilen bir yabanci getirecekseniz max okan buruk olur
hocanin kuyusunu kazmayi sonlandiriniz
Terim ya da Avcı gelmiyorsa ve yönetim de değişmiyorsa kalsın zaten. Yapacak birşey yok. Bu yönetim Cihat Arslan'a kadar düşebilir.
kes ulan yazarak gerginlik yaratmak isterdim ama Dursun başkanımın geçen hafta çıkarıp masaya koyması sayesinde Antep'e koyduk eğleniyoruzHocam kalacaksan takımdaki kanserleri yolla bruma ve sneijderi
Kardeş kafa açtığını söylediler miPosta koyduğu söylenen, yalanlanmayan, isimlerin hepsi sahadaydı, üstelik de jongu bile aldı oyuna, kukla olduğunu gösterdi.
tatava yapma layk ver geçKardeş kafa açtığını söylediler mi
TapaTalK
Dursun deyip kendisine bugün annesi hariç hep birlikte küfür etme teklifinde bulunuyorumsöylede ilginc birsey var bu adam gelsin diye sanırım yırtınmayan kimse yoktu burada ama simdi hepimiz elestiriyoruz güvenemiyoruz
sorun bizdemi igorda mı cözemedim henuz
kes ulan yazarak gerginlik yaratmak isterdim ama Dursun başkanımın geçen hafta çıkarıp masaya koyması sayesinde Antep'e koyduk eğleniyoruz
Hocam kalacaksan takımdaki kanserleri yolla bruma ve sneijderi