Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın eksiklerini net olarak gördün hoca. artık sağlam transferler yaptırma zamanı, özellikle merkez ve önliberoya.

ziekerink sıçıp batırmasaydı kalırdı

yönetimin kuklası olup yapılan transferlere sesini çıkarmayan ayni ziekerinkti

evet tudor başarılı olamadı ama bu ziekerinki iyi hoca yapmıyor

geçiniz
Riekerink iyi hoca değildi belki doğru ama tudordan bile iyi hocaydı. Tudorun çıkardığı kadrolara bakınca ben pek fark göremiyorum, yine demirbaşlar devamlı on birde, üstelik bir çok maçta sıçıp batırmalarına rağmen, hemde artık bir pozisyon içinde defalarca. Bu durumda kukla kelimesi tudor içinde pek ala kullanılabilir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Onun zaman da resmen ezilerek tamamen tesadüf eseri kazandığımız en az 5 maç var tudor geldiler Sonra başakşehir maçı alanya maçının ikinci yarısı hariç ezildiğimiz maç yok

Tudor'un isteklerine göre transfer yapmak demek , gelecek olan 2-3 seneyi birden çöpe atmak demek. Yahu sen elindeki adamlarla bir tane mi olumlu iş yapamazsın. Takımın ne oynadığı ne yaptığı belli değil. Amcam cıkmış koşu mesafesi bilmem ne diyor.

Konya maçını bile beklemeden gönderilmeli , bu kadar vasıfsız bir adam ve bu kadar vasıfsız bir yönetim 100 yıl sonra anca bir araya gelir. Allah hepimize sabırlar versin.

Riekerink iyi hoca değildi belki doğru ama tudordan bile iyi hocaydı. Tudorun çıkardığı kadrolara bakınca ben pek fark göremiyorum, yine demirbaşlar devamlı on birde, üstelik bir çok maçta sıçıp batırmalarına rağmen, hemde artık bir pozisyon içinde defalarca. Bu durumda kukla kelimesi tudor içinde pek ala kullanılabilir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Rikonun en beğendiğim yönü 4-2-3-1den vazgeçmemesiydi. Şu adam 3lü çıktı diye verdiğimiz maçların haddi hesabı yok.

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Gelecek transfer döneminde göreceğiz

Acilen sutlanıp Lucescu üstad kulübümüze davet edilmelidir aksi durumda kimi alırsak alalım seneyede şampiyon olamayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor hocanın oyuncu değişiklikleri sıkıntılı. Maçı daha iyi okumalı ve nerede nasıl müdahele edileceğini daha iyi analiz etmeli. Bir de takımın en iyisi Bruma'ya olan takıntısı gereksiz bir kompleks. Öte yandan Tudor'dan sonra savunma sıkıntılarının azaldığını düşünüyorum. Artık eskisi kadar çok pozisyon vermiyoruz. Henüz genç ve yeterli tecrübesi yok bu kabul. Ancak ben gelişime açık bir hoca olduğunu düşünüyorum. Hatalarını görüp ders çıkardıkça hem kendisi hem de takım kazanacaktır. Bir de büyük şanssızlığı kendisi geldikten sonra sağolsun hakemler öyle bir hücuma geçtiler ki sağlıklı bir eleştiri yapma imkanı da bırakmadılar. Gene de çoğunluğun aksine kendisinde ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Birşeyler yapmak istiyor, çok heyecanlı ve motive. Son 1 senede 4 hoca değiştirdik. Fatih Terim gittiğinden beri ne geleni beğeniyoruz ne gideni. Bu kadar istikrarsızlık iyi birşey değil. Ayrıca dünya üzerindeki taraftarların genelindeki eğilim tuttukları takımın başındaki kişiyi beğenmeme üzerine kuruludur. Kimse memnun değil anlayacağınız. Mızmız çocuklar gibi onu beğenmedim bunu beğenmedim bu kaka bu pis diyeceğimize eldeki hocaya hep birlikte destek olmak daha mantıklı duruyor. İyi bir antrenör az hata yapan değil eleştirilerden pay çıkararak hatasını düzeltebilendir. Asıl sorun daha yukarıdakinde bunu unutmayın.

Çok gereksiz bir herif . Takıntılı kaprisli. 15 sene sonra iyi hoca olur belki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DBJ121GUwAEUjag.jpg

seneye patlatıcak hem gevur hemde külüp içindeki zarları

Ne oldu lan;
Futbol cahili ,2 tane köy takımını yendi diye hemen sesin çıkmaya başladı.

DURSUN İSTİFA!

senin gibi cahil olmaktan iyidir de, tudoru kovup kimi getireceksin? sezonun baslamasina 2 hafta falan var. td kritieri alman olsun olan bos bi herifsin. ayrica alman adamin gelince premier ligde falan mi oynayacaz, yine koy takimlarina karsi oyniycaz. tudor hakinda soyledigin hicbir sey gecerli degil su an, bunun adina da gt olmak denir. korkak futbol, 3lu defans, oyunculara takmasi vs vs. kaybederken otuyodun simdi otecek birsey bulamayip gideceksin diyosun sadece. hicbir yere gitmeyecek

rikerink adindaki takimi yuruyen oluler cemaatine ceviren altyapi hocasina gerekenden 3 ay daha sabredilmesinin sikintisini cektik, tudor daha takimi tanimadan en zorlu fixture denk geldi. herif ilk haftada brumanin kaprisiyle ugrasti. takimin aklindaki sisteme uyup uymayacagini deneyip ogrenmesi zaman aldi. devre arasi gitse bu sureci dandik kupa maclariyla test edecekti ama tanimadigi takimla bjk macina cikti. o yuzden bos yapmayi kes, git fm falan oyna adamdan 2 haftada mucize beklediysen

senin gibi cahil olmaktan iyidir de, tudoru kovup kimi getireceksin? sezonun baslamasina 2 hafta falan var. td kritieri alman olsun olan bos bi herifsin. ayrica alman adamin gelince premier ligde falan mi oynayacaz, yine koy takimlarina karsi oyniycaz. tudor hakinda soyledigin hicbir sey gecerli degil su an, bunun adina da gt olmak denir. korkak futbol, 3lu defans, oyunculara takmasi vs vs. kaybederken otuyodun simdi otecek birsey bulamayip gideceksin diyosun sadece. hicbir yere gitmeyecek

rikerink adindaki takimi yuruyen oluler cemaatine ceviren altyapi hocasina gerekenden 3 ay daha sabredilmesinin sikintisini cektik, tudor daha takimi tanimadan en zorlu fixture denk geldi. herif ilk haftada brumanin kaprisiyle ugrasti. takimin aklindaki sisteme uyup uymayacagini deneyip ogrenmesi zaman aldi. devre arasi gitse bu sureci dandik kupa maclariyla test edecekti ama tanimadigi takimla bjk macina cikti. o yuzden bos yapmayi kes, git fm falan oyna adamdan 2 haftada mucize beklediysen

Ben illa alman olsun diye dayatmiyorum.
Sadece gitmemiz gereken yolu ve idolü işaret ediyordum.

Lucescu boşa çıkmış
Tuchel boşa çıkmış

Başimızdaki başkan en az senin kadar GEREKSİZ olduğu için iyi bir hoca bulup, ikna edip getiremiyor.

Tudor, hakkında söylediğim her şey hala geçerli.
Geldiğinden beri yediğimiz gol oranı maç başı 2.
Defans yaptırmayı bilmiyor.
Oyuncu değişikliği nedir haberi yok.
Yönetimin baskısı ile dörtlü savunmaya dönüp,sneijder ve brumayi oynatmaya başladı.
Tam yönetimin maşasi oldu(burda ne kadar korkak olduğunu bir kez daha gösterdi)

Bunu kaldığı zaman daha iyi anlayacaksın.
şöyle anlatayım;

Kendisi geçen hafta dediki;"transferde hayır deme hakkına sahibim"

Bu sözü söyleyen biri futbol dan anliyorsa transfer dönemi ne yapması gerekiyor?

Semih,sabri,selçuk,yasin gibi kötü oldukları üzerinde,herkesin hemfikir olduğu isimler ile yollarını ayırmasını bekler degil mii?
Bak gör bu isimlerin hepsi ile sözleşme uzatılmasına ve takımda kalmalarına sesini çıkaramayacak ve yönetimin ona dikta ettiği her emri anında yerine getirecek.

Anla ve kabullen artık.
tudor;korkak,
futbol bilgisi sıfır,
egosu yüksek,
yıldız oyuncuları cekemeyip idare edemeyen 2.lig hocası.

DURSUN İSTİFA!

Son düzenleme:
Ben illa alman olsun diye dayatmiyorum.
Sadece gitmemiz gereken yolu ve idolü işaret ediyordum.

Lucescu boşa çıkmış
Tuchel boşa çıkmış

Başimızdaki başkan en az senin kadar GEREKSİZ olduğu için iyi bir hoca bulup, ikna edip getiremiyor.

Tudor, hakkında söylediğim her şey hala geçerli.
Geldiğinden beri yediğimiz gol oranı maç başı 2.
Defans yaptırmayı bilmiyor.
Oyuncu değişikliği nedir haberi yok.
Yönetimin baskısı ile dörtlü savunmaya dönüp,sneijder ve brumayi oynatmaya başladı.
Tam yönetimin maşasi oldu(burda ne kadar korkak olduğunu bir kez daha gösterdi)

Bunu kaldığı zaman daha iyi anlayacaksın.
şöyle anlatayım;

Kendisi geçen hafta dediki;"transferde hayır deme hakkına sahibim"

Bu sözü söyleyen biri futbol dan anliyorsa transfer dönemi ne yapması gerekiyor?

Semih,sabri,selçuk,yasin gibi herkesin kötü oldukları üzerinde hemfikir olduğu isimler ile yollarını ayırmasını bekler demi?
Bak gör bu isimlerin hepsi ile sözleşme uzatılmasına ve takıma kalmalarına sesini çıkaramayacak ve yönetimin ona dikta ettiği her emri anında yerine getirecek.

Anla ve kabullen artık.
tudor;korkak,
futbol bilgisi sıfır,
egosu yüksek,
yıldız oyuncuları cekemeyip idare edemeyen 2.lig hocası.

DURSUN İSTİFA!

1- tuchel, oldu canim. lucescu, 72 yasinda ve zenitten 3. oldugu ve uefada anderlechte elendigi icin kovulan biri.
2- tudorun yonetimin masasi oldugu falan bunlar hep kendi fikrine uymasi icin kurguladigin seyler. karabukte cogunlukla 4lu oynatan, bizdeki ilk macinda 4lu oynatan adamin 4lu oynatmasi cok absurd birsey degil. sneijder ve bruma da su an iyi vaziyette, sneijder daha fit gozukuyor, brumayi da deplasmana gitmeme ve mac icinde hocaya donup laf etme mevzularindan sonra bile adam halen oynatiyor
3- selcuk bir yere gitmeyecegi icin takimda kalmasini tudora ihale edemezsin. sabri de malesef yine takimda kalma yolunu bulmus gibi, bruma da gidince sag bekten once takviye gereken mevki sayisi 4e cikacagi icin (forvet, o.s., kanat ve stoper) iyi sag bek alacak para kalmayacak. yasin ortada yok, oynattigi icin elestiriliyodu. semih de yeni bir stoper ve serdar donerse sanmiyorum ki oynar. olacaklar icin tudoru suclamaya calismak anlamsiz.
4- tudor korkak mi, degil, ilk haftalarda temkinliydi, simdi gayet hucum topu oynatan bir td. ego ve yildiz oyuncu isine de yukarda degindim, rikerink gibi her hafta oyundan cikandan trip yemiyor, sneijder ve brumayla arasi su an iyi, ama ilk 1 ay herseyi 4 4luk yapmasini beklersen o ara yaptigi hatalari anla ve kabullen basligi altinda millete dikte ettirmen normaldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt