Ramiz Emir
Cezalı
- 24 Nisan 2017
- 1.987
- 0
- 336
takımın eksiklerini net olarak gördün hoca. artık sağlam transferler yaptırma zamanı, özellikle merkez ve önliberoya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riekerink iyi hoca değildi belki doğru ama tudordan bile iyi hocaydı. Tudorun çıkardığı kadrolara bakınca ben pek fark göremiyorum, yine demirbaşlar devamlı on birde, üstelik bir çok maçta sıçıp batırmalarına rağmen, hemde artık bir pozisyon içinde defalarca. Bu durumda kukla kelimesi tudor içinde pek ala kullanılabilir.ziekerink sıçıp batırmasaydı kalırdı
yönetimin kuklası olup yapılan transferlere sesini çıkarmayan ayni ziekerinkti
evet tudor başarılı olamadı ama bu ziekerinki iyi hoca yapmıyor
geçiniz
Rikonun en beğendiğim yönü 4-2-3-1den vazgeçmemesiydi. Şu adam 3lü çıktı diye verdiğimiz maçların haddi hesabı yok.Riekerink iyi hoca değildi belki doğru ama tudordan bile iyi hocaydı. Tudorun çıkardığı kadrolara bakınca ben pek fark göremiyorum, yine demirbaşlar devamlı on birde, üstelik bir çok maçta sıçıp batırmalarına rağmen, hemde artık bir pozisyon içinde defalarca. Bu durumda kukla kelimesi tudor içinde pek ala kullanılabilir.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Riekerink iyi hoca değildi belki doğru ama tudordan bile iyi hocaydı. Tudorun çıkardığı kadrolara bakınca ben pek fark göremiyorum, yine demirbaşlar devamlı on birde, üstelik bir çok maçta sıçıp batırmalarına rağmen, hemde artık bir pozisyon içinde defalarca. Bu durumda kukla kelimesi tudor içinde pek ala kullanılabilir.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Son 2 günün kaldı.
Geldiğin yere geri donebilirsin
DURSUN İSTİFA!
Ne oldu lan;kes 2 dk lan sen de
Ne oldu lan;
Futbol cahili ,2 tane köy takımını yendi diye hemen sesin çıkmaya başladı.
DURSUN İSTİFA!
senin gibi cahil olmaktan iyidir de, tudoru kovup kimi getireceksin? sezonun baslamasina 2 hafta falan var. td kritieri alman olsun olan bos bi herifsin. ayrica alman adamin gelince premier ligde falan mi oynayacaz, yine koy takimlarina karsi oyniycaz. tudor hakinda soyledigin hicbir sey gecerli degil su an, bunun adina da gt olmak denir. korkak futbol, 3lu defans, oyunculara takmasi vs vs. kaybederken otuyodun simdi otecek birsey bulamayip gideceksin diyosun sadece. hicbir yere gitmeyecek
rikerink adindaki takimi yuruyen oluler cemaatine ceviren altyapi hocasina gerekenden 3 ay daha sabredilmesinin sikintisini cektik, tudor daha takimi tanimadan en zorlu fixture denk geldi. herif ilk haftada brumanin kaprisiyle ugrasti. takimin aklindaki sisteme uyup uymayacagini deneyip ogrenmesi zaman aldi. devre arasi gitse bu sureci dandik kupa maclariyla test edecekti ama tanimadigi takimla bjk macina cikti. o yuzden bos yapmayi kes, git fm falan oyna adamdan 2 haftada mucize beklediysen
Ben illa alman olsun diye dayatmiyorum.
Sadece gitmemiz gereken yolu ve idolü işaret ediyordum.
Lucescu boşa çıkmış
Tuchel boşa çıkmış
Başimızdaki başkan en az senin kadar GEREKSİZ olduğu için iyi bir hoca bulup, ikna edip getiremiyor.
Tudor, hakkında söylediğim her şey hala geçerli.
Geldiğinden beri yediğimiz gol oranı maç başı 2.
Defans yaptırmayı bilmiyor.
Oyuncu değişikliği nedir haberi yok.
Yönetimin baskısı ile dörtlü savunmaya dönüp,sneijder ve brumayi oynatmaya başladı.
Tam yönetimin maşasi oldu(burda ne kadar korkak olduğunu bir kez daha gösterdi)
Bunu kaldığı zaman daha iyi anlayacaksın.
şöyle anlatayım;
Kendisi geçen hafta dediki;"transferde hayır deme hakkına sahibim"
Bu sözü söyleyen biri futbol dan anliyorsa transfer dönemi ne yapması gerekiyor?
Semih,sabri,selçuk,yasin gibi herkesin kötü oldukları üzerinde hemfikir olduğu isimler ile yollarını ayırmasını bekler demi?
Bak gör bu isimlerin hepsi ile sözleşme uzatılmasına ve takıma kalmalarına sesini çıkaramayacak ve yönetimin ona dikta ettiği her emri anında yerine getirecek.
Anla ve kabullen artık.
tudor;korkak,
futbol bilgisi sıfır,
egosu yüksek,
yıldız oyuncuları cekemeyip idare edemeyen 2.lig hocası.
DURSUN İSTİFA!