Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- tuchel, oldu canim. lucescu, 72 yasinda ve zenitten 3. oldugu ve uefada anderlechte elendigi icin kovulan biri.
2- tudorun yonetimin masasi oldugu falan bunlar hep kendi fikrine uymasi icin kurguladigin seyler. karabukte cogunlukla 4lu oynatan, bizdeki ilk macinda 4lu oynatan adamin 4lu oynatmasi cok absurd birsey degil. sneijder ve bruma da su an iyi vaziyette, sneijder daha fit gozukuyor, brumayi da deplasmana gitmeme ve mac icinde hocaya donup laf etme mevzularindan sonra bile adam halen oynatiyor
3- selcuk bir yere gitmeyecegi icin takimda kalmasini tudora ihale edemezsin. sabri de malesef yine takimda kalma yolunu bulmus gibi, bruma da gidince sag bekten once takviye gereken mevki sayisi 4e cikacagi icin (forvet, o.s., kanat ve stoper) iyi sag bek alacak para kalmayacak. yasin ortada yok, oynattigi icin elestiriliyodu. semih de yeni bir stoper ve serdar donerse sanmiyorum ki oynar. olacaklar icin tudoru suclamaya calismak anlamsiz.
4- tudor korkak mi, degil, ilk haftalarda temkinliydi, simdi gayet hucum topu oynatan bir td. ego ve yildiz oyuncu isine de yukarda degindim, rikerink gibi her hafta oyundan cikandan trip yemiyor, sneijder ve brumayla arasi su an iyi, ama ilk 1 ay herseyi 4 4luk yapmasini beklersen o ara yaptigi hatalari anla ve kabullen basligi altinda millete dikte ettirmen normaldir

Brumanin deplasmana gitmem dediğine veya hocaya laf ettiğine bizzat şahit oldun mu? Yoksa satılık medyanin haberlerine inanipta söylüyorsun?

Selçuk,semih ve sabri madem takımda kalma yolunu bulmuş o zaman tudor erkek olup kadro dışı bıraksın ve ben bunları oynatmam desin.
Yiyorsa!
Linnes sağ bek değilmi? Alsana mis gibi yedek.sabriyi göndermemek için bahane olamaz.
Serdar ve ahmet gibi iki tane vasat altı yedek stoperin varken semihi göndermemek yine bahane olamaz.
Birtek selçuk'a gücü yetmez onu da kadro dışı bırakıp veya oynatmayarak sogutabilir ama YERSE!

Alanya,bursa,antep,osmanliyi gelen geçen yeniyor zaten bunları yendik diyemi bu kadar heycan yaptın da sesin çıkmaya başladı

Defans yaptiramama konusunda hiç deginmedin.
Kazandığımız maçlarda bile en az 2 gol yedik.

Sende adın gibi biliyorsun ki;tudor'dan bi şey olmaz ama tükürdüğünü yalamamak adına geri adım atamiyorsun.

Her zaman dediğim gibi Tudor'un bize tek katkısı olur ; dursun tarafından kıçına tekmeyi yediği zaman yanında dursun'u da götürmesi.
1- tuchel, oldu canim. lucescu, 72 yasinda ve zenitten 3. oldugu ve uefada anderlechte elendigi icin kovulan biri.
2- tudorun yonetimin masasi oldugu falan bunlar hep kendi fikrine uymasi icin kurguladigin seyler. karabukte cogunlukla 4lu oynatan, bizdeki ilk macinda 4lu oynatan adamin 4lu oynatmasi cok absurd birsey degil. sneijder ve bruma da su an iyi vaziyette, sneijder daha fit gozukuyor, brumayi da deplasmana gitmeme ve mac icinde hocaya donup laf etme mevzularindan sonra bile adam halen oynatiyor
3- selcuk bir yere gitmeyecegi icin takimda kalmasini tudora ihale edemezsin. sabri de malesef yine takimda kalma yolunu bulmus gibi, bruma da gidince sag bekten once takviye gereken mevki sayisi 4e cikacagi icin (forvet, o.s., kanat ve stoper) iyi sag bek alacak para kalmayacak. yasin ortada yok, oynattigi icin elestiriliyodu. semih de yeni bir stoper ve serdar donerse sanmiyorum ki oynar. olacaklar icin tudoru suclamaya calismak anlamsiz.
4- tudor korkak mi, degil, ilk haftalarda temkinliydi, simdi gayet hucum topu oynatan bir td. ego ve yildiz oyuncu isine de yukarda degindim, rikerink gibi her hafta oyundan cikandan trip yemiyor, sneijder ve brumayla arasi su an iyi, ama ilk 1 ay herseyi 4 4luk yapmasini beklersen o ara yaptigi hatalari anla ve kabullen basligi altinda millete dikte ettirmen normaldir

DURSUN İSTİFA!

Brumanin deplasmana gitmem dediğine veya hocaya laf ettiğine bizzat şahit oldun mu? Yoksa satılık medyanin haberlerine inanipta söylüyorsun?

Selçuk,semih ve sabri madem takımda kalma yolunu bulmuş o zaman tudor erkek olup kadro dışı bıraksın ve ben bunları oynatmam desin.
Yiyorsa!
Linnes sağ bek değilmi? Alsana mis gibi yedek.sabriyi göndermemek için bahane olamaz.
Serdar ve ahmet gibi iki tane vasat altı yedek stoperin varken semihi göndermemek yine bahane olamaz.
Birtek selçuk'a gücü yetmez onu da kadro dışı bırakıp veya oynatmayarak sogutabilir ama YERSE!

Alanya,bursa,antep,osmanliyi gelen geçen yeniyor zaten bunları yendik diyemi bu kadar heycan yaptın da sesin çıkmaya başladı

Defans yaptiramama konusunda hiç deginmedin.
Kazandığımız maçlarda bile en az 2 gol yedik.

Sende adın gibi biliyorsun ki;tudor'dan bi şey olmaz ama tükürdüğünü yalamamak adına geri adım atamiyorsun.

Her zaman dediğim gibi Tudor'un bize tek katkısı olur ; dursun tarafından kıçına tekmeyi yediği zaman yanında dursun'u da götürmesi.

DURSUN İSTİFA!

Heyecan falan yaptigim yok bos bos konusma, haziran oldu hala gideceksin falan diyorsun biraz gercekci ol. Gerci Tuchelin gelecegine inansam ben de senin gibi habire Tudora sallardim buyuk ihtimalle o yuzden hak veriyorum. Su saatten sonra gelecek TD takimi ve ligi taniyacak, transfer yaptiracak ve sezonu erken acacagimiz icin 3 haftaya idmana baslayacak, Tudora edecegin lafi yine donup ona edeceksin. Prandelliden anlayacagimiz uzre komsunun tavugu komsunun tavugu da olabilir.

Defans yaptiramama diye birsey yok, orta sahasi olmayan, podolski ve sneijderi birlikte oynatan ve bu defans oyuncularina sahip bir takim gol yer. Daha farkli ne bekliyordun ki? BJKden sans golu yemesek pozisyonlari yoktu, ama bu sefer de adama korkak diyecektin. Hem cok gol atalim hem iyi defans yapalim, kusura bakma da o Real Madrid bu kadro degil.

Tudor erkek olup kadro disi birakma ve bunlari oynatmam dedigin seyi De Jong, Chedjou ve Cavanda'ya yapiyor su anda. Takimda alternatif olunca bahsettigin yetersiz adamlara da sira gelecektir. Elimizde muthis bir oyuncu yelpazesi varmis gibi konusuyosun. Dedigim gibi FMyi fazla kacirmissin, takimin sahada show yapabilecegini, bir suru adamin kadro disi kalip yine sahaya harika bir 11 cikararak karsimiza cikan her takima golleri doseyip pozisyon vermeyecegimizi falan saniyosun heralde. 1) Bu kadroya onu yaptiracak TD yok 2) Kadro o potansiyeldeyse sana gore, o zaman oyuncu kadrosunu fazla elestirmemen gerekir, ama onu da yapiyorsun. Bir tanesine karar ver.

Hadi inşallah diyelim bizde o zaman. Tutuğu adamların bazıları mapusda yatsada belki doğru analiz yapmışda olabilir bu sefer. Değerlendirmesini mantıklı buldum hayrinin.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Anlamadim benle ilgili bisey mi (_:confused:_)

Dursun o kadar uzaklaştırdı ki bizi futboldan takımın en iyi oyuncusu Bruma satılacak kimsenin sesi çıkmıyor Muslera'nın seneye sözleşmesi bitiyor yenileyebileceklerini hiç zannetmiyorum Sneijder büyük ihtimalle yazın gönderilir ona da bişey yapamıyoruz takımın başında gerçekten Galatasaray'a yakışmayan Tudor var buna da bişey yapamıyoruz kadro desen ptt1. lig seviyesinde

En fazla gelip burada birbirimizi futbol cahili olmakla suçluyoruz

Gerçekten taraftara bu çileyi yaşatanlara lanet olsun ...

Oglum nerde senin cevren? Alo conte ben tudor genc yetenekli oyuncularini kiralamak istiyorum demiyormusun?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

İdeal koşullar ile ülkenin koşulları aynı olsa her şey her alanda daha farklı yaşanabilirdi.
Ne talihsizlik ki freakin Turkish Mentality her yerde. O yüzden yasadiklarimiz bize mustehak cidden.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Heyecan falan yaptigim yok bos bos konusma, haziran oldu hala gideceksin falan diyorsun biraz gercekci ol. Gerci Tuchelin gelecegine inansam ben de senin gibi habire Tudora sallardim buyuk ihtimalle o yuzden hak veriyorum. Su saatten sonra gelecek TD takimi ve ligi taniyacak, transfer yaptiracak ve sezonu erken acacagimiz icin 3 haftaya idmana baslayacak, Tudora edecegin lafi yine donup ona edeceksin. Prandelliden anlayacagimiz uzre komsunun tavugu komsunun tavugu da olabilir.

Defans yaptiramama diye birsey yok, orta sahasi olmayan, podolski ve sneijderi birlikte oynatan ve bu defans oyuncularina sahip bir takim gol yer. Daha farkli ne bekliyordun ki? BJKden sans golu yemesek pozisyonlari yoktu, ama bu sefer de adama korkak diyecektin. Hem cok gol atalim hem iyi defans yapalim, kusura bakma da o Real Madrid bu kadro degil.

Tudor erkek olup kadro disi birakma ve bunlari oynatmam dedigin seyi De Jong, Chedjou ve Cavanda'ya yapiyor su anda. Takimda alternatif olunca bahsettigin yetersiz adamlara da sira gelecektir. Elimizde muthis bir oyuncu yelpazesi varmis gibi konusuyosun. Dedigim gibi FMyi fazla kacirmissin, takimin sahada show yapabilecegini, bir suru adamin kadro disi kalip yine sahaya harika bir 11 cikararak karsimiza cikan her takima golleri doseyip pozisyon vermeyecegimizi falan saniyosun heralde. 1) Bu kadroya onu yaptiracak TD yok 2) Kadro o potansiyeldeyse sana gore, o zaman oyuncu kadrosunu fazla elestirmemen gerekir, ama onu da yapiyorsun. Bir tanesine karar ver.

Ben GALATASARAY'li olduğumdan imkansız olayların gerçekleşme ihtimallerinin, her zaman fazla olduğuna inanırım.
ki o bahsettiğin real'e burda kök sokturdugumuz günler de çok uzakta sayılmaz.
Tudor'un gitmesi ,tuchel veya luce gibi bir hocanın gelmesi dursun'a rağmen bile çok imkansız bi durum değil.
Bu sebeple senin gibi kendimi Tudor'a veya dursun'a mahkum görmüyorum.
Madem kadro kötü o zaman riekerink'e sallamamak lazım(riekerink savunmuyorum) ki bu kadro kötülüğü tudor'un kötü olduğu gerçeğini değiştirmez

Yine kendin itraf etmişsin tudor'un korkakligini;
Gücü cavanda,ched ve jong' a yetmedi.
Onları kadro dışı bırakması yine telkinle oldu.
Biz arkandayız sen sneijder'i kankasini oynatma yeter dediler.
Bu telkine rağmen fazla dayanamadı ve sneijder'i oynatmak zorunda kaldı.
Neyse daha fazla tartışmaya gerek yok.
(Benim beklentim bu yaz dönemi )
en geç gelecek ocak ayı olmadan tudor tekmeyi yiyecek ve o zaman sen bile( reel hayatta) arkasından sallayacaksin ama burda dile getiremeyeceksin.

Hepimize dursunsuz ve tudorsuz günler dilerim

Oglum nerde senin cevren? Alo conte ben tudor genc yetenekli oyuncularini kiralamak istiyorum demiyormusun?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bırak conteyi,chelsea'nin malzemecisi bile bunu ciddiye almaz.
Birtek juve ara ara gaz veriyor.
Onlarda gönlünü hoş tutuyorlar ki kendilerinden uzak dursun.

Bişey başarmadan kendini kanıtlamadan bu kadar artislik yapanı kimse istemez.

DURSUN İSTİFA!

Son düzenleme:
Ben GALATASARAY'li olduğumdan imkansız olayların gerçekleşme ihtimallerinin, her zaman fazla olduğuna inanırım.
ki o bahsettiğin real'e burda kök sokturdugumuz günler de çok uzakta sayılmaz.
Tudor'un gitmesi ,tuchel veya luce gibi bir hocanın gelmesi dursun'a rağmen bile çok imkansız bi durum değil.
Bu sebeple senin gibi kendimi Tudor'a veya dursun'a mahkum görmüyorum.
Madem kadro kötü o zaman riekerink'e sallamamak lazım(riekerink savunmuyorum) ki bu kadro kötülüğü tudor'un kötü olduğu gerçeğini değiştirmez

Yine kendin itraf etmişsin tudor'un korkakligini;
Gücü cavanda,ched ve jong' a yetmedi.
Onları kadro dışı bırakması yine telkinle oldu.
Biz arkandayız sen sneijder'i kankasini oynatma yeter dediler.
Bu telkine rağmen fazla dayanamadı ve sneijder'i oynatmak zorunda kaldı.
Neyse daha fazla tartışmaya gerek yok.
(Benim beklentim bu yaz dönemi )
en geç gelecek ocak ayı olmadan tudor tekmeyi yiyecek ve o zaman sen bile( reel hayatta) arkasından sallayacaksin ama burda dile getiremeyeceksin.

Hepimize dursunsuz ve tudorsuz günler dilerim

Bırak conteyi,chelsea'nin malzemecisi bile bunu ciddiye almaz.
Birtek juve ara ara gaz veriyor.
Onlarda gönlünü hoş tutuyorlar ki kendilerinden uzak dursun.

Bişey başarmadan kendini kanıtlamadan bu kadar artislik yapanı kimse istemez.

DURSUN İSTİFA!

Soyledigin seyler tutarli ya da mantikli degil, ustune ustluk reelde arkasindan sallayip burada soyleyemeyecekmisim gibi babayigit laflar ediyorsun. Tuchel'in gelecegini dusunen birini kaale almaya gerek yok.

Bu sezonki maçlar hakkında küçük bir analiz; Tudor'un takımlarının beraberlikle pek arası yok. Çoğunlukla ya galibiyet ya mağlubiyet.
Karabük'ün başındayken 8 galibiyet, 9 mağlubiyet, 3 beraberlik.
Galatasaray'a geldikten sonra 7 galibiyet, 5 mağlubiyet, 1 beraberlik.
Toplamda son maç hariç 33 haftada 15 galibiyet, 14 mağlubiyet, 4 beraberlik.
Yenemiyorsan yenilme anlayışını biraz benimsemesi gerekiyor galiba. Zira 1 puan 1 puandır.
Ben kendisinde ışık olduğuna inananlardanım. Sezon başı kampından sonra daha sağlıklı değerlendirilebilir.

Bu sezonki maçlar hakkında küçük bir analiz; Tudor'un takımlarının beraberlikle pek arası yok. Çoğunlukla ya galibiyet ya mağlubiyet.
Karabük'ün başındayken 8 galibiyet, 9 mağlubiyet, 3 beraberlik.
Galatasaray'a geldikten sonra 7 galibiyet, 5 mağlubiyet, 1 beraberlik.
Toplamda son maç hariç 33 haftada 15 galibiyet, 14 mağlubiyet, 4 beraberlik.
Yenemiyorsan yenilme anlayışını biraz benimsemesi gerekiyor galiba. Zira 1 puan 1 puandır.
Ben kendisinde ışık olduğuna inananlardanım. Sezon başı kampından sonra daha sağlıklı değerlendirilebilir.
Aynen 5 puan daha koy uste cikar besiktea ve basaksehirden 2 ser puan
66-68-72 idi su anda ki bir kazayla besiktasin ensesinde bitirirdik ligi.
Her seyi gectik karabuk kayser ve rize maclarini bu sene kaybetmesek kafadan +8 puan yapiyor. Burda tum suc yonetimin ama rikerinki gondermek icin cok gec kaldik

Ek olarak hocanin kafa olarak degismesi gerekir bazi maclara 1puanda olsa olur diye bakmali.
Fener macinda yaptigi hata 15 gun erken lig acmasina neden olacak belkide.
Elimizle bu sene ligi verdik ya helal olsun.
Ha birde sey vardi degil mi " ''Bizim takım zaman zaman bir takım puanları bilerek kaybetti. Başka taraflardan gelen telkinlerle kaybetti”

Sabri selcuk tunay torun emre akbaba ile artık uefada yardirirsin tudor

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01

Aynen 5 puan daha koy uste cikar besiktea ve basaksehirden 2 ser puan
66-68-72 idi su anda ki bir kazayla besiktasin ensesinde bitirirdik ligi.
Her seyi gectik karabuk kayser ve rize maclarini bu sene kaybetmesek kafadan +8 puan yapiyor. Burda tum suc yonetimin ama rikerinki gondermek icin cok gec kaldik

Ek olarak hocanin kafa olarak degismesi gerekir bazi maclara 1puanda olsa olur diye bakmali.
Fener macinda yaptigi hata 15 gun erken lig acmasina neden olacak belkide.
Elimizle bu sene ligi verdik ya helal olsun.
Ha birde sey vardi degil mi " ''Bizim takım zaman zaman bir takım puanları bilerek kaybetti. Başka taraflardan gelen telkinlerle kaybetti”
Aynen örnekler çoğaltılabilir. En basitinden bugün sadece 1 puanımız daha olsa 4. değil 3.ydük. Maça beraberlik için çıkmasa da baktın olmuyor, 1 puanı kurtarmaya bak. Tudor'un felsefesi ya hep ya hiç gibi görünüyor, en azından sonuçlara yansıyan bu. Bence tecrübe kazandıkça fikri değişecektir. 1999 yılında Şampiyonlar Ligi'nde grruplarda Hertha Berlin maçından 1 puan almak Uefa'ya katılmamızı sağladı. O beraberlik puanı olmasaydı Milan'la aynı puanda kalacaktık ve averajımız Milan'dan kötüydü. 1 tek puan olmasaydı bugün Uefa kupası olmayabilirdi. Kelebek etkisi dedikleri herhalde bu. Ufak bir şeyin büyük sonuçlar doğurması. O yüzden 1 puan gerçekten önemli.
Bence de Riekerink daha önce gitmeliydi.

Geldiğinde Fb'nin 3 puan önündeydik.Fb'nin Vodafone ve Telekom deplasmanları vardı.Biz de içerde Bjk ve Fb ile oynayacaktık.

Fb bizim önümüzde ligi bitirdi.

Rezil herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt