Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muradina erdinmi irkci sirp o selcuk denen dangalaki oynatirsin artik

her gun kucaginda zaten

Hocam konuşmaların demeçlerin gerçekten çok güzel de iş sahaya geldiğinde bir şey göremedik henüz. İlişkiler konusunda problem yaşıyorsun, oynadığımız futbolda evet bu Tudor'un izi diyebileceğimiz hiçbir şey gösteremedin. Bizi gelecek yıllar için umutlandıracak daha fazla şey göstermen gerekirdi sanki...

Riekerink de en fazla elestirilen konulardan biri yönetime neredeyse hic ses cikarmamasiydi. Tudor öyle olmaz, istedigini aldirir, aldiramaz ve kendisine futbolcu dayatirlarsa da buna ses cikarir sesini kismaz diyordunuz.

Transfer dönemi yaklasiyor, bakalim öyle olacak mi gercekten. Ben sahsen sanmiyorum ama görecegiz.

Riekerink de en fazla elestirilen konulardan biri yönetime neredeyse hic ses cikarmamasiydi. Tudor öyle olmaz, istedigini aldirir, aldiramaz ve kendisine futbolcu dayatirlarsa da buna ses cikarir sesini kismaz diyordunuz.

Transfer dönemi yaklasiyor, bakalim öyle olacak mi gercekten. Ben sahsen sanmiyorum ama görecegiz.

Riekerink bunun yanında kabadayı kalır. Bu Hırvat amelesi gelir gelmez yemedi içmedi, yönetimin kucağına oturup Bruma ve Sneijder'i harcamaya kalktı. İşin aslına bakarsak Bruma gitmek falan istemiyordu, her röportajında kalmak istediğini söylüyordu ısrarla. Ama Galatasaray düşmanı şerefsiz yönetim yararlı olacak kim varsa ipini çekmeye çalışıyor. Tudor denen hırt da bunların ayakçılığını yapıyor.

Bruma'ya, Sneijder gibi takımın yıldızlarına trip atıyorsun, takımdaki yerli leşlere neden sesin çıkmıyor? Selçuk, Sabri, Semih oynadığı sürece Dursun ile birlikte en büyük ___ sensin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor o kadar çıkıp tempolu futbol demesini biliyor takımın fizik durumunu eleştirmesini biliyor

Bunlara rağmen yine Selçuk'u oynatacak olursa benim gözümde tamamen biter Tudor ...

Sneijder-Bruma-Poldi ye gelince mi tempolu oyun bozuluyor yoksa Selçuk'a gelince mi ?

Geldiğinden beri savunan 4-5 adamdan biriyim

Ve hala arkasındayım inşallah kendi takımıyla başarılı olurda bizim yüzümüzü kara çıkartmaz

TapaTalK

Zaman kaybı. Hala bir transferin dahi olmaması takımın ve yönetimin üzerindeki etkisini tekrar gözler önüne seriyor. Sözde 10 gün sonra kamp başlayacak, kadroda düşünmediği kişilerle çalışarak hazırlanacak sanırım yeni sezona :D

tudor hocam kapakları takacaktır şüphesiz
5111388.jpg

Selçuk olayı bize Tudor hakkında çok önemli bir fikir verecek.

Bu Şampiyonluk hamlesini bekliyoruz senden Tudor:

A2OAo4OCAAAML5_.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son haftalarda kalite arz ettik. Birkac transfer, iyi bir kamp ve uefada farkli skorlarin motivasyonuyla bu sezonun kompedanlarindan biri olacagimiz gun gibi ortadadir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt