Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son haftalarda kalite arz ettik. Birkac transfer, iyi bir kamp ve uefada farkli skorlarin motivasyonuyla bu sezonun kompedanlarindan biri olacagimiz gun gibi ortadadir.
Umuyoruz hayri bey
Yoksa tudor bey ile sizide tekmelemek zorunda kalacagi kötü vizyonunuzdan dolayi

~tap

milli takimdaki 1 dialog 1 yildir konusuluyor, 3 ayda hocamiz kendisine yapilan her turlu saldiriyi kolaylikla defetti ve sneijder bile pes edip kilo verdi. neden tudor sorusuna cvp niteliginde bir post attim

İşte neden Riekerink ya da Tudor'un başarılı olmasını istiyorum işte bu yüzden. Fatih Terim basın toplantısında Milli Takım için sevdiklerimizle karşı karşıya geldik dediği için. Bahtın açık olsun hocam.

Tudor busene bir halt yapamıyacaksın3 4 hafta dökezleyerek ite kaka maç alırsın 7 . Haftaya doğru tr duymadığın küfürleri işiteceksin
Ara dönemde tursun başkasını getirir

Sabriyi kovan degerli hocamiz

tudor hocam hem sarbiyi hemde göbekli portakalı şutlayarak gs tarihine adını altın harflerle yazdırıyor !!!!!!1

Kasimi goremeyecegine eminim.
Altyapiya deger vermiyor yildiz oyuncudan korkuyor herkes semih gibi ahmet gibi olaun ki kotugu saglam olsun derdinde.

Twitter'da senfo10 adlı bir kullanıcı (doğrumudur emin değilim ama) serdar gurler, adem buyuk, titi falan gibi oyunculari bizzat veto etmis ve turkiye'den oyuncu transferi istemedigini zira daha sonra bu adamlari satamayacaklarini soylemis Tudor

Hani kendisini şimdiye kadar çok eleştirdim ama Sarbi'nin gönderilmesi bu yaptığı olay ve basında adı geçen Acerbi-Imbula gibi adamların kendisinin vesile olduğunu düşünerek benim tarafımca bir kredi kazanmıştır Tudor

En azından transferleri kendisi yapıyor ne kadar doğru yapıyor bilemem ama futbolculara patronun kendisi olduğunu gösteriyor yaz hazırlık kampını inşallah istediği oyuncular ile geçirir ve sağlam fizik&kondisyon yüklemesi ile lige başlarız

Konuştuğu şeyler mantıklı tempolu futbol oynamaktan bahsediyor takım halinde bütün olmaktan bahsediyor defansın ne kadar önemli olduğunu söylüyor özellikle bu takım kondisyonunun ne kadar kötü olduğunu söylüyor tamam konuşması kolay ama doğru koşullar ile bu sorunları çözebilirse güzel günler bekliyor bizi

Bu kalkıştığı hamlelerin ardından çok iyi de olsak çok kötü de olsak sorumlusu Tudor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt